44

Анонимен

преди 1 месец

Това е истината. Ще гледате изгорените планини. А догодина ще режат дървен материал и ще изнасят, и ще оголят баирите за кални свлачища и ерозия. Пустиня. Честито ви! Щом търпите всичкото самоуправство на тагаренковци и киртаци продажни марионетки, така се пллучава

43

Ханко Брат

преди 1 месец

Като министър на отбраната беше пълен *** с краставици!

42

Е, поне не стигнахме

преди 1 месец

до там "пратете СМС на номер ----". Държавата отдавна е абдикирала от отговорностите си. В предвид кой ни управлява и кои са му наместниците тука, цяло чудо е въобще нещо работи у нас. Вероятно заради някакви остатъци от съвест на редовия гражданин, а за политиците нямам нищо хубаво да кажа, затова ще спра до тук.

41

Тенгри кан

преди 1 месец

Сичку убаво, Тулуплу паша, ама в МВРО само ти си русофил, останалите са украинофили;))) Иначе е така, да, всичко руско в България е синоним на лошо нещо;)))

40

Анонимен

преди 1 месец

Не сме чули от Каракачанов да обясни как Русия направи 3 милиона българи македонци. ДС си е ДС .

39

Хмм

преди 1 месец

Понеже са съветски, спокойно могат да кажат, че са украински и да ги ползват с ГОРДОСТ. Но, това не пълни портфейла на военно-промишленият комплекс на САЩ и пак не става.

38

Анонимен

преди 1 месец

Урсула да праща Евро - Хеликоптери да гасят пожарите :)))

37

Хмм

преди 1 месец

Не са руски, а съветски. Колкото до БТР-ите, докато хората по морето се давеха, тези чисто нови машини, плуващи във вода, не смееха да ги пипат, защото ги бяха обещали и вече се считаха за украински. В базите на гражданска защита, наличните БТР-и са още по- стари от българските (тези от резерва МВР бяха такива, специална изработка) и са пред разпадане. В момента същото става и с охладителната система на реакторите, който са в Белене. Не смеят да я пипат, защото вече се броят за Украински.

36

Да бе!

преди 1 месец

Русенският влах Каракачанов /не е и българин, а каракачанин/, назначен от дс да ръководи ВМРО. Аре чупката бе шке..мбе!

35

Анонимен

преди 1 месец

Споко бре къде 2050 година ако все още сме живи ще гасим пожарите с F-ките,дотогава можем да мигаме на парцали и най важното,да сме наведени политкоректни"партньори"

34

Анонимен

преди 1 месец

Ами да ги дават на *** и да гасят с тях като много знаят. И те обаче не искат да се докосват до нищо от голташка пРосия, така като предпочитат да си стоят в ЕС и не искат и да чуят за на путинарко рая

33

Анонимен_777

преди 1 месец

До - УНИЖАВАМ русофили : МаLоумNик да те нарека, комплимент ще ти направя..! Патологичните русофоби само лекар може да ви определи ..!

32

Анонимен

преди 1 месец

Умря гладен Красьо шкембето - Нема вече партийна субсидия за ВМРО, нема вече суджук от Била :)))

31

Евала

преди 1 месец

Агент Иван яко е активиран! Нещо да е направил като беше министър, освен за шкембето си?

30

Анонимен

преди 1 месец

Няма нещо което колхозници да са го правили и да става за нещо. Тия ръждясали тенекета най много да паднат и да предизвикат още пожари. Не искаме нищо правено в колхозия въобще да доближава България.

29

Анонимен

преди 1 месец

А по важното е, защо се стига до такива пожари. После се караме как да ги гасим.

28

ceneto

преди 1 месец

кво става изпразни ли се била торбичката,видяхме те и теб колко струваш, много приказвате ама по делата ви няма

27

Хубаво де, ама

преди 1 месец

кой беше този карачанаков?

26

Анонимен

преди 1 месец

България да гори. То и без друго тука само жълтопаветки и мутри.

25

122

преди 1 месец

Този пък Шкембе войвода е абсолютно прав. Тия кугари още ББ като ги купи се видя че не стават за нищо. За тях, за да летят трябват перфектни атмосферни условия.