111

Байдън

преди 2 месеца

Наредих да опекат Кремъл! Ама имах предвид кремкарамел? Спри!

110

Анонимен

преди 2 месеца

Русия напредва на фронта и няма нужда от помощ. Укронацягите са го закъсали. Цели укронациски подразделения пътуват към бандера. та ходете им помагайте

109

Анонимен

преди 2 месеца

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас? ----- А ти, русофиле, защо не си на фронта заедно с руснаците да громиш Зеленски?

108

Анонимен

преди 2 месеца

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

107

Странно

преди 2 месеца

Велика страна като САЩ избира между двама старци. Единият вече с прогресираща деменция. Жалко и странно... Така ли нямаха по-силни кандидати републиканци и демократи? Успех на Тръмп все пак. По-малкото зло.

106

Мъск

преди 2 месеца

пак е объркал фирмуера , последната версия чипа не работи

105

Анонимен

преди 2 месеца

Сега е момента да тряснат Кремъл и да се извинят, и оправдаят с Байдън!

104

Анонимен

преди 2 месеца

Май Байдън ще се окаже първият диагностициран луд в Белия дом, но не знам дали ще е горд от това.

103

АнонимеН

преди 2 месеца

АЗ СЪЩО СЪМ ПЪРВАТА ДАМА В РОМСКАТА МАХАЛА И СЪМ ГОРДА С ТОВА. АЗ СЪЩО СИ ГУБЯ МИСЪЛТА И ПИША ПРОСТОТИИ А ТОЙ ГИ ГОВОРИ. ЗАТОВА СЪМ МУ ФЕНКА И ЗАТОВА ГО ХАРЕСВАМ ИМАМЕ МНОГО ОБЩИ НЕЩА ИЗПЕРКА ЛИ СМЕ ТОТАЛНО.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Оставете човека на мира и не се гаврете повече с него!Чудя се на семейството му,защо допуска тези унижения?

101

090

преди 2 месеца

До Анонимен 67 --- Аз съм русофил и зная перфектно Руски език (не русоХил както Вие пишете) и с Киндъла съм прочел над 1000 руски книги. Ето : Знамена над кулите / Педагогическа поема от Антон Семенович Макаренко-- 12-е стола от Илф и Петров

100

Блек Ками Харис

преди 2 месеца

Русия моментално надушва ужасната воня, която се носи от натовските наемници и укронацистите от батальоните Азов, Айдар, Кракен, Десен сектор, Карпатска сеч и другите дришненца,,,,след което ги пържи по хотелите и полигоните, преди да са стигнали до фронта. Слава на Русия! Русия е мощ!

99

Анонимен

преди 2 месеца

Западните пропагандатори и укронацистите все по-често говорят за мир, защото започна много яко да им пари на дупетата. Няма оръжие, техника и хора майка! Русия сама произвежда повече снаряди и техника от 60 държави, които помагат на киевския нацистки режим. Ако се включи С. Корея да помага на Русия, оръжията ще станат практически неизчерпаеми. Има да ви бият от Донбас до Лондон цръвули!!!

98

Анонимен

преди 2 месеца

Орбан отиде в украйна за да си защити унгарското население там. Нашите пр0дажници кога ще отидат за да защитят българите там? Българите там ги мобилизират и ги пращат на първа линия на фронта. Киевския нацистки режим постоянно лови българи и ги могилизира. Вече има цели населени места с българи, които са напълно обезлюдени

97

Анонимен

преди 2 месеца

В Боливия, Чили и Аржентина има супер много литий. В тези страни се намира литиевия триъгълник. Руски и китайски фирми ще разработват литиевите залежи в тези страни. В БГ също има известни залежи от някои полезни и редки елементи, но най-ценния ресурс е дришнята на русофобите. Септичните ями са пълни с този ценен ресурс, който мирише та не се трае.

96

Х

преди 2 месеца

До Петърчо в прав текст - не. Пита "ама защо да не се пие белина след като го убива?". Това беше достатъчно на феновете му да пробват...

95

евроатлантик-зомби

преди 2 месеца

Нема значение. Важното е че казва да се воюва до последния украинец. хи хи

94

До 93

преди 2 месеца

Моля да ми кажеш, какво лошо има в това да си расист и защо е обидно да си расист?!

93

Слава Урине

преди 2 месеца

В измислената държава украйна, ловят хората по улиците като пилци . И вас русофоби ще ви ловят така.

92

Анонимен

преди 2 месеца

Кога украйна живееше по-добре? Преди майдана 2014 г. или след него?