51

Анонимен

преди 2 месеца

БЪЛГАРИЯ НЕ Е СЛОЖНА, БЪЛГАРИТЕ ПЪК СА ХЕПТЕН НЕ СЛОЖНИ

50

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Не съм се подвел,точно така беше,както го описвам! Колкото и да е престъпно,този главен лекар се мисли за най-велик и не слуша забележки или оплаквания,а те запомня и ако попаднеш пак там-ЖАЛНА ТИ МАЙКА! Та..така за нас...

49

Спокойно

преди 2 месеца

Ще се сблъскат скоро с реалностите. Когато се срещнат с едно характерно племе виреещо по нашите земи. Каквито и дувари да издигат. Малко търпение.

48

Анонимен

преди 2 месеца

БЪЛГАРИЯ Е ХУБАВА СТРАНА, НАРОДА ПРОС, ЖИВОТА СКУЧЕН

47

Анонимен

преди 2 месеца

Не само възрастни западняци избират България. Лично познавам няколко холандеца, които са тук от години и са на възраст около 30 години. Даже единият си докара жената и детето. Защо много българи плю_ят България, а някои западняци я предпочитат пред собствените си държави? Ами защото едните виждат предимства и възможности. Другите мислят, че Русия ще им помогне да се справят със собствения си мързел и немотивираност. И не е задължително да си ИТ, за да вадиш пари. Плочки да лепиш, пак ще вадиш...

46

Анонимен

преди 2 месеца

До 41, айде първо се научи на български, а после давай акъл. За пореден път ръсиш мъдрости на развален български под статиите.

45

WWE

преди 2 месеца

Дано втория Референдум за Еврото да бъде успешен и да си Запазим Българския лев защото той си нашата Национална валута от много години НЕ го искам това гадно Евро бъде ли въведено Еврото Инфлацията в България ще стане по-голяма И всичко ще поскъпне Още повече Вие това ли Искате НЕ нали ?

44

До 41

преди 2 месеца

До 41: това е заради изгодната данъчна система. БГ би трябвало да извлече още повече ползи от това

43

Анонимен

преди 2 месеца

Излишно е да сравняваме България и Германия. И двете страни си имат предимствата, но и недостатъците. Има смисъл да си подредим и почистим нашата си страна. Да си емигрант в Германия не бих казал, че е особено забавно. Каквото и да правиш и колкото и години да минат, ти вечно ще си останеш емигрант, че и децата ти, че и техните деца. В САЩ може и да е по-различно, не знам, но Германия...

42

Анонимен

преди 2 месеца

"Чакаме в спешното отделение на столична частна болница с майка ми, която е със симптоми за инфаркт..." - ако не си се подвел нещо и това, което твърдиш, се е случило точно така, както го пишеш, т.е. в спешно отделение са приели някого с болки в кръста преди да приемат някого, който има симптоми на инфаркт, то това е грубо нарушение на медицинските стандарти и е отвсякъде за наказание.

41

Анонимен

преди 2 месеца

До Истината -Продължение: Не може да се "излагаме" пред англичанката и я въведе в неговия кабинет. Доста се позабави пациентката,явно е обгрижена добре,защото излезе и беше изпратена от двамата лекари усмихната и доволна. А ние....останахме да чакаме 4 часа. Европа ,нали !??

40

Анонимен

преди 2 месеца

До Истината' - "Още на първото сериозно сблъскване със "здравната" система и ще бягат обратно."- Нищо подобно!За тях лекарите ще се грижат на както за нас!ПРИМЕР: Чакаме в спешното отделение на столична частна болница с майка ми,която е със симптоми за изфаркт,преди нас има трима човека и..си чакаме реда.Пристига дама,която обяснява на млад лекар на английски,че я боли кръста. Веднага се показа шефа Иван на спешното,извика си англоговорящата лекарка, каза,че не може да се "излагаме".

39

Анонимен

преди 2 месеца

Абе умерени са за 3000-4000 евро заплата. За 800 евро не са братле германец

38

Анонимен

преди 2 месеца

Много хора дойдоха насам! Особено млади специалисти в дигиталния необятен свят (за бачкотещия бачкер пояснявам, че това НЕ значи програмисти, те са малка част от този дигитален свят). Накупиха се къщи близо до ключови местенца в планината и се сформират много приятни хъбове. Непонятно за бачкотещия бачкер, де. Той цял живот си пее колко е зле тука, пие си ракийката, яде си туршиите и си рине дъното. Но някои хора оценяваме какво имаме и се развиваме тук, че даже имаме и отлични за ЕС доходи.

37

Auslander Raus

преди 2 месеца

Ами харесва им тука, какво да правят хирата :)

36

Бай Дрън

преди 2 месеца

Амза. И аз живейвам в България с немска пенсия. Ама да питат бг пенсионерите. И след 70 работят, за да донаждат към пенсията.

35

Истината

преди 2 месеца

Още на първото сериозно сблъскване със "здравната" система и ще бягат обратно.

34

Чужденец

преди 2 месеца

През последните 2 години България стана скъпа но качеството остана същото ниско ниво. Презасторяването е повсеместно, много неудобно и грозно. Много от преместилите се там скоро ще се отместят.

33

Анонимен

преди 2 месеца

защоъо не е разцъфнала демокрацията в пълния си блясък както там.

32

До 31

преди 2 месеца

Добрич е град в стил Античен соц. Там времето е спряло някъде в 1981 година, което жалко, предвид че наистина е едва на няколко километра от морето и Албена.