207

Калиев цианид

преди 2 месеца

Точно така се развиваха нещата и при неговия духовен баща Адолф Хитлер.И,накрая...знаем как завърши.

206

Не ставаш баче

преди 2 месеца

Защо българите не ходели да работят и живеят в Русия...Хаха. Ми ти русофобе какво можеш да предложиш като умения на руския пазар? Ти си гола вода момче, ти си ***, умееш разни неща, ама в необятната Русия има хиляди хора, които ще направят същото по-добре от теб за по-малко пари. Ти си с 3 висшета, ама си сакат в ръцете и в мозъка. В Русия търсят работници, ама как да те вземат бе. В геiропа ставаш евентуално за чистач на киндзефи, ама албанеца чисти по-добре от теб. Русофобе, цръвуле, негодник, стани украинец и източвай геiропейските данъци, по-здравословно е за теб.

205

Цункай

преди 2 месеца

Интересно, защо никой не брои въглеродния отпечатък на дълги статии като тази?

204

Анонимен

преди 2 месеца

Както каза Алфред Рейнголдоеич Кох преди месец Зеленски ще бъде обесен на дърво от самите украинци Кох е бивш министър в руското правителство и по настоящем обявен за чужд агент е русия

203

АзъКанъАзъ7112136860

преди 2 месеца

Няма война.! Има лъжа! Истината в тази история е,че сефарадските иберийски евреи са параноици по рождение. Няма сефарад,който да не е паранояк. Погледнете Леа Коен,Соломон Паси,Хитлер,Сталин,Борисов Бехар,Доган,Етиен Леви,Нинова,Франциско Франко,Пиночет,Путин,Лавров,Тръмп , Симеон Сакса,Пеевски,К.Костадинов,Мусолини и ще се убедите в правотата на казаното от мен в този коментар. Параноята е характера на евреина антиционист.

202

Анонимен

преди 2 месеца

а бе вие работа нямате ли си, че бълвате такива глупости

201

Истината

преди 2 месеца

Тоя го е страх да се завърти в Украйна за повече от няколко дена и е притеснен за какво ще стане с него когато войната завърши и Русия е в пълен контрол.

200

до Тарас

преди 2 месеца

Ами хубаво. Разплачи се!

199

Русия е Велика

преди 2 месеца

Хохли и поляци мразят руснаците не от вчера.Винаги са били като котка и мишка.Познавах поляци на морето преди повече от 40 г.Много плюваха и мразеха руснаците. а за мен Руснска е широка душа.

198

Тарас

преди 2 месеца

Валдемарзелко беше и продължава да бъде гнида, само че сега е нелегитимно със изтекъл мандат.

197

Анонимен

преди 2 месеца

Виждате ли я тази снимка русофили? Ей това се казва Мъж. Не е като бункерната ботоксова бабичка страхлива с 12 санта токчета.

196

someone

преди 2 месеца

"Всичко, което исках преди пет години, беше много либерална страна с либерална икономика", каза ЗеленскиВидя се то какво искаше, прегърна нацистите бандеровци и почна погрома над Украйна, едните на фронта като ***, другите крадат като разпрани.

195

Анонимен

преди 2 месеца

Пак доста по-добре и адекватно се държи в сравнение с жуженцето дето го е страх да излезе от бункерчето и праща двойници

194

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски се опълчи срещу най-голямото зло в галактиката, а Путин хукна по *** и по токчета да бяга от готвача си.

193

Юлия

преди 2 месеца

Интересно ми тия които интервюират Зеленски ,ако бяха на негово място как щяха да изглеждат?!

192

ПП ЛГБТ КОКОРЧО

преди 2 месеца

Този палавник преди да бъде разстрелян и изкормен като Чеушеску ще му лапкам бубката и ще му дам да *** яде отдолу

191

Анонимен

преди 2 месеца

За сравнение с Путин е достатъчно само да видите реакцията им при нападението на Руската армия над Украйна и при бунта на Пригожин.

190

Кукунела Снайпера

преди 2 месеца

Пасквил след пасквил за заленото друсал00 по 300 гривни парчето... Бързам, щото войната приключва и от държава 404 нищо не остава и ще ми спрат грантовете! Жега е в люпилнята на донос.бг, но няма време, имам норматив за покриване... Пропаганда 24/7 за Укрия е на макс, спонсорЪ не чака!Аре чао,след малко трябва и екоклимаши30-съчинение да изпляскам,че и зелената далавера приключва, а Урсулю Фродолайнен е недоволн0 нещо и си мърмори сърдито нещо на български...

189

Анонимен

преди 2 месеца

По-скоро напишете: наркоман, лунатик, продажник, фашист.

188

Анонимен

преди 2 месеца

Успял бизнесмен, велик държавник и има страхотна съпруга. Свободен и смел мъж, който вместо да избяга и да си харчи милионите, остана да се бори срещу злото и за свободата на народа си. Разбира се, че ще са му бесни кремълските, а и всички ***.