12

Айляк

преди 2 месеца

Ха, м-р Популист и той се появи на хоризонта. Не знам, но ми струва някак си популистично Че.хл.ьо точно сега, по време на политическа криза в БГ, да дава своето некомпетентно мнение. Има къде-къде по политечески "грамотни" хора - т'ва Катето Михайлова, т'ва Ленче Крем че, Надка Пира тка Нейнски и т.н...

11

61

преди 2 месеца

Най-отговорно призовавам гражданите на град Плевен или да си сменят името на града или да се вдигнат и да линчуват този плужek за да не ги позори.

10

Анонимен

преди 2 месеца

До Изклатен демократ Нормално е, руските петоколонници не са българи, а Плевнелиев беше истински български президент. Не като руския чорап, от който НАИСТИНА всеки БЪЛГАРИН трябва да го е срам.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Марш на село да копаш тютюна :)))

8

Анонимен

преди 2 месеца

Тя е от 2005!

7

Анонимен

преди 2 месеца

Да има Росене. Бившите комсомолски секретари станаха ръководители. Но те са научени само на красноречие, а нямат друг опит. Оратори да искаш. Но са се превърнали в дървени философи тъй като не са ги обучавали да градят, а само да заглушават с висок глас, някоя модерна дума или словосъчетание или да надвикват останалите.

6

Христо Христов

преди 2 месеца

Тоз по договор ли му пускате лакърдиите? Кой го плаща?

5

Изклатен демократ

преди 2 месеца

Плевнелиев е единствения президент, от който ме е срам!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Идва Свинския Триумвират! Прасета, обединете се в Свещенната Свинска Империя! Да дойдат консервите! Всяка консерва Русенско Варено - рицар на Свещенната Свинска Империя!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Този до края на живота си ще си го хрантутим,че е бил президент за малко и ще му слушаме глупостите. Иначе що годе млад още,а се държи като някакъв пенсионер и вече нищо няма да работи,че видите ли е бил президент. Смешни закони

2

КуКлус

преди 2 месеца

Разбира се че трябва да има всяка година по 2-3 пъти избори ! Така се пресява нормалния гласоподавател и остават коравите малцинства и купените гласове ...те ще определят бъдещето ! Това е и целта ! Да се контролира "законно" вота !

1

Анонимен

преди 2 месеца

Европопулизма май беше досега. Бъдещето носи плащане на сметката!