144

1280

преди 2 месеца

Аматьор-шарлатан разбрал, че няма да може да състави кабинет. Пак ГЕРБ и ДПС са виновни. И Путин разбира се.Сега на следващите избори, пак да идем всички за гъби, за да влязат МЕЧ, РАЗЛИЧИЕ, КУРАМИЯНКО и още знайни и незнайни нови шарлатани. Те тогава ще станат нещата със сигурност.

143

Перко

преди 2 месеца

Шарлатани. Да се прекръстят на ПШ (Партия на шарлатаните). Като си помисля, че има хора, които са гласували точно за този ...

142

Анонимен

преди 2 месеца

Връщайте го и приключвайте с пошлия си цирк.

141

реалист

преди 2 месеца

Браво на ПП-ДБ. Вече ще гласувам за тях. Омръзнаха ми разни копейки, чалгари, мутри и други неможачи и кло уни да определят бъдещето ми. Подкрепа.

140

Анонимен

преди 2 месеца

Комунистите родината изграждат, комсомолците със тях строят! Пионери - пенсионери, славен път ви чака, трудов път. Комунисти, комсомолциц, пионери сме в един и същи строй. Комунисти, комсомолци, пионери! Заедно във труд и бой. Комунистите щурмуват небесата, комсомолците след тях летят. Пионери, Пенсионери Славен път ни чака - ЗВЕЗДЕН ПЪТ!

139

до 136

преди 2 месеца

под зоркото око на пожарникаря и пеевски сигурно и магьосник няма да може да направи нищо, а и времето в което ПП бяха на власт не може да се сравнява с 12 години разсипия и липса на растеж!

138

Анонимен

преди 2 месеца

И сега какво ще прави генерал гном,той се гласеше за министър завалията

137

Тия шматароци

преди 2 месеца

Тия шматароци не ги интересува нито демографският колапс, нито незаконната миграция, нито зеленият талибанизъм ,нито здравеопазването, нито зануляването на енергетиката, а образованието ги интересува само да вкарват джендъризъм. Прокуратурата и съдът им трябват за установяване на диктатура за преследване , както Демократическата партия тормози Тръмп.

136

Анонимен

преди 2 месеца

пуснете им чалга на хората от изгорените села, покажете им снимка на кюлчетата, това им е достатъчно, важното е ПП да бъдат демонизирани

135

Анонимен

преди 2 месеца

Кирил Петков беше достатъчно време на власт, за да го оправдаваш. Защото беше министър на икономиката от 2021 г при Радев. Кажи ми, какво направи Петков за икономиката от тогава досега като се има предвид, че беше премиер?

134

Лудото Ленче

преди 2 месеца

Мен определено ме е гнус от тия престъпни физиономии борещи се единствено за власт и пари в Народното събрание !!! Съд и затвор за всички нечистотии бещести се в Народното събрание !!! Крадливи ,лъжливи ,зависими национални предатели !!! *** ,който е затлачил управлението на държавата ни !!!

133

Анонимен

преди 2 месеца

Всички политици разиграват циркове, а единствената им цел е да се докопат до властта и да откраднат колкото се може повече. Глиганите се задръстиха от пачки, но наяждане нямат, сякаш нещо ще занесат оттатък. Тези навлеци и те искат набързо да се натъпчат, че доста са изтървали. За тях българският народ е нещо чуждо - нисша каста. Всички обаче работят за господарите си, които им плащат, а народа кучета го яли. Кога ли на хората ще им писне и ще заиграе сопата?

132

Анонимен

преди 2 месеца

защо има къща в Барселона, а хеликоптери няма, кючета има, а хеликоптери не

131

Анонимен

преди 2 месеца

България гори, а пожарникаря не казва, защо за толкова години нямаме хеликоптери за гасене на пожари

130

Циркаджии

преди 2 месеца

Тез циркаджии така реагираха като им дадоха мандата, все едно имат огромно мнозинство и веднага оправят държавата. А то, поредната им лъжа, ама то лъжа, ммайката си трака, пред медии, пред целия народ. Това да лъжеш така безкрупулно и безцеремонно, баси изродаа дет тряя си! Е то е ясно, напъват се за бизнеса на Прокопиев и приближени мутри и толкоз. Мутррнска партия направена от мутри в гонение и да спясят бизнеса, дай да лъжем, че и ние да крадем и да се пазим. ПП са доста долнни за жалост!!!

129

Анонимен

преди 2 месеца

Киро, какво стана със завода за електроколи в Ловеч? Кога слиза първият автомобил от конвейра?

128

Анонимен

преди 2 месеца

Как можах да гласувам за тези неможачи

127

Анонимен

преди 2 месеца

И запомни Кирчо, това американски професори са го казали:Корупцията е смазочното масло на демокрацията.Няма ли корупция колата на демокрацията не потегля.Или се влачи, вие това сътворихте, за да няма корупция спряхте всички проекти и строежи и на практика заради бълхата изгорихте юргана.Уж сте учили в САЩ , а то какво, нищо не сте научили.То , за да управляваш освен да си роден за това трябва да четеш и да имаш талант да разбираш какво четеш.Не се управлява с приказки за корупция.

126

Христо Христов

преди 2 месеца

"Няма да злоупотребяваме с времето..." - нагъл, по-нагъл, Кирил Петков! Кой искаше 2 месеца забавяне на процеса, за да може да краде за последно?

125

Анонимен

преди 2 месеца

Няма мазно кафенце този път, сори!