7

До FMC

преди 2 месеца

Грешиш , има един убит политик, Андрей Луканов, но неговата биография не е много чиста, в историята също има убити политици..........например Стефан Стамболов.........а "атентатът" срещу Доган - бившия терорист и агент на ДС беше 100 % театър...........едно турче го стряля уж с газов пистолет............голям театър беше !!! Да се вдигне рейтинга на Доган- ага!!!

6

FMC

преди 2 месеца

А Зелю мине не мине месец се хвали, как предотвратил опит за атентат. Ще му се на Зеления, ама не му се връзват още. Може и това да стане, явно не е чел приказката за лъжливото овчарче :)

5

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки има по 3 пушки - нали трябва да ги ползва :)))

4

Анонимен

преди 2 месеца

А за американките - страст на кристали :)))

3

Анонимен

преди 2 месеца

Добро утро РЕПТИЛЕ

2

FMC

преди 2 месеца

В България нито един президент, министър-председател или кандидат за тия постове, не е бил обект на стрелба. Единственоят взривен е главния покурор и единственоят атентат е към Доган. Това трябва да ви говори много-защо в България никой не стреля по политици дори. Стрелят се разни от задкулисието. Тоест, какво излиза? Нашите политици до един са кукли на тия птзад и не са важни. Каквото им кажат, правят, а се стрелят са о тия в сянката, кой да дърпа конците на политиците ни.

1

БАНко

преди 2 месеца

НАТОООООВЦАТА БАЙ ДРЪН КАЗА : НЯМА ДА ИМА СЕВЕРЕН ПОТОК И ГО ВЗРИВИ , КАЗА ОЩЕ : ДОНАЛД ТРЪМП ТРЯБВА НА ВСЯКА ЦЕНА ДА БЪДЕ СПРЯН , И .......... !!! НАТООООООВЦИТЕ НЕ СЕ ШЕГУВАТ СЪС СМЪРТТА !!!