75

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 83, Той така си кара човека по инерция вече години с неговата си измишльотина за 3-те дни.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Русия тества успешно ракетата "Буревестник" с нов тип ядрен двигател и ядрена бойна глава. Кравария още не могат да направят свръх звукова ракета, за хиперзвукова и за ракета с ядрен двигател не са и сънували. Във военно отношение Русия е поне 60 години пред кравария и останала западна пасмина.

73

Ко? не!

преди 2 месеца

Те правят само специални операции или " демократизират" други държави. Само на моменти отнемат земните богатства, но само на тези, които не ги дадат сами. Абе освободители.

72

Истината

преди 2 месеца

Както винаги рус0р0бите подкрепят крепостна блатная и мечтаят Европа и САЩ да се разпадне. Това са неудачници без образование или нещо постигнато в мизерния им живот. Те искат страната да се върне обратно под руския ботуш и всички да бъдат равностойно бедни с парче салам в хладилника и раздрънкана лада какъвто беше тогава стандарта. Ще ги познаете, необраснати, миризливи, с мазни шуби копнеищи отново да чувстват камшика на мутрофанова и кремълският плъх.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Най-големите приятели на нашите нервноатлантици глей какви ги разправят сега пък.

70

Слава Урине

преди 2 месеца

Някой виждал ли е така наречената държава Израел на карта от преди 1948 г. ? А някой виждал ли е така наречената държава Украйна на карта от преди 1991 г.?

69

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера вечерта Русия е ударила над 100 цели на територията на укрорайха и самите укронацисти заявяват само за 2 убити))) (без да споменава колко военни са отишли при бандера. Вероятно стотици). Сметнете колко точни са ударите на Русия. Никой не действа така ювелирно като Русия. Колкото повече вървите против Русия толкова по-зле за вас. Русия се усъваршенства всеки час. Пръска всички противници. Слава на Русия! Врагът ще бъде разбит!

68

Колониалните

преди 2 месеца

Държави искат да си върнат колониите от републиките подпомагани от интернационала създадени по времето на СССР

67

Анонимен

преди 2 месеца

Хуситите в Йемен с джапанките и калашите за 30 дена нанесоха загуби на еврогеiските държави в размер на десетки милиарди евро. Хуситите ви направиха криви бе евроjeндери, а вие сте тръгнали да воювате срещу Русия. Ще ви стопят лагерите бе!

66

Внимание

преди 2 месеца

От посолството на "Драган Цанков" 28 е наредено на рус0р0бите да се включват масово с техните ВПНи и да праскат минуси и плюсове където подобава. С тези похвати се опитват да внушават че подръжниците на блатото наречено русия са повече от нормалните хора които го ненавиждат.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Русия мачка укронацистите, а русофобите мачкат на Джо Бидона повехналите топки!

64

Анонимен

преди 2 месеца

Кога и къде Путин е казал, че ще превземе Киев за 3 дена? Покажете ми поне 1 клип?

63

Анонимен

преди 2 месеца

В момента братушките получават 5 пъти повече оръжие отколкото в началото на СВО. И в момента тази цифра е 20 пъти повече отколкото оръжието, което 60 държави дават на уссрайна. Ще победите Русия точно никога.

62

Как е контрата?

преди 2 месеца

Какво става с тридневната руска излагация на кремълския плъх, превзеха ли вече Киев?

61

Шефа

преди 2 месеца

С тоя възрастен и сенилен куку президент САЩ трябва да са луди да почват война с когото и да било! Ами те не са спечелили нито една война. Само крадат и бягат!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Местните русофоби да заберат 400-те хиляди дезертирали укронацисти туристи у нас и всички дружно към окопите на Донбас!!! Вън murviiiii!

59

Магаре Русофоб

преди 2 месеца

Каквото и да правиш русофобе, бензина ти го дава Путин. Ти русофобе караш таратайката си с руски бензин. Купи си магаре русофобе, не давай пари на Русия

58

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Руснаците изтрепаха всички замесени в палежа в Одеса. Някои са намерени по села и изкклани

57

Анонимен

преди 2 месеца

Aшkoлcyн kьonooлap...

56

Анонимен

преди 2 месеца

Съветска България произвеждаше компютри и роботи, а атлантическа България бере ягоди, мие Zадници и възпитава _шайка русофоби!