13

една негова съучинич

преди 15 години

Спомням си като имахме голямо междучасие и всички бягахме към павилиона за поредната боза с баничка,тоя *** ни нападаше и взимаше закуските ни ,като ни заплашваше и прочие,ей не се е променил тая *** не му стигаше училището сега цял народ иска да превземе,добре,че и избягах преди мноооого години от комунистическия терор и от такива като Гергов та се радвам на спокоен и сигурен живот-моля ви скъпи сънародници не му се връзвайте на тоя измамник,нека му преседнат годините които ни яде закуските-проклиням те от цялата си душа .

12

преди 15 години

НЯМА ДА ИМА ПРИМИРЕНИЕ, докато комунистическите убиици и грабители на родителите ни са милиардери и ни се хилят нагло.

11

преди 15 години

Любим типаж в съвременния изток - комунист-бизнесмен. Член на комунистическата партия и разчитащ на гласовете на озверели и прегладнели пенсионери и едновременно с това свръхбогаташ, олигарх. Ей, това бесепето е големо котило с много прости симпатизанти.

10

Forest

преди 15 години

Няма ли да измрат червените *** бе!?Докога?

9

преди 15 години

Ето това беше крайната цел на 44 година - тоя на снимката да е богат.

8

преди 15 години

Народа строи ЦУМ, за да може сега синчето му да е собственик на ЦУМ. Комунистите ако си мислят че ще забравим кръвта на дядовците ни - грешат.

7

преди 15 години

Едно време коледа не се празнуваше,само нова година и 2-ри пак на работа,тумбак такъв!

6

преди 15 години

Комунистите убиваха и грабеха нашите дядовци, за да може тоя сега да притежава нашето имущество. Разчитат на къса памет.

5

ЗУРЛЕВА;)

преди 15 години

Тоя ГЕРГОВ от крадлив свинар стана милиардер с орден от сирищнишкото триперливо президентче ГОЦЕ !!!ами ако гледаше Телета къв ли щеше да стане???

4

plamen

преди 15 години

+мутри +олигаси +ченгета +ДС +комунистии вижте какво ще излезе - БСП

3

заралията

преди 15 години

Мали-и,да му имам спомените на тоя!

2

Анонимен

преди 15 години

Абеее... не ще да е от "някоя пуйка от време на време" тоя мазен врат". Я какъв се е оял...

1

преди 15 години

Тоя е дебел и мазен свинар, също кат кметя на Стара Загора. Само незнам дали е защитил десертация на тема "Разплод на дивите ***"