27

Анонимен

преди 2 месеца

когато си в дупка, спри да копаеш

26

Анонимен

преди 2 месеца

Сектата на Сциентолгията последните два три дни заплашва Ценов с армия от адвокати и съдебни дела , Заплащва Костадин Костадинов , че ще го слага на детектро на лъжата.. Все методи и номера от арсенала на Сектата на Сциентологията..

25

Анонимен

преди 2 месеца

Много малко хора имат шанс да се превърнат в легенди .Полковника имаше огромен шанс да стане историческа личност и насионален герой .

24

Анонимен

преди 2 месеца

От всяко дърво *** не става...Така и от всеки който е бил обслужващ персонал - началник също..Милиционера дори и за селски пъдар не става..Който нищо не можеше - милиционер ставаше - а който и за милиционер не ставаше - отиваше в пожарната- дневна..нощна после два дена почивка -и на село с една шапка пари заплата и кот завлачи- на 40 в пенсия

23

Анонимен

преди 2 месеца

Много харесвах полковника когато говореше за Русия .Откакто стана евроатлантик не го харесвам . Според мен , направо си го купиха като животно на пазара , даже май евтино им е излязъл .

22

Програмист

преди 2 месеца

Ние ще отмъстим на тази проклета секта Секта - на Сциентолгията . Ще наемем облаци Cloud извън контрола на ЦРУ техния господар. Заради Сектата Сциантологията много наши братя бяха преследвани тормозени чрез съдебни дела.. Заради Сектата Сциентологията възниква движението АНОНИМНИТЕ .. някои бяха обвинени несправедливо в хакерство с помощта на ЦРУ..

21

Анонимен

преди 2 месеца

100-те хиляди дето гласуваха за тия селски "идеолози" са медицински случай. Съответните специалисти да направят детайлно изследване на случая и да търсят терапия.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Полковника да целува ръка на някоя от големите партии и да се надява да го вкарат в някаква листа , за да попръцква в парламента .

19

Анонимен

преди 2 месеца

Тези от организацията на Ивелин направиха всичко за полковника , буквално го носиха на ръце .Полковника не е дал една стотинка за нищо .Осигуриха му готова партия , издадоха вестник, готови канали в Ютуб , наемаха зали , плащаха самолетни билети , дори депутатите му намериха , кръст от Атон му донесоха (това е голямо нещо) .Сега за благодарност , този ги залива с помия .Дори не осъзнава , че сплотява повече организацията и цялата партия Величие

18

Нюрка заряза полковн

преди 2 месеца

Shit always hits the fan. Е, другарю Михайлов стопли в историческия зоопарк една специална змия на гърдите му. Та тя сега си въобразява, че е много важна и сега се опитва да ужили с развалените си зъби този, който я е стоплил. Жалко е, че върху зъбите изобщо няма отрова, само куха му глава.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Пълен въздухар е тоя на приказки голям го вади иначе.

16

Анонимен

преди 2 месеца

И не е полковник, а подполковни ся сигурно Цанов ще лаже, че съм *** на Михайлов буахахах.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Ивелин може и да е мошенник , но поне е построил нещо красиво което ще остане там .Повдига духа на българите , издава исторически книги , все някакви такива обществено полезни неща .Полковника цял живот готованин на столово хранене

14

До подполковника

преди 2 месеца

Безсрамник ! Гостиха те, яде, пи, поживя, сега плюеш. Има кой да те съди.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя да го разследват също когато яде пържолки и пи червено винце платено от Михайлов не рева. Тоя щом и Цънцарова го направи смешен не ми го хвалете.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Пране на пари не се прави с акционерно дружество.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Не вземам страна .Полковника се кълнеше , спеше в най -луксозното място в Исторически парк , хапваше безплатно , ползваше безплате шофьор , но тогава не се сети да пита откъде идват тези безплатни неща , кой ги плаща и откъде идват парите .Не е мъжка постъпка това .

10

Анонимен

преди 2 месеца

Смешни, по-смешни, най-смешни нелепи люде.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Възраждане на Величието, патриотични циркадгжии от катyна

8

Папо

преди 2 месеца

Аз по малодушен и страхлив от тоя НСО Полковник ,не съм виждал. Ми той милинкия гласчето му трепери и ще се разреве от трибуната на НС . Дайте му успокоително виждате че получава паник атаки шубето.