69

Факт

преди 2 месеца

Русия се научи да воюва и побеждава нато в Украйна, всеки ден унищожава уж най най добрата техника на запада.

68

НАТОвец

преди 2 месеца

До Боби. Почти нищо от това, което си написал, не е вярно. Но теб те знам от години, знам и разбиранията ти, и винаги тенденциозните удобно подбрани аргументи. Както и неизлечимото желание да отговаряш на всеки с по един роман

67

оффф

преди 2 месеца

До Боби.демилитаризация!!!! за всички, но не и за Русия??? НЕ!явно ще се мре, такива предложения един да владее всичко и да се разпорежда с всички? Това не беше ли идеята на Хитлер?

66

Анонимен

преди 2 месеца

Правилно е писана статията опитва се. Ако беше Тарикат момче Путин още от налото трябваше да се мазни да казва Бате Сорос, Бате Сорос малко лецимермост, за да придобие доверието на Сорос, и като го допусне до себе си Путин да е приготвил един 37 сантов африкански силиконов, Сорос като изтърве Сапуна и Путин да действаше а не да ми се занимава със Шукарщини. Нямаше да е лошо да бутне и на Нюланд нещо тя го заслужава колко добрини направи.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Може би не "войната на Русия с НАТО", а "войната на НАТО с Русия"? Онзи ден Столтенберг каза: "Не можем да позволим НАТО да претърпи поражение от Русия в Украйна". Има ли още съмнения кой срещу кого воюва?

64

гост

преди 2 месеца

До ьааьаьаьаь.ми той Путин е най-големия комунист, от какво ще ни освобождава? Ако Путин ни завладее, всичките драскачи тук, ще изразявате само хвалебствия за Путин, другите ще са в затвора, ай не мерси, искам свобода на словото, искам свобода,

63

Анонимен

преди 2 месеца

До Боби. Мисля, че ако пишеш по-кратки постове, ще изглеждаш по-малко глу.пав.

62

Боби

преди 2 месеца

До НАТОвец ПОВТАРЯМ УМНИКО какви са целите на РФ? ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ - Фронт 2000км постоянни бойни действия и МЕСОМЕЛАЧКА в която попада ВСУ, Остави стратегическите удари във вътрешността на страната. Работи ли? Работи, по неофициални данни Украинците имат един Милион Убити и инвалиди до момента. Денацификация - Избиват ли се ЦЕЛЕНАСОЧЕНО на бойното поле такива подразделения като Азов - ДА и още нещо ПОЛИТИЧЕСКИ КИЕВ ДОКАЗА ЧЕ СА НЕОНАЦИСТИ - ВИДНО Е ЗА СЛЕПИЯ и ГЛУХИТЕ ВЕЧЕ ЧУХА!!!

61

Боби

преди 2 месеца

До Аз СЕРИОЗНО? Нещо си ама много много заблуден. Разбери Умнико само за да осигурят тъй наречения ТЕХНИЧЕСКИ СУВЕРЕНИТЕТ РФ влага МИЛИАРДИ и то не само в Рубли. Защото преди можеха тези жизнено важни технологии да си ги купят СВОБОДНО на световния пазар независимо дали това щеше да е Украйна, Запада или Някой от Азиатските Тигри начело с Китай. Сега за да не зависят създават собствени производства. Нефтогазовите приходи вече са по-малко от 40% от Бюджета на РФ. Останалото е индустрия.

60

Аз

преди 2 месеца

Русия е въздух под налягане.Първо икономиката им е на ръба, второ имат техника от "Студената война", трето вече са зависими от Китай, четвърто нямат никакъв план за бъдещето. Толкова глупав народ е само Северно корейският!

59

Боби

преди 2 месеца

До Vladalv Putup А ти Умнико бил ли си там? Да винаги можеш да намериш Кирливи Ризи! но погледни в КОМПЛЕКС: Защо Мисущин има рейтинг колкото Путин? Защото още преди да стане Министър председартел като министър на електронното правителство наистина ДИГИТАЛИЗИРА РФ. Давам ти пример ти си нормален Руски Мужик в село Крива Паланка. Трябва ти Ловна Пушка щото наоколо има наистина Мечки. Какво правиш? Цифров подпис, 6 спрваки онлайн, посещение лично при психолог и лично си взимаш разрешението от РПУ!

58

Лудото Ленче

преди 2 месеца

От каде преписахме тази боза ?!??!

57

Анонимен

преди 2 месеца

Ква сянка ,НАТО сащ и ЕС водятот 2 г.откритв война с Русия ,говорят за посланика на Украйна в България ,а се оказа натруфена начервена грозна жена ,която плюеше ,а и госпожа кокошка вземай пушката и на фронта като си не доволна

56

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Няма такива имена в Русия- Анджей!В Полша да!

55

Анонимен

преди 2 месеца

Кремъл си играе с динамит....

54

Христо Христов

преди 2 месеца

Първо щях да пиша "Браво, така и трябва", но като се зачетох, реакцията може да е само мухахаха... "Егати натовските про'с'тотии и хибридки."

53

Анонимен

преди 2 месеца

Аман от халюцинации. Четиво за домакини.

52

Анонимен

преди 2 месеца

През ВСВ , СССР подарява на Полша германски територии , сега германците си ги искат . Същото е и със териториите на Украйна които пък Полша си ги иска , Унгария също си иска територии от Украйна .

51

Анонимен

преди 2 месеца

Русия не блъфира. НАТО ще го разбере по трудния начин.

50

хе хе хе

преди 2 месеца

В превод: населенията в Юръп поемат курс на борба с началниците. Това ще бъде използвано като повод за мачкане на населенията. Край на превода. Началниците не са си взели никаква поука от 5 000 години история на империите r ще си носят последиците= Както е казал един, не се гаси, туй що не гасне:)