154

чичо доктор

преди 2 месеца

До ТРЪНПСТАНОВКАТА В лудницата така ли говорят? Колегите ти по легло? А ти понеже не си с усмирителна риза завързан, можеш да драскаш по форумите. Нъл тъй?

153

Фитока

преди 2 месеца

Поредният сбърканяк на който нито една дама не му е пуснала.

152

Анонимен

преди 2 месеца

Омразата убива.

151

Анонимен

преди 2 месеца

Напълно подкрепям Тръмп, нека като дойде на власт веднага да спре парите за Украйна. Всички плащаме на тази корумпирана държава да си живурка, докато ние работим за нея.

150

Анонимен

преди 2 месеца

Лагерът на смъртта в Аушвиц също е постановка, не имало избити евреи.

149

БС

преди 2 месеца

Сега, при Свети Петър ще си по-добре.

148

ТРЪНПСТАНОВКАТА

преди 2 месеца

ЗА ЛОШ КЪСМЕТ НА ТРЪНПОСТАНОВКАТА И НА ТЪПУТИНИСТИТЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ТРЪНПОСТАНОВКАТА НА ЯВЕ ЦЯЛАТА!

147

ЗАЩО? ЗАЩО?

преди 2 месеца

До Видяхте ли разликата ЗА ТЕБ СЪЩО СЕ ОТНАСЯ НАПИСАНОТО: "Защо не си пиете редовно хапчетата, предписани от психиатрите? А вилнеете по форумите! Та вие сте опасни за обществото ни! Утре ще извадите някой Калашников отнякъде и ще влезете в някое училище. Само предупреждавам хората за голямата опасност от луддите хора! Не знаете какво престъпление могат да извършат, когато бръмбарите бръмчат в куххите им кратунни. Вкарвайте ги в лудниците докато е време! Ако трябва и насила."

146

ЗАЩО? ЗАЩО?

преди 2 месеца

До Елементарно Уотсън Защо не си пиете редовно хапчетата, предписани от психиатрите? А вилнеете по форумите! Та вие сте опасни за обществото ни! Утре ще извадите някой Калашников отнякъде и ще влезете в някое училище. Само предупреждавам хората за голямата опасност от луддите хора! Не знаете какво престъпление могат да извършат, когато бръмбарите бръмчат в *** им кратунни. Вкарвайте ги в лудниците докато е време! Ако трябва и насила.

145

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп и Байдън са двете страни на един и същ медал - медалът на упадъка на американската демокрация!

144

Видяхте ли разликата

преди 2 месеца

Клипчето го има за тия дето виждат и търсят! Останалите рупат ли рупат! Вече има смнимки на ушето на Тръмп - липсва му някой милиметър от ръбчето на ушната мида. Късметлия е!

143

ГАВРИЛ

преди 2 месеца

До Анонимен Tръмпанзето е един фалирал и оглушял изBратеняк-пeдофил. Руското ГРУ му наля пари за да оцелее и сега този плямпа каквото плямпат от радио Масква

142

какво било ли? Ето т

преди 2 месеца

До Видяхте ли разликата Това беше болното ти въображение. Ето това беше. Беше и нещо друго. С премахването на диспансерните регистрации на луддите хора, те започнаха да териризират цялото ни общество с несвързаните си приказки и невчесаните си мисли. Вече няма кой да ги задържи насила в някоя луддница и да им бие успокояващи инжекции и да има дава редовно да пият хапчетата си. И техните разгорещени, прегрели мозъци раждат всякакви дяволи и таласъми, караконджули и чудовища.

141

Анонимен

преди 2 месеца

Евроатлантик с ,,ценности,, Помним Тръпм какво казва за ЕС и нато . ЕС е вреден колкото Китай но просто е по малък - Тръмп . Ако стана президент ще извадя САЩ от нато . Враговете на Тръмп са евроатлантиците които искат членство в ЕС и нато без референдум тоест против желанието на народа . Единствено Въжраьдане е тръмписка партия в България . Всички други са за Байданиския режим .

140

Анонимен

преди 2 месеца

Килъри Клинтън не успя този път, Епстийн беше самоубит!

139

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп ще опъне Дълбоката държава без лубрикант.

138

Кенеди

преди 2 месеца

Навремето на 22 ноември 1963 г при президента Кенеди е същото. Първият куршум само пронизва гърлото му. Но все още не е смъртоносен. Може би Кенеди е имал някакъв шанс да оцелее. Но заради болки в гърба е носел под дрехите пристягащ корсет, който да държи тялото му в изправено положение. Не е било възможно да се наведе и се скрие в колата.

137

Анонимен

преди 2 месеца

Хора, които вярват, че земята е плоска- няма как да повярват в нищо реалистично. Психиатрите са безсилни.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Употребен и изхвърлен като ползван кондом!

135

Анонимен

преди 2 месеца

....."and guess what? You've got the wrong guy!" Че Тръмп е грешният човек за президент , е безспорно, но и саморазправата с него, също е грешният начин да бъде отстранен.