61

Супер

преди 2 месеца

Да се вземат тогава.

60

Кръчматъ

преди 2 месеца

Това не е Интервю, това е Поезия...!!!! Какъва Лирика, Какъв Пафос....!!!!! -- "отношенията между Ахмед Доган и Делян Пеевски са по-силни от отношенията между баща и син.", "За сега сме втора политическа сила, но ще бъдем първа.", "ДПС ще положи всички усилия България да има редовно правителство" - ))))))))))))))))

59

Анонимен

преди 2 месеца

Пеевски,Х.Хамит,Байрам,тези субекти,са олицетворение на дерибеи с материалното си състояние и натурите си, които разкарват из кулоарите на НС,- вече 25-30 год. Значи,те вкупом са проблем на Ахм. Доган!

58

пияница мистик

преди 2 месеца

Отношенията между мъж и мъж винаги са били силни в Анадола. Но предпочитам тези отношения, между комунистическата любов Ерих Хонекер и Брежнев или още по-лошото - гейтарската третополова средновековна извратена любов между владетеля Джуджaнка и неговият любовник Медведчик :)))

57

доги

преди 2 месеца

квото кажИ ефенди Доган- туй шъй - иначи шъ играй коланя по синковеца

56

=

преди 2 месеца

Заляха ни с лавини от лъжи и фантастика. А истината е елементарна - митрофанова нагисна бутона и великия хидроинженер доктор доган обърна резбата и унищожи възможността за редовно правителство.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Бойко нали е осиновил Делянчо?! Така че няма страшно да остане сираче, а и гербавия Главчев страстно сменя кадри на ППДБ с кадри на детето Делянчо. Честито на гербавите и тези които гласуват за тях ще си имат ново отроче за хранене. А останалите ще папкаме постни пици и ще гледаме цирка как Бойко и сина му Делянчо ни ограбват.

54

До 45

преди 2 месеца

Ти си под руско робство... Лукойл-Росенец

53

Ресторант Парламента

преди 2 месеца

В последния момент излезе още едно блюдо: "Пържени шишови топки с гарнитура пюре". Забележка: топките са само две, може само 1 порция да изработим от предложеното блюдо.

52

FMC

преди 2 месеца

Невероятно,но факт. Евроатлантизмът се издига на пиедестал от една феодална партия. Тогава как да вярваме на тоя евроатлантизъм? Сляпо, както на комунизма?

51

Новини на Турски

преди 2 месеца

49 Незнам кво е обаче предпочитам направо Ердоган да ни управлява вместо еничарски суругатдегенерати и ДС содомити.

50

Пряко

преди 2 месеца

До 46. Получило се е много добре! Има рима.

49

Ресторант Парламента

преди 2 месеца

Менюто днес: Делянски уши с ориз, Шишово печено, Шишян кебап на скара, Делян-шкембе чорба, Шишови кебапчета, Каварма по пеефски, Шишянски пържоли на скара.

48

Име

преди 2 месеца

В такъв случай може да има бащинско "насочване" с шамари! Лустрация!

47

FMC

преди 2 месеца

А Дюран Дюран какво казва?

46

хах

преди 2 месеца

Защо понеделник сутрин по всички онлайн медии и телевизии говорят само за тази турска партия ДПС? Тук Турция ли е или България?

45

Анонимен

преди 2 месеца

Вече съм спокоен за бъдещето на България, в добри ръце е, коя от коя по-отдадени за добруването на нацията.

44

Е КАК ДЪРЖАВАТА НИ

преди 2 месеца

ДА БЪДЕ НАРЕД КАТО ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НЯКЪКАВ ТИП НА ИМЕ АХМЕД

43

СвободаИлиСм1рт

преди 2 месеца

България още е Под турско но ве4е и комунисто мутро ченгесарско ДС робство

42

Анонимен

преди 2 месеца

Зависи кой е бащата. Гоя е бил впечатлен от митологията и рисува картината Сатурн изяжда децата си. Според мен случаят е точно такъв особено като видяхме лъжливото жално квичене на Пеевски вчера.