150

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Приказват помежду си руските борсуци:А..той Ацанасов е генерал , ам той и Радев е генерал, палкавник Марков е голяма бръндза , айка хоризонтално хи хи хи хи.......Ареееее веее...тъй бре тъй Те руски мазнотийкини са раиш....ареее вее..Тъй че тъй Коремното шшшш хоооп и е в лицева опора ...ай стига вее.... Шшш полковника плаче и смее едновременно

149

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 месеца

КАКВОТО И ДА ПИШАТ И ОБЯСНЯВАТ ВСЯКАКВИ ШАМАНИ ЗНАИТЕ ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА ПАРИ.

148

Анонимен

преди 2 месеца

143- ХАДИ ХОЛАН- НЯМА ВЕЧЕ КАБИНЕТ НА ГЕРБ няма и да има, стига усуква!

147

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен "Мислех, че избирателите на Кирчовците са с умствена изсотаналост, но тия избиратели на величие ме изненадаха." -------------- че те са едни и същи бе.. от тия дето все търсят някой спасител.. Но каквито и да са, все са по-добре от зълт0паветните психоодесни дето ще подкрепят кируу и жейкоомпания до гроб.

146

Анонимен

преди 2 месеца

Закривай

145

Анонимен

преди 2 месеца

Въпреки всичко аз смятам че партия Величие даде много добър пример който останалите партии трябва да последват. Да вземат и те да се разпаднат и да ни отърват най после от своето ненужно присъствие. Народа вече им даде ясен сигнал с 30% избирателна активност която е най ниската в историята. Следващата грешна стъпка може да е фатална за цялата политическа "класа" и в всичките им слуги които са няколко хиляди в страната и всичките се знаят кои са. Няма да е лошо да прочетат историята от 1944г.

144

Кмет

преди 2 месеца

Вскички играят за президента и негона партия.Начело е Бойко после ДПС и другите уж инфантили от ППДБ.накрая Руснаците ще заковат целия народ щото е с такъв елементарен акъл.Но най- големия артист е Бойко.

143

Анонимен

преди 2 месеца

Моите деца ме наричат генерал Сталин- в едната ръка държа букет, в другата точилка- значи съм СТАЛИН! Марков пий си лекарствата и се прибери малко на закрито че някои хора могат да те нарекат Л У Д- значи такъв ли си!

142

Анонимен

преди 2 месеца

точно това заслужават, днес разпад, на следващите избори няма да има никои от тях, измамници.

141

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен "Ивелин е заключвал.." ----------- забрави да кажеш, че е ядял малки деца за обяд..

140

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Правилно Зозо. Модерната руска мазнотиййя е да внесе страх и да стоят мирно хората като чуят менерал или полковника...оле майкооо колко са сбъркани...Който е военен да ходи на границата и да пази.Навъдиха ги като въйшки. Генерал Ацанасов, генерал Радев , полковник Сланимир . Сбъркани са. Който иска от менералите да става политик се отказва от пагона и пенсията иначе носи само срам...срррррааам и позор руски урспийи ха ха ха ха

139

Анонимен

преди 2 месеца

Ивелин е заключвал хората и ги е принуждавал да му плащат, Николай Марков е отишъл , освободил е хората и му е казал, че това е престъпление и разни други неща. Всички събрани пари от партията и от хората, отиват в личния джоб на Ивелин, вместо партийците да си получат субсидията, Ивелин е прибрал парите и е рекетирал хората за още пари; извършил е и документна измама, след като не внася протокола от избирането на Марков за председател на партията в съда и извършил е и други престъпления.

138

Анонимен

преди 2 месеца

До Зозо "Дебелият Марков е полковник, колкото Атанас Атанасов е генерал :)))))))))))))))))" ------------- а бибитко гее'рал ли е?

137

Анонимен

преди 2 месеца

Демек напускат 6.. точно колкото трябваХА на гроб и шиши за съставянето на кабинет. Предполагам тези 6 са от сектаантите и са били купени... или пък точно обратното - останалите, които подкрепят заекващия неполковник, са били купените? Абе тотален цииирк.. добре, че се намеси оня със сараите, че да ни спаси поне за няколко месеца от нова сглобка на боко и шиши.

136

реалист

преди 2 месеца

РАЗЦЕПЛЕНИЕТО ПРАВИ "ВЕЛИЧИЕТО".

135

Анонимен

преди 2 месеца

Другара ЛевИ, да напише химн на групата.

134

Анонимен

преди 2 месеца

В деня когато ЕК обяви че БГ е приета в чакалнята на еврозоната един юмрук се вирна- мутри вън- ТЕ ТОГАВА ИНФЛАЦИЯТА БЕШЕ 0.6%А ПОСЛЕ ПРИ БАДЖОВИТЕ НЕДОРАЗУМЕНИЯ ИНФЛАЦИЯТА БЕШЕ 30%, А ДИЗЕЛЪТ ЛЯТОТО НА 2021Г СТИГНА 3.60ЛВСПРАВКА ФУЕЛО, сега е наш ред да извикаме на баджовите- ШИЗОФРЕНИЦИ ВЪН!

133

Зозо

преди 2 месеца

Дебелият Марков е полковник, колкото Атанас Атанасов е генерал :)))))))))))))))))

132

Анонимен

преди 2 месеца

Още от самото начало всичко беше ясно. Дори и логото им за кампанията беше едно печено пиле на жар и България в пламъци. Кюфтето Марков раздаваше обещания на килограм и лъжеше като дърт римлянин от Столипиново.

131

дедо Ташунко

преди 2 месеца

добра новина