138

Анонимен

преди 2 месеца

Абе Зеленски ти що още не си обявил война на Русия??? Тогава свободно можеш да използваш квото ти дадат миротворците.

137

Анонимен

преди 2 месеца

Като за начало около 20-40 ATACMS ще полетят към военните летища на РФ. От тях руската ПРО може да свали не повече от 40-60%. Никой не се интересува от невоенни цели. Да би мирно седяло, не би на НАТО модерните оръжия отблизо видяло! Модерни модерни- лека, полека НАТО си дава всичко ненужно на Украйна и прави място за новите си разработки. За Бога, Пейтриът и ATACMS са на по 40 години. HIMARS- също. Има къде-къде по-модерни неща.

136

До 146

преди 2 месеца

Русия иска ли разрешение от Иран, КНДР и всичките си бедняци съюзници, за да използва техните оръжия на терен в Украйна? Като за начало, за 1 нощ си заминават всички военни летища, които руският бедняк използва за удари, защото се видя, че руската ПВО и ПРО е тотално надценена и не функционира. Какво ще направи руската смешка? Ще използва ядрено оръжие от ярост ли? Че нали ще стане пустиня за час, ако го направи... И планетата си отива. Това ли мислиш, че ще стане? Русия трепери в момента!

135

до 146

преди 2 месеца

Я кажи какво ще отприщи да се посмеем малко.

134

Анонимен

преди 2 месеца

Айде давайте му най накрая зелена светлина, че веднъж завинаги руснаците да сложат край на този конфликт и всички ние останалите да си продължим живота.....бедна му е фантазията какво ще отприщи нашмъркания инфантил.

133

Христо Христов

преди 2 месеца

До Анонимен/142 "Че то ноември идва Тръмп и Украйна няма да видят нови уръжия." - ще видят. Вчера одобриха 40 милиарда годишно. Поне 20 милиарда годишно от ЕС. Лошо няма. Все пак 80% от про'с'таците у нас гласуваха да ги плащат.

132

Христо Христов

преди 2 месеца

Русия трябваше отдавна да удари с нюк базите на режима в Киев и да превърне министерствата в кратери. Да видим тогаз великото НАТО какво ще направи?

131

Анонимен

преди 2 месеца

Русия ще стане за тотален резил, ако САЩ позволи. И не виждам защо да не позволи. Летището във Воронеж си заминава за минута.

130

Анонимен

преди 2 месеца

Че то ноември идва Тръмп и Украйна няма да видят нови уръжия. Войната е към края си.

129

Крундел

преди 2 месеца

още от ден първи трябваше да няма подобни ограничения, представете си примерно по ленд лиз американците да налагаха ограничения на ссср по кои германски цели да удрят и колко дълбоко...а, понеже бидоня и администрацията му са неадекватни, след някой и друг месец програмата за дронове на украинците ще стане достатъчно добра, та да изключат тока в европейската част на рф и без американски оръжия, почнаха ударите по подстанции, ще стане забавно като москва останат без ток...

128

Костя

преди 2 месеца

Този очевидно иска да доутрепе армията и народа си, но Ноември именно той ще приключи завинаги

127

Щирлиц

преди 2 месеца

Зеления е най-дълбоко законспирирания и ценен агент на Русия в Украйна! За по-добър, Путин не можеше и да си мечтае! Ако Зеленски го беше грижа за Украйна и живота на украинците, тэ щеше да изпълни Минските споразумения и войната нямаше да започне, а Донецка и Луганска област щяха още да си са в пределите на Украйна, с известно самоуправление. А Путин щеше да се пука от яд зад руско-украинската граница!

126

Анонимен

преди 2 месеца

Зелената светлина може да доиде единствено от една по силна доза ,

125

Анонимен

преди 2 месеца

На Зеленски мандата му изтече а пък в САЩ ще има избори и се търсят кандидати. Вземете го и той да дава а не да иска !

124

Анонимен

преди 2 месеца

Рускоговорящия вереин Зеленски работи за пълна окупация и капитулация на Украйна и да направи всяко украинско дете сирак! Децата му са също рускоговорящи и не говопят украински, както и половин Украйна се!

123

Анонимен

преди 2 месеца

Иска зелена светлина но да не получи червена !?!

122

Българин

преди 2 месеца

Единственото, което иска наркоманчето е нещата да ескалират до ядрени бомби по Киев. Ако Русия направи това, вътрешно наркоманчето ще бъде най-щастливия човек, защото това ще даде зелена светлина на запада да се намеси официално. На фашистите никога не им е пукало за човешките животи. За тях принципа винаги е бил "или аз, или никой друг".

121

Анонимен

преди 2 месеца

Те си правят постоянни екскурзии по света това как да е. Но защо събират постоянно пари за зеленото жуже за зелен хайвер де.

120

ЦРУ постановката

преди 2 месеца

с болницата се провали заради кофти снимки! зелени каръци!

119

Анонимен

преди 2 месеца

Аз точно това питам. Нали украйна сваляше всички ракети точно над Киев но точно тая над болницата не я свали защо точно тая не е свалена. Да не са си я изтреляли сами. Така излиза.