10

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко или Путин са виновни

9

Няма значение

преди 2 месеца

Принципнo българска нация няма,а има едно страхливо племе с пълни торбеши пълни с л-на.T0p. Има сенилна глутница старци, управлявана от друга банда смачкани старци престъпници.Момчето стрелец поне е било с ясни и категоpични убеждения.Вие,булгуро торбешите и това нямате.По добре 20г живот и бърза смърт от куршум на Сикретсървис снайпер,отколкото робуващо пияно наркоманизирано и сервилно ***-но бавно загниващо до 90г.0пиkъно недораумение,което цял живот e роб и не знае къде и защо се намира.

8

Факт

преди 2 месеца

И когато почне цялата тълпа да вика че на покрива има човек с оръжие и всички го виждат, то снайперистите снабдени с всичко необходимо да продължават да не го виждат.Найс а?

7

селянин

преди 2 месеца

тоя експерт е експерт коко снайперисто е снайперист баба ми стреля по добре

6

Анонимен

преди 2 месеца

Байдън го е поръчал. За да не излизат на бял свят чудовищните му кражби и тези на сина му от Украйна.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Пускат да го стрея и после го трепат. Това е само ЦРУ.

4

Х

преди 2 месеца

да! От баба си! Тя е мозъкът на операцията!

3

Ясно е

преди 2 месеца

Оръжейното лоби си иска -деменцията за да трупа париТръмп става неудобен , за тяхИма собственно мнение по много вьпроси -включително войната в украйнаКенеди как бе убит когато поиска разведряване

2

Анонимен

преди 2 месеца

Ако имат желание, ще я разнищят тая история за кратко време. Но дали ще излезе наяве истината, не е сигурно. Има предположения и за украинско участие. Добре, че Тръмп заяви някакви симпатии към Путин, иначе си беше сигурно, че Путин е организаторът, а може би и стрелецът.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Да арестуват веднага ЦРУ и ФБР - всичко ше си кажат :)))