174

Анонимен

преди 2 месеца

Контранастъплението и краварите имат ли нещо общо? Много си приличат!

173

Анонимен

преди 2 месеца

Е важното е че колхозническата политика разпалва само любов. Урките умират от щастие по колхозниците особено след като им удариха и най-голямата детска болница.

172

А

преди 2 месеца

Другарката Захарова , тази метла ли яхна сега? Вие нали разпалвате дружбата и разбирателството, особено с Украйна! Дори и да ги превземете, там мир няма да видите, защото там хората имат само минало, не настояще и бъдеще, особено с вас!

171

Василев

преди 2 месеца

А Тръмп е малко невинно агънце, което не е разпалвал омраза и не е всявал раздор в американското общество!В Библията е писано "Кой каквото посее , това ще жъне!"Агент Джеремая Дженкинз!ЦРУ!!!

170

Анонимен

преди 2 месеца

Мили деца, не дружете с путинчета, за да не станете пропаднали грозници като лелкочичковицата от снимката. Не правете като тях, да не станете за смях!

169

Анонимен

преди 2 месеца

Какво стана със шегобийците от контранастъплението? Не се чуват, нито виждат!

168

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп е за мир и християнски фен кисти, а Байдън е за войната в Украйна и за смяна на пола на всички деца. Затова се опитаха да го убият, защото Тръмп е пътечка за политиката на отнемане на децата от родителите им. Вижте Барневаренд в Норвегия.

167

Анонимен

преди 2 месеца

Не се шегувайте с другарката Захарова. Тя още е вярна на КПСС.

166

Кирил Петков

преди 2 месеца

Омразата я разпространява САЩ с подразделенията си в света под формата на НПО. Затова много страни са забранили НПО организациите. У нас такива са партии като ПП и ДБ и вижте как хора като Кирил Петков работят систематично против държавата и нас българите. Кирил Петков е изтъкан от омраза срещу българските семейства и българските деца.

165

Информиран

преди 2 месеца

Не случайно К.Буданов който ръководи украинското ГРУ,миналата седмица съобщи на месните медии, за организирани от него няколко опита за атентати срещу президента Путин.Явно е че вече не правят никаква разлика между него и републиканецаТръмп, който е реална заплаха за тях.Доказателснво за това е интернетстраницата на Томас Крукс /стрелеца срещу Тръмп/, който се оказа че е твърд привърженик на Украйна: https://disk.yandex.ru/i/LEidWpdpzXBAbA

164

Анонимен

преди 2 месеца

То пък Тръмп не сее омраза?! Маша Алкаша пак е прекалила с водката!

163

Траян

преди 2 месеца

Путин и любимия му Ким Чен Ун разпалват само любов в сърцата на народите си и в моето сърчице. Хвала другарко Захарова. Както казва една приятелка..." тая е голяма *** ".

162

Анонимен

преди 2 месеца

омразата в тоя свят се разпалва от алчната русия

161

Анонимен

преди 2 месеца

До Реалист Никакъв реалист, а руски фантазьор.

160

Хи хи

преди 2 месеца

Нато беше нападнато, но на нас не ни пука, и няма да пращаме никакви войници, както е според член 5

159

до 159

преди 2 месеца

Реално това е политиката навсякъде по света. Тенденциите са такива.

158

Анонимен

преди 2 месеца

Тая продължава с лъжите. Омразата в Америка и Европа я запали Русия с идиoтщините разпространявани от руски ботове в социалните мрежи сред американските граждани при първото избиране на Тръмл и руските идиoтщини разпрозстранявани в Европа по повод бандитското нападение на Русия срещу Украйна.

157

Хаахх

преди 2 месеца

Руснаците насаждат омраза и сеят смъртт най-много от целия свят .

156

Анонимен

преди 2 месеца

Краварите още не са разбрали :)

155

Реалист

преди 2 месеца

"Настоящата власт в САЩ създаде атмосфера на насилие, с която е свързан и опитът за убийство на кандидата за президент на страната Доналд Тръмп,"