72

Меринджей от село

преди 1 месец

Ама как ваааа ? В интернета всички сме Мильонерчета , АйТита, Богаташи в Крипто и Финансови Иксперти..... Караме Майбахи, ходим набали и много се смеем на бедняците дето коментират тук , без да имат поне 5 лева в джоба като нас.

71

Анонимен

преди 1 месец

Не стигат даже и за развалвн домат! Да не гпворим за нормален живот...

70

Успешен инвеститор

преди 1 месец

До Анонимен. За какво им са финансови консултанти? Всеки сам да си управлява финансите. Това е целта. Всеки да намери начин как да печели пари и да усвои сам занаята.

69

Анонимен

преди 1 месец

Пазете се от Сектата на Сциентлогията на Ивелин Михайлов , чрез мрежа от измамници наричаща се Лични финасови Консултанти , ще ви гепят и вземат парите и имотите..

68

Успешен инвеститор

преди 1 месец

Какво направих и аз не знам, но само за един ден спечелих 600 евро само от покупко-продажба на акции, докато хората се чудят как да свържат 2-та края.

67

Анонимен

преди 1 месец

Тук в Казанлък 1200 лева ми стигат точно да си платя тока, водата и да излезна 3-4 пъти по центъра. През по-голямата част от месеца съм в режим инкогнито.

66

Мечо Тенекийски

преди 1 месец

Как не стига бе? Идеш по селата жулят ракия от сутринта в местнта кръчма, и кебапчетата вече се пекат. Идеш в градовете дискотеките пълни, *** чалга парти. Всяко семейство с по три коли дори и дранголници. Всеки са напудрил, гъзарр го раздава. Туй само с пари се прави. Банките пращат пълни с пари от депозити. Пенциите вдигнаха. И се недовлни. Те от Световната банка казаха че сме в клуба на богатите. А тук някъв гольоо от Кнсб са праи на ръзбирач, ама май е полски свирач.

65

Анонимен

преди 1 месец

винаги е било тако! И какво от това?

64

СССР го няма

преди 1 месец

Добре се живееше на запад по времето на СССР, тогава се страхуваха от революция да не стане като СССР - при комунизма няма да има пари, при нас ще бъде с пари, но ще има по много от всичко и за всички, и ще потреблявате все повече, и вашите деца ще потребляват повече от вас. 80те години се видя, че това не работи, и започнаха да взимат кредити, ще има много, и за всички, но на кредит. 2021 година тази система окончателно рухна, сега вече ще има все по-малко и по-малко.

63

35 години

преди 1 месец

Това е половин живот. Половин живот минал в мизерия и мъка. А ако последните 35 години бяха лоши, следващите 35 ще бъдат ужасни. Нормално живяха по старите, при социализма, а сегашните млади хора след 30 години ще си спомнят днешния живот на техните родители и баби и дядовци пенсионери и ще им завиждат. Така ще мине живота, в мизерия.

62

Анонимен

преди 1 месец

Някога България е имала над 2000 танка, а сега няма и 10 да помагат в различни ситуации. Политиците трябва с камъни да бъдат удряни. Нещастниците съсипаха страната и хората

61

Педерас

преди 1 месец

При Тодор Живков не можехме да правиме гей-паради.

60

Българин

преди 1 месец

Ooooх, кога ще ни дойде от некаде един нормален живот, да си живееме леко и приятно един нормален живот, да си имаме дом, работа, достойно заплащане, достъпно и качествено здравеопазване, сигурност и безопастност, функциониращи държавни институции, социален пакет - мед, обслужване, пенсии и грижа за възрастните и децата, ей така да си живеем леко и приятно, еееех.

59

Компир

преди 1 месец

Ччччаааакай малко, нали миналата седмица се обясняваше, че вече сме в клуба на богатите?

58

Libre comme air

преди 1 месец

Този икономист да си навре дипломата отзад!!!Срещу инфрацияга се борим с намаляване на потреблението...Ужас..!!!

57

до 50

преди 1 месец

"""""Какво е нормален живот"""""" -------- Много накратко: Дом, работа, достойно заплащане, достъпно и качествено здравеопазване, сигурност и безопастност,, функциониращи държавни институции, социален пакет - мед, обслужване, пенсии и грижа за възрастните и децата!

56

Анонимен

преди 1 месец

А Украйна кога ще я приемат в НАТО?

55

Демократ

преди 1 месец

Виновно е статукавото. Евроатлантизма и демокрацията са най-добрата система, но статукавото им пречи да се развиват.

54

Анонимен

преди 1 месец

Екс-канцлерът на Федерална република Германия Ангела Меркел предрече "тежки месеци" за Германия.

53

Анонимен

преди 1 месец

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.