288

Анонимен

преди 2 месеца

демокряция

287

ред

преди 2 месеца

До Анонимен г...з 296 - направи си справка на кое място са руснаците по консумация на алкохол, движат се между 6-8 място, пред тях са Полша , Ирландия, Литва и т.н.

286

Анонимен

преди 2 месеца

Да, ама ся се казва Путин

285

...!

преди 2 месеца

Какъв Гьобелс мъчи болният мозък ? Хитлер докато е дошъл на власт, винаги се е учил от Сталин, а дотогава, Сталин беше вече уморил с Голодомор над 4 милиона души!

284

Анонимен

преди 2 месеца

В Русия на Гуйло си има свобода на печата, всеки може да си напише всичко и да каже какво мисли, но ще бъде опандизен или обявен за чужд агент

283

Брей,

преди 2 месеца

Копейката се "загрижила" за стрелбата по Президента на Щатите! Не се притеснявай, в Империята на Zлото този , когото остави Елцин, отдавна даде фира! А тия под него, сами ги самоубиват от десетия етаж!

282

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп номинира сенатора от Охайо Джей Д. Ванс за свой кандидат за вицепрезидент. ЕС нарече Ванс катастрофа за Украйна, тъй като той е против военната подкрепа за Киев.

281

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Ха, ха!!! Да започнат направо да се избиват германците, като САЩ. Такова чудо като в САЩ , да избиват кандидатите за президенти преди изборите никъде няма. Докато съществува САЩ, няма да има мир между народите.

280

хе хе хе

преди 2 месеца

Гледам тук упорито се трудят двама евроатлантици. Как сте, труженички? Има ли бонуси в това горещо време:)

279

Анонимен

преди 2 месеца

гледай си блатото ***

278

Руска измет

преди 2 месеца

Малеееее, вие ли говорите за цензура в медиите бе. Тия Интернета си ограничиха пускат каквото Путин каже и избиват всеки неудобен. Мръсни Сталински боклуциииииии

277

Анонимен

преди 2 месеца

Там където свършва русия почва цивилизацията.

276

Анонимен

преди 2 месеца

А в демократична Русия за бял лист на улицата дават безплатна квартира 2х2м в Сибир за години. Неотдавна осъдиха малолетен на 5 години колония за уронване престижа на безаналоговата.

275

Анонимен

преди 2 месеца

Унгария,Турция, Гърция, Словакия, донякъде и ние....един дол дренки! Само келепир, никакви европейски ценности нямаме! Само за аванта сме там, героя на Алеко май не се отнася само за България?

274

Анонимен

преди 2 месеца

Германия като подчинена на САЩ след Втората световна война няма право на собствено мнение. Германия изпълнява заповедите на САЩ.

273

Йово

преди 2 месеца

До Анонимен"Унгария, защо не напусне сама ЕС и НАТО, като толкова е против?" Прав си, подобно е и с Турция, хем иска в ШОС хем не напуска НАТО. Турция хем кандидатства за ЕС хем иска и в БРИКС. Ердоган по подобие на Орбан гледа да измъкне каквото може и от изток и от запад!

272

Гого

преди 2 месеца

Германия като част от НАТО и съюзник на САЩ имат право да казват какво е правилно и какво не. Интервюто с захарова е опит да се заобиколи забраната на ЕС за фалшивите новини. Русия цензурира западни медии без да иска позволение от САЩ. Само САЩ и съюзниците имат право да определят кое е фалшива и кое истинска новина. САЩ е наи голямата демокрация и там никой не се меси в редакциите на вестниците подобно е и в ЕС за разлика ор раша и чаина.

271

Анонимен

преди 2 месеца

А тази бунтарка срещу всички империи-Унгария, защо не напусне сама ЕС и НАТО, като толкова е против? Никой няма да я окупира като Съветската Армия! Стои там, *** фондове, парички, а иначе работи с Русия и Китай! Затова ще ги лишат от глас, а трябва и да има процедура да ги гонят! Като си против една организация,какво правиш там?Да ама ще ревнат, нарушавали им правата! Е *** при Путин, там са ти гарантирани!

270

Анонимен

преди 2 месеца

Защо споменавате тая хартия Минските споразумения? Русия не позволи контрол на Украйна на границата и ежедневно прехвърляше военна техника и военни в ,,отпуск" за сепаратистите,стотици снимки! Те считат Украйна за своя територия и Източна Европа за свои сателити, но въпроса е че военно не могат да го постигнат! А икономически, хуманитарно и културно никога не са могли и няма да могат! Най-много да подкупят някой политик, там са царе!

269

Ангел

преди 2 месеца

До 269 , а сега Унгария се противопоставя на другата империя, или по скоро на сателита и. До поясня на Брюкселската бюрокрация и подмазвачиството и, на празните приказки и идеи без съдържание, за мир говорим, войни правим, за демокрация говорим, забрана след забрана измисляме , за свобода на словото говорим, цензура въвеждаме. Огледален свят