105

Mdq

преди 2 месеца

Отворете focus-news.net и вижте видеото с истинските удари на Русия ...6 ракети върху най-големия военен завод в Киев "Артем'Чува се "Ой ***" и "Пизда на ***" от снимащите видеото ..

104

Анонимен

преди 2 месеца

На Русия й останаха ракети за 2-3 украйни, максимум за 5...

103

Кочо

преди 2 месеца

Как разбраха че са руски, та и изчислиха колко струва? Сметкаджии....

102

май

преди 2 месеца

рядко щастие са хванали к озяшките м и си р ки -има много кадри и снимки от къде и каква е ракетата :)

101

Анонимен

преди 2 месеца

Много ми е интересно как ги смятат тия разходи, кой колко бил похарчил. В западния свят частни корпорации произвеждат оръжията, съответно цената им е колкото някой е готов да даде, т.е. пазарна икономика. С други думи казано, то и апартаментите в София не струват толкова, но има хора да ги купят. Така и с ракетите.

100

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 100 "Разследването на Би Би Си, в което са прегледани множество сателитни снимки, показва, че действително в града са се появили нови многоетажни жилищни сгради. Според изображенията обаче разрушенията в града все още са навсякъде в Мариупол. Цял един квартал например е бил разрушен, защото сградите са били твърде повредени."

99

Анонимен

преди 2 месеца

А какво важно са уцелили в "детската болница" та се наложило да използват тази рядка ракета? Нервноатлантиците не могат да спрат да се тръшкат.

98

Боби

преди 2 месеца

До Анонимен 77 САЩ похарчиха 250 милиарда долара и 25 годинии за да заменят Талибаните в Афганистан отново с Талибани... Същото е и с Украйна САЩ само за майдана похарчиха 5 милиарда(Цитирам Нуланд) а за Войната до сега не знам повече от 500 милиарда са налети в Ъкрайна

97

Русия

преди 2 месеца

Наслушахми са на атлантическа пропаганда ала Призрака от Киеф. Фашистите си мислят чи *** забрайми как убиваха деца на плажа в Крим.

96

Анонимен

преди 2 месеца

В Мариупол от над 300 хиляди,останаха към 60 хиляди население. На руските репортери им е забранено да снимат панорамно или от високо,за да не се виждат руините зад новите блокчета

95

Анонимен

преди 2 месеца

До FMC Подръжниците на руските терористи явно имат още доста "багаж" с лъжи който носят за да се "успокояват", че са тотално деградирали като морал.

94

FMC

преди 2 месеца

Нямаше олигарси при соца, разликата в доходите не бе както сега, особено София-провинция. Сега разликата е два и над два пъти. Това принуждава хората да напускат дори 100-200 хиляд и градове, да се местят в София. Дори не говоря за чужбина. Навремето единственото несправедливо за София бе, че вземаха младите футболисти в ЦСКА, Левски, Локо и Славия. Само че това няма нищо общо с живота на останалите хора. Примери много за справедливост-пълнинотпуски, почивни станции и т.н.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Аз досега не съм прочел какво искат блатните. Ссср-2? Руска империя? Няма идея,воюват заради войната. То и на плакатите им пишеше,че могат да повторят. Жалка безидейна *** с дърт педофил начело. След това пак ще маршируват по червения площад,а ветераните им ще ги пратят в лагери да не загрозяват хубавата Москва

92

Анонимен

преди 2 месеца

До FMC - Справедливо знаеш ли какво е? Да има лустрация и всички до 4-то коляно участвали в държавното управление на страната да нямат право поне още 2 поколения напред да участват в управлението на страната. Ей там - частен бизнес. Понеже сме справедливи няма да им го отнемаме, както са направили техните баби и дядовци с бизнеса на другите. Иначе викаш справедливо е да се създаде Македония и македонски народ. Да, комунистите ги създадоха и за теб е справедливо явно.У лево с тази справедливост!

91

Анонимен

преди 2 месеца

До FMC - Викаш справедливо е било да се разстрелва всеки българин, който е искал да напусне България, понеже животът тук е бил толкова справедлив, че хората са искали да избягат от справедливото. Справедливо е било да се отнемат земите на се_ляните, да им се отнемат животните. Справедливо е било на година да има по над 500 трудови злополуки завършващи със смъртта на работниците. Изобщо толкова справедливо, че 90-те години 2 млн. българи избягаха при първа възможност, защото отвориха границите!

90

Анонимен

преди 2 месеца

До FMC Гнусно е да работиш за руските терорсти.

89

FMC

преди 2 месеца

Тая болница е голям проблем наистина. Опитът показва, че такива терористични актове винаги минават. Мина Крематорск, мина сваленият малайзийски самолет, мина Буча...и колкото да се дават доказателства за обратното, тия, дето са решили да набедят другия пред своите колонисти, винаги успяват. Та те те си набедиха и бившия президент, какво остава за някаква инсценировка на 15000 км..

88

Анонимен

преди 2 месеца

До FMC "Ние не харесваме комунизма, а по-справедливия живот по време на така нареченият социализъм." - И кое му е било по-справедливото? Доносниците да бъдат бутани напред от партията, а казващите истината да бъдат гонени от къщите им? Пишеш за мюсюлмани, а забравяш да споменеш Възродителния процес. Предполагам според теб и това е било справедливо.Прадядо ми с цялата му рода (7 деца + едно осиновено) е изгонен от къщата си и са пратени в плевнята.Това също предполагам е справедливо според теб!

87

Българин

преди 2 месеца

Самото поставяне на себестойност в доларова валута за руски оръжейни системи показва, че цялата статия е една пълна глупост. Русия сама произвежда компонентите за военното си оборудване - от извличането на ресурсите до слобяването на компонентите. Ценовия фактор в случая не е от значение. Той е от значение за Украйна, която ще трябва да изплаща в долари за нещата, които и дават от запада.

86

Анонимен

преди 2 месеца

То циркон сигурно е правен с чип от тостер..Нали тостери крадяха и микровълнови за да правят ракети ?