74

Анонимен

преди 2 месеца

53 Тия самолети ги чакаме от 2 години ,а както се говори за техния отстрел е създадено специално звено от миг 35 ,последен писък на авиостроенето.Така че чакаме да видим сеира кои кво и къде .Само гледаите да не се изкушите да ползвате наше летище за атаката с тях,че после ще има обесени атлантици по стълбовете около Графа

73

До ГАВРИЛ

преди 2 месеца

А какво става с контранаступа? Тая година ще има ли? Крим кога? Бахмут кога? Вовчанск не могат да си го върнат 1 месец. Руснаците взеха половината град за 3 дена.

72

въпрос

преди 2 месеца

посочете ми една демократична страна в света,която е станала такава с помощта на русия?

71

До Гаврил

преди 2 месеца

Всеки случай не от ципсо като ти си и твоите кентовете.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Путин е на 72 след няколко месеца. 2034 него няма да го има

69

Анонимен

преди 2 месеца

То 2034 и двата гнома може да не съществуват, поне единия със сигурност!

68

Анонимен

преди 2 месеца

От кога някой като се напие и бръщолеви глупости му се вика, че правел анализ? По същата логика и голташка пРосия може да я няма в същия вид - ето ви друг анализ. Добър ли е?

67

Българин

преди 2 месеца

Този най-накрая да се появи трезвен и да каже нещо смислено. Прав е. Всяка държава има право на свободен избор за посоката си на развитие. Естествено е никой да не иска да лежи под шапката на азиатски диваци и алкохолици. Ако е имало корупция, да са корумпирали повече. Загубили са влиянието си и се оплакват на арменския. Слаба държава и про-ст народ са руснаците.

66

Хи хи до 60

преди 2 месеца

Една рубла е 2 стотинки, щото имахме деноминация на лева 1 към 1000. Ако нямахме, една рубла щеше да е 20 лева !

65

ГАВРИЛ

преди 2 месеца

До Тарас А то кой си? Да не си шефа на ООН?

64

Водка Gavriloff

преди 2 месеца

Тоз като удари 2 и не знае, какви ги плямпа после ... Много забавно пиянство има.

63

Тарас

преди 2 месеца

За мен Украйна престана да съществува още през 2014, след 02 май одесската масакра. Димчо Мечоков много е скромен с прогнозите. Свинерайх се распада и няма как да истрае още 10 годжини.

62

Фют

преди 2 месеца

Този дали си мисли, че НАТО ще го дундурка още 10 години? Малко по-твърдо да настъпят мотиката и великата и могъще ще стане цялата в кратери и блато.

61

Авееее

преди 2 месеца

Умниците, човекът просто прави анализи. Никой и с нищо не заплашва. Нито сега, нито преди. И разсъждава много умно. Не Русия ще разпарчетоса Украйна. Корупцията им и някои натовски държави ще го направят. А че през 2034 година никой от тия няма да е на власт е ясно, както и че по-дъртите ще са в другия.

60

аха

преди 2 месеца

Атлантиците откачиха пак. Те го правят по всеки повод и без повод. А Медведев е дори твърде обран в изказването си. Предполагам, че дори демократите в САЩ не се надяват хунтата да просъществува до 2024 година. Що се отнася до държавата Украйна, нея я няма поне от март 2022 година. Има някаква територия, принадлежаща на Блекрок и Вингард, с население, което трябва да бъде утилизирано. За тази цел е назначен комендант - еврей. Кървавият клоун.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Престанете с този пияндурник да ни занимавате две години

58

Анонимен

преди 2 месеца

До FMCПутин управлява много добре, затова една рубла е равна на две стотинки. --Ииии, то станало като в Бангладеш ве, техните Така струват горе долу толкова хахах

57

1

преди 2 месеца

Сменете му батериите на дилдото на тоя, че вече съвсем ме дразни.

56

Това не съм Аз.

преди 2 месеца

Евроатлантиците са се объркали и ни дават грешна информация.Аз го гледах по TV Звезда.Каза до 2024 г.

55

Анонимен

преди 2 месеца

До FMCПутин управлява много добре, затова една рубла е равна на две стотинки. Путин е руският Жан Виденов. Пожелавам на теб и на твоето семейство да живеете цял живот с доходите от времето на Жан Виденов.