137

Анонимен

преди 2 месеца

1 лев = 49 рубли?!1 USD = 90 рубли?!1 EUR = 95 рубли?!Щата Калифорния има БВП 2 /два/ пъти по голям от бензиностанцията с ядрено оръжие.

136

а

преди 2 месеца

До АнонименАма разбира се, че няма да падна до твоето положение. Деразай с въпиющата си неграмотност и некомпетнтност. Само да попитам, ти родители имаш ли? А диагноза да ти е поставяна?

135

21 век

преди 2 месеца

не е най-доброто време за живеене

134

Интересува ме,

преди 2 месеца

А какво можеш да си купиш с 2 лева, не те ли интересува?

133

Анонимен

преди 2 месеца

Професора катондецата в 4-ти клас барса и реал мадрид заедно превъзхождат псж! Че то и ние я превъзхождаме Русия бе професоре! Още малко и ще останем на бои-енергия. Няма да имаме нито една аец. Това си е напредък към зелените технологии. Те къде са? Правят трактори и ракети... Ние и в това ги превъзхождаме. Ако пък четеш форумите на евроатлатическите бг разбирачи, ние, македонците и украинците сме създали щатите, които сега ни пращат в небесата...

132

Анонимен

преди 2 месеца

Интересува ме, колко стигна долара на черно при колхозниците след дедоларизацията на путинарко?

131

Анонимен

преди 2 месеца

изброй ресурси и местонахождения, дай да видим колко и от икономика разбираш - колко е БВП на Венецуела, Русия и САЩ? - Всички тези неща ги има в нета ве, кАпейка. Още не си ми на положението да ме изпитваш.

130

Анонимен

преди 2 месеца

"аз съм туземец, добре се чувствам там където съм роден." Знам, за това и ти казвам какво е положението с колхозниците в Европа като излязат около 1 процент които могат да си го позволят ако са участвали в някоя корупционна схема и си мислят, че и другите са в 19 век като тях.

129

Ади

преди 2 месеца

До АнонименЯ, хитроумен да те поизпизаме малко: изброй ресурси и местонахождения, дай да видим колко и от икономика разбираш - колко е БВП на Венецуела, Русия и САЩ? Коя от трите държави е с най-голям външен дълг? Много си умен, личи ти. Ако не те е срам скрий се!

128

Анонимен

преди 2 месеца

Да, никъде не съм излизал. Вие *** си мислите, че всички са като вас. Седят в панелките и щипят от на баба си пенсията. Руската вал...а тоалетна хартия въобще не ме интересува как се казва. Интересува ме, колко стигна долара на черно при колхозниците след дедоларизацията на путинарко?

127

В Париж

преди 2 месеца

съм ги виждал..Там майордома им се кланя до пети..

126

само оправдания

преди 2 месеца

Къде видя оправдания бре ***..Тва евродебилите живеете в паралелна вселена..Ти си ходи по Европата, дето много я тачиш, аз съм туземец, добре се чувствам там където съм роден..

125

Анонимен

преди 2 месеца

'"ще ме умориш от смях..Навсякъде по Европата са любими туристи," --Направо са най любимите, виждал ли си ги на шведска маса, все едно до преди малко са били на фронта. В Чехия ги изгониха от едно заведение, а в Тунис на жените не даваха да влизат с дамски чанти в ресторанта понеже колхозниците изкрадоха приборите.

124

Ади

преди 2 месеца

До Анонимен: Ами напиши си името, бе пич, щот си тъй Анонимен. За "физиономията на слаб ученик" - ти защо не напишеш къде какво си завръшил и какво работил??? Ти май от майчиното си бункерче досега не си излизал или само да ти дадат доларчета, че *** не гиразбираш - ами ти дори е знаеш как се се пише руската валута. ***!!!

123

Анонимен

преди 2 месеца

"Спира ме..Безумната политика на евроатлантиците ме спира..Под тяхно ръководство вече загубихме" --Това само трябва да те мотивира да отидеш в рая на земята създаден от бащицата ти путинарко. Вземи и повече *** с тебе. Дърпат ли се? Еми искат си НАТО и ЕС и не мърдат от него. Колхозниците също драпат за ЕС, що така? Ти също само оправдания...

122

и този

преди 2 месеца

е професор, колкото Наведенков е академик..

121

руснаците били бедни

преди 2 месеца

ще ме умориш от смях..Навсякъде по Европата са любими туристи, или поне бяха, преди *** санкции..

120

Анонимен

преди 2 месеца

До 117- друго си е викаш 20 г да те бият талибаните и накрая да избягаш със скорост два пъти по-голяма от най-модерната натовска ракета! И то от хора, въоръжени с тояги и прашки!

119

някой спира ли те

преди 2 месеца

Спира ме..Безумната политика на евроатлантиците ме спира..Под тяхно ръководство вече загубихме над 50% от енергийния, съответно промишлинша си потенциал..За армията и дума няма да отварям...

118

Анонимен

преди 2 месеца

Те това и е проблема на голташка пРосия, и сега имат ресурси ама хората са по-бедни от нас и за това *** дори и опит не правят да отидат там. Те и Венецуела имат нефт па кво? То и акъл требе малко, не само водка