78

Хахаха

преди 1 месец

...Саня Божиновска може винаги да се е чувствала македонка, както казва самата тя пред ТВ "Канал 5", но когато е кандидатствала и получила българско гражданство, е трябвало да подпише декларация, че има българско национално самосъзнание. Освен това кандидатът за българско гражданство декларира, че е от български произход, като се позовава на българските си предци"... и така още мнооого "македонци" с Българско самосъзнание и с Български паспорти

77

ТАКАВА ДЪРЖАВА

преди 1 месец

СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ НЯМА. МАКЕДОНСКИ ЕЗИК НЯМА. НЕ ЗНАМ ТАЯ ЛЕЛКА КВО ФЪФЛИ

76

Македонец

преди 1 месец

До ERAНе сакаме во ЕС. Не сакаме да ви го расипеме реитингот. Останете си и понатаму последна дупка на европскиот кавал.

75

Радко

преди 1 месец

Е да де, ама в преговорната рамка има условие да се впишат българите в конституцията на РСМ, като условие тя да започне тя преговори. И РСМ го е подписала, т.е. няма как да не промени конституцията си и да впише българите! Ако не иска, то РСМ има избор да се присъединкъм Сърбия или Албания, номнеби към ЕС. РСМ е последната държава в ЕС, която не е отворила досиетата от времето на тоталитарния си режим, т.е. той продължава!

74

Бай Иван

преди 1 месец

Да благодарим на психопатите от пплгдб+, че пуснаха Скопие в ес без никаква защита на нашите интереси ;)

73

Анонимен

преди 1 месец

Тази северномакедонка на снимката какво се е нахилила . Може да твърди каквото си иска , но зор РСМ за ЕС няма никой освен РСМ ,т.ч. да си спазва договорите и споразуменията .

72

Гошо

преди 1 месец

Силяновска, то не пише и че като правиш секс трябва да си сваляш и бекините, ама ти сигурно го правиш...

71

Ббб

преди 1 месец

Звучи като да е права жената..

70

Мен

преди 1 месец

Държавата се казва Северна фиромия, всичко друго е лъжа. Анатема за всички кирчококорчови, байхойчеви и дупясе продажници, които убиха българщината там по начин, който и комунделите не успяха. Анатема трижди и до девето коляно!

69

Анонимен

преди 1 месец

Тази жена е по елементарна и по злобна от лицето Илияна Йотова

68

Анонимен

преди 1 месец

В общи линии ние зор нямаме:))))))))))))))ЕС не е задължителен!!!!!

67

Анонимен

преди 1 месец

Пишете се српска македония и не ни интересуйете.

66

СалмонЕЛКА

преди 1 месец

Без БЮРМ в ЕС!

65

Майора

преди 1 месец

Силяновска , жалкото е че сте адвокат и да не знаете че международните договори се изпълняват , без да се коментират! И ЕС се основава на спазване на тези договори! С колкото до вас , като не впишете българите в Конституцията , ще има да чакате докато узреете за това и тогава ще влезете в ЕС ! Македонска нация , език , култура и история не е имало , вие сте измислена държава!

64

Анонимен

преди 1 месец

Гърците си оправиха сметките с това недоразумение МК, а факта че западните "партньори" на БГ не са затапили МК и не бият рамо на БГ говори доста красноречиво за БГ и бъдещето и.

63

Боядисан бабишкел

преди 1 месец

Само макетата могат да си изберат боядисан бабишкел - хаха дори и албанците не ги признават за нация

62

Офца

преди 1 месец

Поредната загубена офца аман от сърбомани що я постват, да се оплаче на арменския поп

61

Kuncho

преди 1 месец

Отговора към Република Северна Македония трябва да е един и то кратък!НИЕ ЗОР НЯМАМЕ :)

60

Анонимен

преди 1 месец

Тази дъ-рта ве-щица ще е последния пирон в ковчега на Македония

59

Рв

преди 1 месец

Значи американци, австралийци, австрийци, южно африканци и още десетки държави си нямат език и говорят на чужд, без да се опитват да обясняват на света че тва не е тяхен език, а северномакедонците няма как, то всичко тръгва от тях. Абе бабе, я си плети чорапите на внучето и не се занимавай де не ти е работа.