82

ДОГАНДСКГБ

преди 1 месец

КОЙ ВИ СМЕНИ ИМЕНАТА - ДСБКП + КГБСССР......

81

teo

преди 1 месец

НЯМА ДРУГ БОГ ОСВЕН ИСУС, А НЕ АЛАХ !!!

80

Отивай

преди 1 месец

Да бе! Нали ви чакат реки с вино и 1000 девици! Не се чудете, а давайте

79

Top Dollar

преди 1 месец

Аве все пак предпочитам евреин да ме излъже с пари, отколкото мюсюлманин - ислямски терорист да ме взриви с бомба!

78

Анонимен

преди 1 месец

Ами махайте Шиши! Само вреди на партията и настройва хората срещу себе си и ДПС с непремерените си приказки! За етикета "Магнитски" и "чаровния" външен вид, да не говорим! Това че има пари не го прави годен за председател на партия!

77

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е много голям глъфон. Дълго е за обяснение.

76

Патриот

преди 1 месец

В мафиотските организации , босовете се сменят , когато загубят сили по-силните ги изместват от управлението - отстраняват ги .

75

До 76

преди 1 месец

ПКК са терористи, ти да си виждал в бг атентат, извършен от бг турците? Също така, ПКК са отцепници, нищо че никога в историята не са имали държава. Ако вместо ДПС бяха ПКК, щеше да ходиш 5 пъти на ден в джамията да се молиш за ДПС.

74

Анка

преди 1 месец

Пумасите от ДС прецакаха турците от ДС.Анааааа

73

До 77

преди 1 месец

"""А, сега кажи и защо Корнела слага край на сътрудничеството с ДПС. Много е интересно това""" ---- След свалянето на СтаниШеф от поста Председател на БСП, на негово място е избрана К. Нинова, след Осем Годишното съвместно управление на НДСВ, БСП и ДПС (Триглавата Ламя). Голяма част от ръководството на БСП през онзи период настоява БСП да се дистанцира от ДПС, която вече освен в политическа партия, беше поела ролята на шеф на обръчите на ОПГ в Бг (разбирай Мафия) с Политическия "Чадър" на ДПС.

72

Анонимен

преди 1 месец

Браво! Точно и ясно! Как ще сравняваш тези две личности?!? Как ?!

71

Демократ

преди 1 месец

И мен да извади от нищото - да ми даде да управлявам -100 фирми примерно да ме направи милярдер или поне милионер в валутаИ аз ще почитам доган като бог и лидер

70

Чети, Казак

преди 1 месец

Има много други богове и много други лидери.

69

Демократ

преди 1 месец

Фактите са безпорни - доган е един от архитектите на - бьлгарският капитализьм заедно с ген гоцев , андрей луканов , филип димитров , евгени бакьрджиев , иван костовКуп други имена от крагьт монтерейКак няма да го почитат - бкп направи милионери , тези хораПрез обръчите от фирми започнали с червените куфарчета , в началото на прехода

68

Анонимен

преди 1 месец

религиозните мюсюлмани дали одобряват приписването на пророчески ли още по-лошо божествени качества на алкохолизирания ви лидер? Хайде мислете малко. Не са ли ви учили ходжите, че в исляма най-голям грях е ширка. Има гугъл, който иска ще провери какво е ширк.

67

Анонимен

преди 1 месец

но продължава тясно да сътрудничи и взаимодейства с БСП до избирането на Корнелия Нинова за Председател на БСП през 2009 година, тя слага край на сътрудничеството между БСП и ДПС. ------- А сега кажи и защо Корнела слага край на сътрудничеството с ДПС. Много е интересно това.

66

A1

преди 1 месец

Защо етническата партия ПКК е обявена за терористична и е забранена в Турция,а етническата партия ДПС е във властта в България?

65

Революция

преди 1 месец

Единственото решение

64

Рендето

преди 1 месец

ДПС беше създадено от ДС, с разрешението на тогавашните шефове на БКП - Александър Лилов и Андрей Луканов! Целта им беше БКП/БСП да имат своето вечно "Прокси" в новите "демократични" реалии в Бг. И в началото наистина беше именно така, след убийството на Луканов през октомври 1996 г, ДПС преминава в "Свободно плаване", но продължава тясно да сътрудничи и взаимодейства с БСП до избирането на Корнелия Нинова за Председател на БСП през 2009 година, тя слага край на сътрудничеството между БСП и ДПС.

63

Анонимен

преди 1 месец

Четин Казак: Няма друг бог освен Аллах, няма друг лидер освен Доган и няма по-добра съпруга от козичката ми Айше!