14

Анонимен

преди 1 месец

НАТО е нелегитимна организация , създава само проблеми и конфликти между държавите. Няма нужда от още оръжия, страдания, смърт, прекрачиха границата!

13

НЯКОЙ

преди 1 месец

Господ да дапази момчето. пожарникарите чакари да им дадат заповед да тръгнат да гасят...............през това време къщите и животните изгоряли((((((((((( дали има по - и д и о т с ка държава

12

Д-р Менгеле

преди 1 месец

А ве некой знае ли що няма доброволци Роми??

11

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин и глупакът Цончо ,карат туби бензин в Русия , а не идват , да помагат на пожарите ...Тогава ,какво правят в България , а не си останат в държавата - kochina Русия .????????

10

Атмаджа

преди 1 месец

Дано това младо,смело и жертвоготовно момче да оцелее!

9

Анонимен

преди 1 месец

До 6 Бабената ти трънкена!!Ще се молим.Кой пуска там деца!!!Отговорност КОЙ?

8

Анонимен

преди 1 месец

До БабаПожарите може да се палят от някой, но може да се палят и дистанционно с оръжия и без да са на място, така че, трудно ще открият кой пали пожари!

7

Анонимен

преди 1 месец

Как може да допускат деца за доброволци??!!Кой ги убочава .С какво са екипирани -с нищо!Как минали покрай него и го оставили там.40 годишни мъже отавили 19 годишно дете.Нечие дете!!!И защо пак доброволци ще оправят нещата.Това е ненормално!!!

6

Няма държава

преди 1 месец

Клоаката България не е държава а американска губерния - единствено издава лични документи , за друго не я търсете !

5

Анонимен

преди 1 месец

Дано да оздравее това младо и смело момче, се помолим за него! Трябва да му помогнат!

4

IQ 3.14

преди 1 месец

До Бабакато видиш, че "зърнарите" си седят на климатиче и може да ти стане ясно кво е и що е. техниката дето блокираше магистралите щеше да е достатъчна да се угаси целия балкански полуостров (без майбасите и тундрите)

3

читалище заря

преди 1 месец

поредния червендалест свидетел който е много състрадателен, за едни 300 лева за живо предаване. неам думи. целата журналистика у нас е правена с обратното на юю

2

Баба

преди 1 месец

Господи,благослови и спаси това момче.То си е жертвало живота,за да спасява .Но как така на всеки 20 минути има сигнал за пожар.Кой пали тези пожари?Медиите,държавните институции само информирате къде има пожар и после давате пепелищата.А нещо за причинителите на тези пожари...причините...по места не може да не се знае.Това да не е диверсия...

1

Жоро

преди 1 месец

Когато прегазите котка с колата си задължителни минете през автомивка и измийте остатъците отдолу по колата, че иначе почва да се разлага и да се вмирисва купето.