45

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 41 Който е крил доходи получава минимална пенсия. Кое не ти е ясно глупчо? Орден ли искаш да му дадат?

44

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 38 Имотите и наемите нямат отношение към пенсиите. Купи си и ти имот и давай на далавера! Какво си зяпнал за имотите на старите хора? Работели са, спестявали са, купили са си имот. От завист и алчност ще се пръснете и очите ви все в чуждото.

43

Ахмед Пацулов

преди 2 месеца

ас ръботя в гирмания и пичеля по около 3 500 евра ходя на 3 пучивки в турция гудишно и на шопинг сичко копуваме от турция, пистим в гирмания и балгария и сичко в турция така каза ердуан

42

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 35 - Разбира се, че коли им "викам", (не викам, такива са). Отчитай периодите, годините, времето, и не мисли, че твоята след 30 години някой ще я има за голямата работа или ще я брои за кола. Правиш нелогични сравнения.

41

Анонимен

преди 2 месеца

В как така бе - Тиквата за 12 одини открадна 80 милиарда, пък половината пенсионери били на минимална пенсия? Той наши се снимаше с багеристите и прегръщаше Лелки-ГЕРБ по селата?

40

Исторически парк

преди 2 месеца

Абе важното е бюджетът да е 500000 милиарда. Тогава и минималната пенсия ще е като при Жан Виденов.

39

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен3 Престанете с мантрата "криене на доходи"! В провинцията частникът не дава нито стотинка над МРЗ, осигурява на минимума, работи се по 10 часа на ден, 6 дена в седмицата, извънреден труд не се плаща. Тези, които не внасят осигуровки са държавната администрация и публичния сектор.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Повечето от тези с минимална пенсия, имат имоти, които дават под наем, така че като цяло са на далавера.

37

Имате грешка

преди 2 месеца

БВП няма нищо общо с разпределението на парите в една икономика, респективно със заплатите. Също така проверете и покупателната способност на споменатите валути.

36

Анонимен

преди 2 месеца

също и майките тинейджърки не трябва да имат право на помощи, ако родят, защото си имат родители, които да ги издържат

35

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 30 Ти на ладите коли ли им викаш? Хората са си същите. А колко са били нови колите? 1989-та масово се караха жигули купени 1974та. *** в Куба да видиш при социализма колко нови коли се карат. Та недей да опитваш да лъжеш.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Пенсията не зависи от последните 12 години , бе Фончо. Трябва да гледаш последните 35 години. А помниш ли, че средната заплата между 1900 и 2000 година беше под 200 долара, да не говоря, че имаше година дето падаше и до 20 долара. Ако половината ти стаж е бил на заплата около 200 долара, няма как сега да получаваш 1200 долара пенсия.

33

Анонимен

преди 2 месеца

До Исторически парк 23 А държавната администрация трябва да се съкрати с 50%. Тогава ще има достатъчно пари за всичко.

32

TURKIEMSPOR BERLIN

преди 2 месеца

само турските гастербайтери фкарвами по окуло 100 мелиарда в турската економика, уделно тористите оште 200 мелиарда оделно

31

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 27 За да си на минимална пенсия значи си крил доходи. Мислиш ли, че е справедливо да си крил и лъгал, а да ти дават максимална? Ти съгласен ли си?

30

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 21 - Първо, комунизъм у нас никога не е имало, а при социализма, спокойствието, сигурността, истинската храна няма как да ги наречеш мизерия. може и да се чакаше за коли, но се караха нови, а сега масово втора, трета и пета ръка таралясници. И хората бяха много по-добри във всякакви отношения.

29

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен . . . 2 хиляди са достатъчни за живот , стига да не даваш 1000 за наеми. А в България 95% живеят в собствено жилище при средно 60% в ЕС. Я сега сметни кой живее по добре. Български пенсионер с 1000 евро пенсия в собствен дом, или такъв с 2 хиляди евро пенсия на която му удържат данък и трябва да плаща 1000 евро за наем. Не случайно се напълни с немски пенсионери да купуват ваканционни имоти в България, защото няма там за наеми.

28

Анонимен

преди 2 месеца

До осман ястреблията Е що не си отишъл в Турция ми чакаш на българска пенсия?

27

Анонимен

преди 2 месеца

В що така бе - Тиквата за 12 одини открадна 80 милиарда, пък половината пенсионери били на минимална пенсия?

26

осман ястреблията

преди 2 месеца

да ама в тюркие можи да жевееш с 250 на месиц като ште имаш нова кула и сичко храна деца и ще спес тяваш поне полувината, цените са с 20 пурцента по низки има и пърхове и сичко пруизвежда балгария какво приузжева пърхове ли или храна или как во нещо не пруизвежда а турция е най гулямата економика в света ердуан го каза