89

Анонимен

преди 2 месеца

Хора, които си смятат живота в пари са обречени на бедност, независимо колко пари имат.

88

FMC

преди 2 месеца

Иваней не се бъзикай. Като вземаш милиони, чий го дириш в тоя сайт и то под статия за заплати? Али се сещаш, че ако всички вземаме по 25 бона като вас, ти ще бъдеш първи бедняк, защото и цените ще бъдат 20 пъти отгоре. Не се излагай.

87

САМО

преди 2 месеца

НА ХАРТИЯ

86

Анонимен

преди 2 месеца

Ако заплатата ти стига да си покриеш разходите и не остава нищо настрани то ТИ СИ POБ!!! Като негЪрите poби дето 19ти век са бачкали по цял ден на нивата и са им давали по късчей хлебец и малко разредена чорба, колкото да не умрат от глад. Това сме ние в момента благодарение на "новите ни братя оттатък на океана"... Ние сме работници на хАмериканската плантация наречена България.... Поне визите да ни свалят, нали все пак ни казват, че сме" Лоялен партньор"....

85

до 86

преди 2 месеца

Е, че аз кво правя?

84

до долния 2

преди 2 месеца

Коренът на проблема е в държавата. Всяка държава, независима колко демократична и либерална е тя, започва да се бърка в икономиката. Изкушението е твърде голямо. Изчезне ли държавата, заедно с нея ще изчезнат корупцията и порочните практики. Всяка държавна политика е узаконено насилие над личността. От времето на Мойсей свободолюбивите личности винаги са били врагове на държавата.

83

Анонимен

преди 2 месеца

На село може и без пари. Пасеш трева по цял ден и спиш под сенките.

82

FMC

преди 2 месеца

Аз съм си купил две нови коли и тогава си виках, ако вземах не 1500, а 2000 лева, нямаше да има проблем да си купя и по-скъпа. Сега вземам и отгоре, но сметката ми за нова кола не излиза. Отивам в Мото Пфое и се бъзикам с дилъра, кога ще ки продаде пак нова кола. А той ми вика, нали знаеш, твоята не се произвежда вече...а най-евтината Пума почва от 47000 лева :) Как да стане работата с тая заплата на синдиката?

81

Иван до 86

преди 2 месеца

Храната е 800 лева на месец, от нещо не се лишаваме. Наем/ипотека не плащаме. Събрахме пари и си купихме апартамента кеш преди 8 години, тогава дадохме 320 хиляди лева. Както казах, не пием и не пушим.

80

до долния

преди 2 месеца

Глупости на търкалета. Вече никъде по света вече няма чист капитализъм и пазарна икономика. ЕС и САЩ провеждат социалистическа политика. Евросубсидиите са си същата практика като държавните дотации по времето на соца. Байдън раздаде милиарди за компенсации около ковида, от които се облажиха предимно хора като Мъск и Безос. Четете фон Мизес, Хайек, Ротбард. Всяка централизирана намеса в икономиката противоречи на принципите на свободната пазарна икономика. Затова подкрепям Хавиер Милей от Арженти

79

до 82

преди 2 месеца

Тебе трябва някой да ти даде оценка ли? Не си ли способен сам да си сметнеш колко ти е издръжката на месец?

78

До Иван

преди 2 месеца

Вие не се храните не използвате автомобили и не плащате данъци ! Вие всъщност живеете в гората на палатка и се къпете в дерето а за вечеря ядете шишарки нали :)

77

Анонимен

преди 2 месеца

до 1 Зависи. Аз давам 350 лв за храна, 200 лв за сметки и си живея скромно. Простираш се според чергата си.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Е как тогава ще влезем в еврозоната с 300 евро пенсии и 450 евро заплати?Нали това,според Бойко е клуба на богатите?Ааа, той ни е казал,че не ние,а той ще влезе там.

75

Анонимен

преди 2 месеца

И как така, бе "синдикалисти"определихте 1450 лв. Вие къде живеете и с какво се храните?! По лекари ходите ли? Кола карате ли? А почивките лятна и зимна....или това не е за нормалните хора. Те от това нямат нужда. Ами цената на нова кола е 70000 а на апартамент 150000. Или хората да живеят в колиби, на студено, без вода и храна и може да им стигнат...защото само за паркинг в синя зона съм платил 50 лв този месец...или да идвам с кон на работа. Минималката заплата е 1600 евро в европа,

74

Анонимен

преди 2 месеца

Сега тези цифри които една от дъщерните организации на ДС - КНСБ Нела да увеличи двойно цифрите които са изтипосали и ще стигнем горе долу до реалната оценка

73

Иван

преди 2 месеца

Нашето семейство дори живее с 2500 лева на месец. Жена ми е програмист на 18 хиляди лева заплата, аз съм ЕйЧар на 10 хиляди, имаме едно дете. Харчим 2500 лева, а 25500 лева на месец спестяваме и инвестираме. Но ние не пушим, не поръчваме храна, готвим си вкъщи и не пием алкохол и газирани напитки.

72

Анонимен

преди 2 месеца

А сега кой ще ни даде париии?

71

Анонимен

преди 2 месеца

В коментарите БКП отрочетата родени със златна лъжичка отново плюят по работещите бедни - каква жа-лка българска класика

70

Емигрант

преди 2 месеца

Месечна издръжка на човек 1453 лв.за тричленно с-во 2615 ? Дори и синдикатите не ви"броят"за хора ! Значи за човек - 1453 лв.а за другите двама от семейството 1262 или по 631 лв.за същество не за човек,защото за човек е 1453 лв.? Затова и е правилно да се казва,че вие СЪЩЕСТВУВАТЕ,а не ЖИВЕЕТЕ ! Кога ще се засрамите от себе си,че сами си създавате това отношение на душманите си политици към себе си ? Пак развивайте тук"философиите"си колко сте умни пък бедни и отидете до урните да им кажете "ДА"