415

vs

преди 2 месеца

Познавах навремето цялата охрана на Мултигруп. Щом доган е толкова демократичен, нека обясни, защо всяка седмица ходеше на лов с Илия Павлов и се виждаше с него на полянки в Странджа да не ги слуша никой!!! Или това си е за тогава, сега сме демократи!

414

Валентина

преди 2 месеца

Пред очите ни вече толкова години се играе един план,който всеки се прави,че не забелязва.Лично са ми казвали,изтъкнати турски бизнесмени,че България ще бъде превзета този път икономически.Тази партия няма място в нашата държава,но е вече късно ,според мен.

413

Анонимен

преди 2 месеца

Империята отвръща на удара

412

JWST

преди 2 месеца

Преди 6 месеца Доган призова да изберат Пеевски, понеже бил явление в БГ политиката. Нещата са хвани единия удари другия, но лошото е че след ДПС идва нещо много по лошо. Иранската "революция" се случва след корумпирано светско управление. В БГ вече има религиозни движения които са началото на такива процеси. По добре такива "дерибеи" и прасчовци да ни крадат отколкото религиозните да ни откраднат цялата държава в един момент.

411

Има нещо гнило....

преди 2 месеца

Но не в Дания, а в ДПС! И то толкова много мирише, че край централата на ДПС трябва да се минава със запушен нос.Там има толкова видими и невидими обвързаности, че дори и за обикновения човек е непонятно как може да съществува този цирей толкова дълго време.Да не говорим за съмнителните "самоубийства" в обкръжението на Доган и като как така той, който ужким е отстрани и е само почетен председател дирижира нещата, уволнява и назначава иска оставки.Тук трябва да се намеси ДАНС!

410

4

преди 2 месеца

След Шиши време вече и Борисов някой да го изрита-хора от миналото ,от крадливия "преход"!

409

Бай Ставри

преди 2 месеца

Чакам ги и двамата

408

Гумен Гадев

преди 2 месеца

Ахмет ***, на ЦУРА хулиган.

407

Анонимен

преди 2 месеца

Шиши кво ще прайм сега а?

406

мафиот

преди 2 месеца

До Анонимен Най-добре е да изчезне завинаги!

405

Анонимен

преди 2 месеца

Ще се радвам ако тази партия се разцепи на 2.

404

Анонимен

преди 2 месеца

"Трусовете в ДПС ще отекнат и в ГЕРБ /ББ не случайно го няма в медиите тези дни/ и в другите партии, особено в онези, в които Пеевски е пуснал пипалата си."Да бе МНОГО интересно, къде в последните дни се затри Славуци, нито той, нито Тошко африкански не се появяват в сайтовете да се изказват дълбокомислено, както беше преди 2-3 седмици. Всеки ден Славито или Тоше им пускаха снимки в електронните медии със съответните умотворения. Имам чувството, че Славчо си е дал снимката на заем за да му я ползват, когато някой реши да напише нещо срещу ПП ДБ или някой друг в замвисимост от поръчката

403

Анонимен

преди 2 месеца

Доган и Боце са се договорили. На доган да му опростят дълга за студеният резерв в ТЕЦ Варна, а той да изхвърли дебелака от политиката. Хората на Боце в прокуратурата ще му видят сметката без депутатски имунитет.

402

Анонимен

преди 2 месеца

Идат избори. Тези които не се оттеглят доброволно, просто няма да бъдат включени в кандидатските листи и ще вият около Парламента. Отвън.

401

хаха

преди 2 месеца

Инатлив се оказа глигана Догане не ще, та не ще! Явно трябва да се понапънеш малко ако искаш да го пратиш на заколение. Ама хак ти е на тебе, създаде го, довери му се, даде му цялата власт и сега тоя рие в пръстта, пуска лиги и се опъва като прасе на лед!

400

Анонимен

преди 2 месеца

нещо много мътно има в декларации на Доган без Доган! Дали вече е взел-дал!

399

Идеално

преди 2 месеца

Русия,винаги е за Доган.Американскире мекерета заминават

398

Анонимен

преди 2 месеца

Идва Коледа....

397

БУЮРНУС

преди 2 месеца

КАКТО СИ И ЗНАЕХ, ДОН ДОГАН ВЗЕ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ДА СЕ ОВОБОДИ ОТ НОМЕНКЛАТУРНАТА БЕДСТВЕНА АВАРИЯ - ШОПАРПАНДИШРАНЪТ!!!...

396

балона шиши

преди 2 месеца

Спука се балона тлъст!