23

Хора

преди 2 месеца

В МВР на хранилка са над 80 000 служители и огромни привилегии и заплати а за нищо не стават ,по цял ден си бъркат в *** и само далавери правят.Изкарайте туртейте да гасят пожарите....

22

Анонимен

преди 2 месеца

Българина работи половин година само за държавата, да плати данъците и накрая се оказва че държава няма, няма пожарна, нищо, чак като се чуе през медиите, че селото изгоряло почва да се симулира активност. През това време единия крие кюлчета и се прави на "заплашен" , другият също "заплашен" до степен че уби човек на магистралата се занимава да продава канадски "козунаци" по 60 лв. Прокуратура няма, полицията носи стълби *** престъпниците, а армията е от жени с работно време до 4-5 следобяд.

21

Защо

преди 2 месеца

Ужас,всяка година има проблеми с пожарите и все не подготвени и все нямат хора и техника.

20

До 20

преди 2 месеца

Прав си, корупцията стана и пожароопасна, разбира, че си отива и сега каквото може да отмъкне ще отмъкне от народа ! Намалиха им поголовната сеч сега измислиха пожарите като добив на дървесина ! Гласуването е вредно !

19

Елементарно Уотсън

преди 2 месеца

България гори а къде е фигуранта? Някъде на плаж под чехъла на Деса разбира се.

18

В повечето

преди 2 месеца

случаи, ако не всичките, пожарите са умишлени като се използваха жегите за оправдание, подпалени бяха от търговците на дървен материал, убеден съм, защо не пламнаха нивите първо, а се запалиха горите където има и влага и сянка ?

17

Абе

преди 2 месеца

До 7500 Плюнка, плюнка, ама я ги разделете тези 111 000 кв.км. на 7500 и като се получат 15 кв. км., вземете само ги обходете!Чета коментарите и се сещам за една случка.Спукана тръба на водопровод, десетина работници от ВиК са се наредили в кръг около една дупка и пушат цигари.В дупката влязъл един с кирка и лопата.От вън се чуват само команди "Не с лопатата, с кирката", друг "Не с кирката, с лопатата", трети "Не от там, от другата страна". Та, в България само акъллии, но никой не хваща лопата!

16

.

преди 2 месеца

Други приоритетни статии от днес в Медията: "Тейлър Суифт и Травис Келси с вълшебна година. Щастливи и влюбени са", "Адел планира да си вземе дълга почивка от музиката", "Хейли и Джъстин Бийбър в трескава подготовка за бебето", "Меган Дъ Стелиън с апетитна фотосесия"... Срамувам се, че съм човешко същество!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Запомнете това, отново под управлението на Борисов, чрез протежето си Главчев и Калинката от МВР, България изживява поредна трагедия!

14

ghgh

преди 2 месеца

Голяма част от пожарите са от действия на горската мафия или от арендаторите. Но няма кой да ги глоби и да ги осъди. Не е виновна пожарната.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Повечето от пишещите сигурно никога не са виждали или доближавали жив огън! Това, което се случва в тези райони е огнен АД! Бог високо, Бойко далеко! Няма кой да помогне- обхват на gsm няма, пожарна няма, медицинска помощ няма... Държава няма. Да не си на мястото на бедните хорица! Виждаш как всичко съградено за няколко поколения просто изчезва без да можеш да направиш нещо... Ужас!

12

7500

преди 2 месеца

пожарникаря на една плюнка територия. Резултат от дейността им 0. Цяла година писане на анализи, на планове, семинари, срещи, отчети и като дойде юли пак същите издънки, като миналата година.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Нали има банани, за това скачхме по площадите

10

Анонимен

преди 2 месеца

Каква ирония, село Воден изгоря, нямаше вода

9

Анонимен

преди 2 месеца

Геноцида над българите продължава с пълна сила, разпада на държавата е на всики нива

8

макет

преди 2 месеца

Село Воден е държавата ни в умален вид..И по-зле ще става.

7

Еврогейец

преди 2 месеца

240 любими депутати, какво ги интересува тая новина?

6

Анонимен

преди 2 месеца

Щом не е софиянец, не го брой за човек. Особено пък от Югоизточена България!

5

Седящият бик

преди 2 месеца

Къщи или бараки на местното племе?!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Абе да мр,ат, бе! Нали не са украинци! Българи от покрайнините... Кой ги брои! Пенсионери, на гърба на другите! Всички села да изгорят там по турската граница. Тъкмо ще има място за пострадалите от войните в Афганистан, Ирак, Сирия, Украина... Защо изобщо държавата хаби ресурси за тези райони!?