165

Анонимен

преди 1 месец

Тази, няма ли да я изгонят най-накрая? За 5г що поразии направи, 25 няма да стигнат да се оправят? ПРограмата и е .. популизъм само

164

Анонимен

преди 1 месец

Ето че и Румънска Евродепутатка И е скочила на Урсула урвата! Не не.Нямам как да стигнем румънците! Те и на зад да вървят,пак няма да стане!!А аз не бих ръкопляскал на тая скукърджа!!

163

Анонимен

преди 1 месец

Сурсулата ще строи нов цоциализъм. Вече ще вземаме по 2 петилетки за една и до 2030 ще позеленеем.

162

Анонимен

преди 1 месец

Коментар за диркетното затваряне на "крайно дясна" медия в Германия, за да не взима интервюта от "тези, които не харесваме"? Ще има ли? Еднолично, някой, някъде си реши, нареди и прати малка армия подир десетина индивида. Гермнаия я избива пак на нова форма на нацизъм. Сега не е национал социализъм, сега е мулти-национал социализъм. м-наци. Мега наци ...

161

нн

преди 1 месец

Не един човек да взема такива решения, Всички в тамошния парламент трябва да изготвят такава програма и да се изпълнявав следващите 5 години.

160

Анонимен

преди 1 месец

Имаме избор .Ограничаваме потреблението ! Аз поне така ще направя .От години купувам само български храни, така че ще приложа модела .

159

Анонимен

преди 1 месец

Ей, руснаците, ако четете това - да знаете, че 70% поне не подкрпяме тази урсопия и поне 90 % сме против война с Русия! Не ни бомбете, - и ние сме жертва на неолебарастията също!

158

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 157 - Уоу ... сериозно. Манастири, оцелели и развиващи се по турско, архивите за съществуването на църквата у нас ги има във Ватикана, ама ... не е имало. Луди хора.

157

Йй

преди 1 месец

Тази ще закопае ЕС... Очаква ни брутална цензура, пробиване на всякакви зелени глупости, лгбт пропаганда, високи цени и обяснение че всичко е за наше добро...

156

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 160 - Абе ... то не беше забранено, ама си имаше последствия.

155

Анонимен

преди 1 месец

Не знам коя е тая, не съм гласувал за нея, не познавам човек, да е гласувал за нея и изобще няма да я слушам. Зелените ви политики качиха цените на сума ти и неща до небето, направиха колите след 2005-та, да горят същото, да се движат по-зле и да се чупят много по-лесно с много по-скъпи ремонти, а сега имало изискване, да имат 1001 чипа. За да не се сърдим - ще ни карат, да караме ел. коли, чието качество на изработка, често е по-зле от старите Дачия, но цените са като на ново БМВ, при това М.

154

Анонимен

преди 1 месец

Цялата индустрия на Германия е настроена да работи с Газ и то руски . Тоест Германия беше до тук . Не съм чул индустрия да ползва соларна енергия за производство

153

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименЕй лъжец, никога не са ни забранявали да влизаме в църкви през соца, че тя църквата беше до училищата ни, бе! Коледа , също никой не ни е забранявал да празнуваме някога, това са си ваши измишльотини и лъжлива пропаганда, с които лъжете младото поколение, което не познава соца!

152

Анонимен

преди 1 месец

Бачкотещи бачкери неграмотни русофили, и да се пръснете от яд, ЕС не понася Русия. Никой не я брои за нищо. Самите вие дори не сте стъпвали в Русия, а слугувате на запад и на хитрите програмисти евроатлантици у нас. Това е положението. Свиквайте. Ако не ви харесва, БРИКС ви чака с отворени обятия със МРЗ около 25$ на месец!

151

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименКакво търгуваш? Нищо друго(българско) не видях в Германия, освен едно бяло саламурено сирене. Дори тук, българските продукти в супермаркетите, са ги сложили отдолу, където не се виждат лесно!

150

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименПрестани ! Комунизъм никога не е имало ! Акое нямало православие , какви са тези вековни църкви навсякъде . Айде бегай .

149

Анонимен

преди 1 месец

Голема работа , ше си купувам само Японски и Китайски коли !

148

Анонимен

преди 1 месец

Русофили, вие не можете да ми отговорите на въпросите вече близо седмица. Харесваше ли ви Комунизма? Смятате ли се за православни християни? Защо обяснявате, че ви пука за православието, след като сте фенове на Комунизма, който ЗАБРАНЯВА православието? Забравихте ли, че празнуването на Коледа беше забранено, че влизането в църква беше забранено и такива като вас дебнеха останалите да не би случайно да влязат в църквата и днес същите ще ми говорят за православие. По-големи лицемери от вас няма!!!

147

Анонимен

преди 1 месец

Ами като не пратихте Полковник Марков с някакви тайни шпионски методи да разбие кликата в ЕС ,така ще е .

146

Анонимен

преди 1 месец

Мъ(У)рсола,мърсолессо като ми я бутате тая зелена сделка ела на вилата и ми сложи безплатно соларни панели дето струват 30-40хил.лв!Ела ми санирай къщата MA!Aма вие не давате пари,а искате!!Караш кола на 15г.-двоен данък!Къщата не ти е "енергийно ефективна" троен данък..И друго да попитам-защо немските марки продават ЕЛ.автомобили, но не искат батериите си за рециклирани?!? Ние - най-бедните в ЕС какво да правим с този силно ТОКСИЧЕН оттпадък?!? В язовира ли да го мятаме?Това зелено ли е?!?