52

България над всичко

преди 2 месеца

Искандер ще се погрижи за западните ПВО инвестиции хахахахахахахадо сега действа перфектно 10/10

51

ДЖО БАЙДЪН

преди 2 месеца

ТАКА КАКТО СЕ ОМЕТОХА НАТРАПНИЦИТЕ ОТ НАНАПРЕЧЕН КАРАБАХ ТАКА , ЧЕ БЕГАТ И НАТРАПНИЦИТЕ ОТ ДОНЕЦК И ЛУГАНСК АКО СПЕЧЕЛЯ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!

50

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

Не това не е Атомно КУКУ. Не е майтап. Не е шега , а действителна радиоактивна заплаха!

49

Angelov, Valve Corp

преди 2 месеца

Онзи корумпиран *** в Община и Област Враца няма да вдигне черен флаг, но приемете, че ние го вдигаме : Повишено ниво на радиация, стойте на затворено и вкъщи възможно най-много и сведете излизанията до възможния минимум!

48

ЛЕВСКИ

преди 2 месеца

ДЖО БАЙДЪН ЕВАЛА!! ЗАСЛУЖАВАШ ДА СПЕЧЕЛИШ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Добре са се надъхвали първия ден, похвално е че малкия Хитлер с изкочили очи и надути вени им е крещял за победа. Явно преди срещата Хилъри го е информирала, че от него се изисква един контранаступ преди изборите, иначе Байдън е пътник.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Наливай бездънната каца, *** не може да си изплати дълга още 100г и се превърнаха в робите на ФАЩ. Те още не го знаят, но са роби.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Много скраб много нещо

44

Anonim

преди 2 месеца

И кой ще им плаща раретите за П. които струват милиони?До кога Европа ще издържа 40 милиона и ще плаща и за войната им.Време е за преговори

43

Анонимен

преди 2 месеца

За какво са им допълнителни Пво, имат още болници за атакуване ли? Зеленски пак е лъгал като разпран, никакви цивилни не го интересуват. Ако го интересуваха нямаше да държат пвото по кварталите да ползват хората за жив щит.

42

Хикса

преди 2 месеца

Според 15-ият пакет санкции ще бъдат обещетени всички западни фирми които бяха приватизирании в Русия,та така или иначе защо пък наедно с тия пари,гламарите от Европа не платят и за ново въоръжаване.Еее тя инфлацията вече,не би требвало да притеснява никой.Ще изградим чисто нова солидарна и демократична Европа.Нали времето беше наше

41

СВОЙ

преди 2 месеца

Старецът не помни какво се е случило вчера,ще оправя Световната политика.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Още избити украинци от собственото им ПВО? Щом Зеленски иска - ОК.

39

Шолц

преди 2 месеца

Да изпратим, ама тия системи не ловят хиперзвуковите. Ще ни ги взривят още първия месец и после ще правим вятър с уста на дедовия и на клоунския.

38

Главчев GMO

преди 2 месеца

Българи Стегайте се да ходите в Украйна подписах.

37

По същество

преди 2 месеца

Да бе. Те нямат ракети вече, като ли системи. Западът успешно се разоръжава.

36

Анонимен

преди 2 месеца

Нали, черна жено, за това са те поставили на сцената, така или иначе си тRуп, какво те бърка да говориш и вършиш опасни за земята и човечеството престъпления. Нито от джоб финансираш тези престъпления, нито рискуваш собствената си и на близките си жалка кожа. А те, украинците и останалите, да *** - какво ти пука на престъпната душица. Въоръжавай. Тя, колониална Европа, още има и плаща.

35

АЗ

преди 2 месеца

ХА - ХА , бой по руските канчета ! Братушките да копат повече гробове , че ще им трябват !

34

Анонимен

преди 2 месеца

Руззките унтерменшени трябва да бъдат редуцирани до 0. Но най-вече трявба да редуцираме руззофилистицте в БГ. До 9то коляно!

33

десетки системи ще

преди 2 месеца

поемат към всевишният, тоест към пещите за претопяване на скраб, те и за друго не стават както цялата западна техника която даде фира още през първата година. Всяко чудо за три дни, колкото контра наступа, полския и френския легион, вече никои не говори за тях, защо ли?