64

Жана

преди 2 месеца

Данък Украйна

63

Анонимен

преди 2 месеца

Варна с най скъпата вода, например- изразходваш 3 кубика- служебно ти начисляват 0700кубика от общия водомер- наистина мафия!

62

Ил дьо Франс

преди 2 месеца

Като сте пр0$ти да гласувате за недоразумения така ще е

61

Трезвен

преди 2 месеца

Идеята е много добра. Я си помислите малко. Ако около вашето жилище има сгради с продадени но празни имоти, за инвестиция. Кой ще плаща ремонта на ВиК мрежата? Само вие, ако няма начин да се вземат пари и от богаташите които са си вложили съмнително придобитите милиони в имоти!

60

Наблюдател

преди 2 месеца

Да не би Пеевски да е приватизирал ВИК-тата в България,а ние още да не знаем ?

59

Осведомен

преди 2 месеца

А знаете ли, че в Канада се продава въздух в найлонови торбички? Подгответе се! Всичко следва и тук! Мафията е навсякъде! Няма мърдане - първо ще унищожат нас, после взаимно ще се затрият! Лакомията е тази, която ще докара края на всичко земно.

58

Всичко е загубено

преди 2 месеца

Целта е : Ако не храним монополистите, да храним съдебната система. Няма гаранция за мирен живот! Феодални владения и роби.Това сме!!!

57

Тома неверни

преди 2 месеца

Както столичани са роби на топлофикация,завинаги техни,сега се опитват цялата страна да направят робска,на ВиК.Най дразнещо е ,че това прави правителство,поставено САМО да организира изборите,и тихичко да се оттегли....

56

Първо да намалят

преди 2 месеца

загубите, защото Концесионерите ползват изградената инфраструктура от соца. Като кърпят на парче авариите. Нямат инвестиционни планове, или не не се извършва одит на същите. Както и безобразно ниски концесионни такси. При глобален проблем ще избягат от България. България е единствената държава в Европа, по чието трасе се губят 60% от водата. Не може винаги загубите да се трупат на народа. А печалбите за концесионера.

55

4

преди 2 месеца

Не пиеш но плащаш!Явно търсят лесни начини за компенсиране на течовете,вместо да ги оправят.Само въздухът остана без данък-те ви демокрация по български!Не може да се плаща за неползвана услуга.Да си изведат водомерите извън двора , жилището и който иска да го ползва!Не живея на село от години и сега ще плащам за услуга в двора ,която не ползвам и не желая!Що за логика и глупост?И КЕВР и служебното одобрили!?Кой ги е избрал?Ще има бунт!Не се търпи повече това демократично робство!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Постоянната част от цената на водата трябва да се плаща за всеки имот независимо дали потребява или не вода заради изградения до него водопровод и възможността при отваряне на крана в жилището да потече вода.КОМУНИСТИ БЕ!ЯЛ НЕ ЯЛ 2,50!И ТОВА ИДВА ОТ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО.А НА КОГО Е ТО?На ГЕРБ!!!!!

53

Анонимен

преди 2 месеца

Това е държавата на мафията! Оставя ни живот за да плащаме само данъци!

52

Безобразие

преди 2 месеца

60% загуби студена вода, калкулирани в Общи Части за 216 литра месечно чистачка 2 пъти сезмично, взимат загуби на стойност 12 000 литра вода, 12 кубика минимум на месец . В някои държави студена вода до 8 кубика на домакинство е безплатна. Във вода газим, вода няма. Одтелно обмислят такса електромер. След като ни обложиха с данък въздух-зелени енергии ВЕИ-та, отделно че им плащаме присъединяването и натоварването на ел. мрежата и субсидиите ЕС.

51

Да го знаете!

преди 2 месеца

Всички шефове на ВиК са Гробаджии!

50

Бай Иван

преди 2 месеца

Бойко така ви прецака,регулаторите са негови,и всичко в тази държава.от колко години едни и същи са шефове.и за тока и всичко от което може да се краде .ние се караме,герб,печели милиарди за Боко.

49

Селянин

преди 2 месеца

На 1 юли махнаха ли нощния режим на тока?

48

Анонимен

преди 2 месеца

Не сА притИснявайте. Таксата за тУпомер още е безплатна. Всички можете да участвате безплатно в надпреварата кой да го счупи.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Разбрахте ли защо Боко не дава регулаторите? Защото ни паричките ни отиват в неговия джоб!

46

Не е така!

преди 2 месеца

До 38 Анонимен Ами да се вдигнем и за преноса в тока,50 лв ток 50 лв такси и 20 %ДДС егати мафията.*** докато си траем ще е така,КЕВР холдинги на ВиК и така,пък нас кучета ни яли.... Докато ходите в изборния ден за гъби ще е така! Даже са и малко таксите! Избирайте истински политици!

45

Възмотен

преди 2 месеца

Абе лумпели излезте на улицата какво пишете тука само локуми разтягате