119

Хаха ха

преди 2 месеца

Доганката вече ще подкрепи - гербАма друг пьт

118

Голям

преди 2 месеца

Ми радвам се , че нанесе такьв удар на крепителите на - герб шишоДокато се усетим ще има нов кабинет без герб на есенХристо и кирчо докато седяха в скута изработиха баце с пеевски

117

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя път шoпapa настъпи мотиkaта!!! Къде си тръгнал да дyxaш срещу вятъра бре Шишши?!? Тръгнал нашиО срещу доганя... Ти пияян ли си, нашмъpkaн ли си или пpоcто си Tъппп?!? Все едно след малко като дойде шефа да го уволня!!! Е как ще го уволня като фирмата е негова?!? Как да изгоня хазяйката като къщата е нейна бе алaHkoлуу?!? Замириса на cвинcku пържоли май, ама в случая пpaceто доброволно отиде на зakoление!!!

116

Мда

преди 2 месеца

Ако не нещо друго поне ликвидира дпс с тях и подкрепата за гербДпс дьлго време ще ближе рани а герб ще са в опозиция както изпадна несменяемото -бсп , някогаИ вече е никой

115

Анонимен

преди 2 месеца

Мръсотията е много голяма, прочетете последните статии на Веселина Томова в "Афера". Между другото, ако не бяха протестите и смяната на властта и Веселина Томова щеше да е сред болните и може би мъртвите, вече бяха убили родителите й през управлението на герберите и коалиционните им партньори; кой убиваше хората , не знам, но много хора бяха разболяни и убити в България през управлението на ББ и ЦЦ.

114

FMC

преди 2 месеца

...и тук е момента да се намеси турския посланик и външния министър...

113

Анонимен

преди 2 месеца

Доган беше сложен за едни избори в началото на 90-те, тоест да обере вота от СДС, но турците взеха че гласуваха само за него и ДС немаше избор освен да му остави нелегитимната партийка, но иначе той никога не е бил фактор в политиката :))) Пеевски е доста тясно свързан със службите, а и самия факт, че "умния" Доган го е сложил начело на ДПС, какво ви говори комрадс :)))

112

FMC

преди 2 месеца

142, ДПС колкото е етническа, толкова е и римлянска партия. Не малка част от гласоподавателите са римляни, а не турци. А на римлянина дай кебапче, не знам дали Доган ще надделее там.

111

ПРЕВРАТ в ДПС?

преди 2 месеца

И двата сайта в момента са еднакви - т.е. на Делян Пеевски. Май може да има и ПРЕВРАТ в ДПС, колкото и невероятно да звучи това.

110

Главния Муфтия

преди 2 месеца

Ако са обрязвани в мавзолея, значи се е получила инфекция, понеже не е имало йод. значи ще применим по широко обрязване за ликвидиране на изгнилата плът.Дебелян като по ербап и млад да катери минарето да почвам да го обрязвам.Втори Сокола. След обрязването ще минат при бай Ставри за свещено измиване със свещения ибрик на задните части.

109

Даа

преди 2 месеца

Тоя освен да разтуря друго не може ли?Ако не беше майка му още щеше да завършва 10-ти клас първия срок.Квото му се даде го фалира или разбива щото толкова му е капацитета.Дадаха му Булгартабак-фалира,КТБ-фалира,Лафка-фалира,щеше да е председател на ДАНС ама излязоха умните и красивите и барабар с него си замина и правителството Орешарски,сега ДПС го докара пред разпад.Абе пълен некадърник.Майка му сигурно вече много се срамува от издънката на рода.

108

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Шиши успее да ликвидира и ГЕРБ ще гласувам за него и после ще си изям децата .

107

FMC

преди 2 месеца

И май всички забравяте, защо бе осъден Доган- за атентат и човешки жертви.

106

Рендето

преди 2 месеца

Шишо Поркъ зпочва да ми "харесва"...!!! -))))) Чий ли "Троянски к:::тър" шъ съ окаже той??? Със сигурност, някои от българските Олигарси, заедно с някои от Мафиотските ни Кланове, са "вдигнали Мерника" на Доган и ДПС мафиотско-етническия му Клан!!! Пък аз си мислех, че до Изборите шъ е скучноо...., ама не! -))))))))

105

FMC

преди 2 месеца

Доган не е комунист, а работник от ДС. Там вече е трудно да се каже за колко служби е работил и дали е само за ДС. Явно не, щом бе осъден на 7 години затвор.

104

Ужас

преди 2 месеца

Абе филип димитеов приел америкснският посланник голЕ как сокола няма да сьбори кабинета му ми това е резил

103

Сега

преди 2 месеца

Йордан Цонев ще се сети,че е от СДС и ще се пришие към ГЕРБ.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Панически действия на Пеевски

101

Помня

преди 2 месеца

Да не забравяме че в началото на демокрацията, точно Доган събори правителството на Филип Димитров .Доган си е комунист , а се правеше на репресиран.

100

Голям

преди 2 месеца

Шиши направо си ликвидира -герб като се изрепчи на соколаИ да сглобят кабибет с величие има такьв народ или киретатаЩе има плаващи мнозинства вотове на недоверие и е обречен