43

Българин

преди 2 месеца

ЕС е най-доброто за България, но мутрофанката му пречи да се развива.

42

Българин

преди 2 месеца

Ние българите сме умни и кадърни хора, и можеме да си оправиме държавата щото сме умни и кадърни, но не ни се занимава, затова ще си живееме в лай_ната, не ние се занимава просто, много са кални борбите в политиката, по добре си е в лай_ната.

41

Алекс

преди 2 месеца

След избори се съставя правителство.Това е нормалната процедура.Искането на ПП/ДБ за тримесечна отсрочка е Шарлатанска изцепка подобна на тази с Конституцията.Три месеца дебели заплати за нищоправене.Не вярвам Президентът да го допусне.

40

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 39 Толкова много зор ли има от мутрофанката, че чак и в теми, които нямат нищо общо го копи пействаш това?

39

Анонимен

преди 2 месеца

Ушан пак ниши и се ослушва. Разперил е пеленгите за сигнали от началниците. Стига се ослушва, Ушане. Връчвай мандата и каквото има да става, да става. С нанишане няма да се свърши работата.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Досега 500 хиляди украински войници бяха убити, с ранените и инвалидите това е 2 милиона загуба за Украйна. До лятото на 2025г ще бъдат убити и новите 500 хиляди, ако могилизацията успее да ги събере. И тогава започва изпращенето на фронта на 18 годишните, 65 годишните и жените. Анлия и САЩ вече поискаха от Украйна да свали възрастта на 18 години, 17 годишните поличиха призовки да се регистрира, никой не може да напуска Украйна. И до лятото на 2026 ще бъдат убити и децата, жените и старците. И тогава кой ще воюва? От къде ще закарат пушечно месо, сеща ли се някой?

37

До 29

преди 2 месеца

Не си прав.У нас има много умни и кадърни хора,но те не искат да се занимават с политика,виждайки калните борби,на които сме свидетели.

36

сериозно

преди 2 месеца

Президентът да покани някой свещеник да поръси със светена вода за очистване от лукаваия, от бесове. Зашото какво, ако не "от лукавия", "от бесовете" е дошлата последно тайфа? И да отиде да се поклони на свети Иван Рилски, даже и да не е кръстен.

35

Анонимен

преди 2 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

34

До 27

преди 2 месеца

А предишните за 12 години какво направиха,освен че станаха милионери и милиардери,а страната ни остана на последно място по всички показатели.

33

Историк

преди 2 месеца

До Анонимен 31 Ако имаше "политици като в Русия" сега щеше да си на фронта.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Да им го връчва и да вървят по дяволите. Никой нищо не им е длъжен на тези, даже обратното, има много за какво да плащат.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Защо в България няма политици като в Русия. Ами всичките са евродебили като Урсула, Борел, Макрон, Шолц, Байдън, Тръмп....

30

Историк

преди 2 месеца

На Радев не му пука какво пише в Конституцията ни, и го е доказал с действията си.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Това е качеството на българите, от такъв народ - такива политици. Колкото и да се напъват българите с избори... какви избори, ха ха ха - да избираш пъстърва от каца със цаца, какво ще извадиш колкото и да избираш

28

Анонимен

преди 2 месеца

Е то е ясно,че вървим към избори,но един последен опит с нищо няма да навреди.Освен да се разбере кой иска промени и на кого не изнасят.

27

До 22

преди 2 месеца

Ами като са първи в дневния ред, къде бляха до сега!? Три години са на власт и в НС! Какво направиха !? Само глупости, интриги, злоба и некадърни закони! За Конституцията да не говорим! Там бозата е пълна!

26

Сглобката

преди 2 месеца

Радев, пускай ги по пързалката тези некадърници !Видяхме ги какво струват,едни схемаджии с ниско ниво на интелигентност

25

Туршия мезе

преди 2 месеца

Няма смисъл да се дава нито втори, нито трети мандат. Няма да има пронародно правителство. Докато не се промени конституцията и избирателният закон, така че при всички случаи 100% от българите да се явят на следващите избори. И накрая черешката на торта трябва да бъде отказ от мутро-парламентарната система с преминаването към президентски модел на власт. И всичко това наистина може да бъде постигнато в следващите 6 месеца, Ако никой не обръща вниманието на наредбите от пендоското посолство.

24

Анонимен

преди 2 месеца

Радев връчвай мандата на шайката бързо и избори докато всичката отпадъчни шлакиоттечат в канала