146

Сата НАТО

преди 3 месеца

Просто взимате две картинки в профил на Ф-16 и на МиГ-29 и гледате на кой въздухозаборника е по-ниско, на кой носовото колело е пред заборниците и фърля сичко вътре и на кой носовото колело е ЗАД въздухозаборника и няма никакъв шанс да засмуче нещо от земята.

145

Сата НАТО

преди 3 месеца

Това е една стара опорка на руската пропаганда, на която всеки средноинтелигентен човек като погледне и сравни Миг-29 и Ф-16, ще се изсмее. Всъщност всичко, което е проблем на руската щайга, е записано на Ф-16 и разни полу- и не-грамотни иддийоти го ретранслират.

144

Тон

преди 3 месеца

Украинският режим трябва да бъде унищожен, държава създадена от полшевиките, както македония

143

БГ сме с Украйна

преди 3 месеца

до сега в историята на човечеството няма случай руска ракета да е свалила Ф 16..ха.ха.ха трудни дни идват за руските окупанти ха ха ха ха

142

Ферари-16

преди 3 месеца

Излита значи Ферариту -16 от чисто изметената и измита писта, прави няколко обиколки и на връщане тооочно преди да кацне.... проблем. На пистата има листо. И целия персонал на летището тръгва да го търси, докато Ферариту кръжи около пистата и чака да стане годна за приземяване..... Ахахаха. Кой третополов иедиот отива на война с Ферари?

141

Анонимен

преди 3 месеца

До не пишете глупости - факт и нямаше проблеми..., но украинците се презастраховат, за да не стане като с танковете, които не им харесаха... техниката си е ок и американската и руската, но без обучение и способности е като да дадеш на неандерталец лаптоп...

140

не пишете глупости

преди 3 месеца

Всяка година в продължение на повече от десет години, в България се провежда учение Тракийска пролет. Масово идват Ф-16 и летят от съветското летище граф игнатиево, в продължение на един месец. В Афганистан за 20 години да не би да са строили нови летища? Ползваха старите съветски и от там излитаха западните самолети, включително Ф-16, защото е с по-ниски разходи от двудвигателните Ф-15 и Ф-18.

139

топ гън

преди 3 месеца

До Анонимен 140 - Таз статистика откъде я вадиш? де факто никога не е имало пряк сблъсък между самолети, управялвани от опитни американци и опитни руски пилоти, гаранция, че при сблъсък между "наша" Ф-ка с пилот от няколко месеца опит и нальот от 20 часа годишно с руска щайга с пилот с нальот от 20 часа седмично, нашия ще падне като зряла круша... пред време четох, че руски миг с опитен пилот е минал на около 1.5 метра от американска Ф-ка...което е все едно две коли да се раминат на боя разстоя

138

Анонимен_777

преди 3 месеца

Много са забавни патологичните евро-атлантици, дето не знаят откъде стреля аФтомата... Рипат да пУщат 'цветущи' русофобски коментари, при всяко 'оръжие_чудо', със закани, опити за осмиване..! Голяма еуфория, голям 'подем'...после нацистчетата като преминат в глуха отбрана и... - щурци и скакалци се дочуват само а ??! Ура-ура..сетне.. на Путин К**A ..??! LOOOL...!!!

137

Ббб

преди 3 месеца

Айде сега някой кандидат милиардер да ни построи базите..

136

Анонимен

преди 3 месеца

90-те години.Излита "невидимия" Стелт от авиобазата Авиано в Италия.Беше свален от Югославскта противовъздушна система от 47-*** година..

135

Ф-16 е прахосмукачка

преди 3 месеца

На писта без американски асфалт Ф-16 е като прахосмукачка на баир :)

134

Анонимен

преди 3 месеца

До 141. Ами защото американците воюват непрекъснато за разлика от руснаците, и то - Воюват с араби, папуаси и др. , които нямат ПВО. Задайте си въпроса - Откъде в миролюбивата Америка са се взели нат 700 000 военни инвалиди. На толкова към момента се изплсщат помощи и обезщетения. А на още колко не се изплащат? Имат и ветерани, които са останали без наранявания? Кой е нападал Америка, че да воюват с него???

133

Анонимен

преди 3 месеца

До 141 И къде е по-добър на арабин да му дадеш самолет е все едно да да дадеш.на украинец западен самолет

132

До 138

преди 3 месеца

Ходи да копаш на село и там ще изкопаш някой русофил малко да добиеш знания и да ти порасне пушката

131

Анонимен

преди 3 месеца

До До 149 - добре де като нямало въздушни боеве защо тогава бойния рекорд на Ф 16 е толкова добър? Пък Су/Миг нямат свалени самолети? Мисля руската доктрина е да разчита на ПВО системите си С300-С400 щото не могат да се противопостават на въздушното Супериорити на НАТО?

130

Анонимен

преди 3 месеца

Мдам. Един генерал на НАТО го каза още в Ирак. Проблемите на Ф16 са на земята. - разбирайте като излети във въздуха е супер - мисля, че Миг/Су няма свален ф16, или имаше най-много 1 индиец свален по случайност, докато Ф16 има боен рекорд от един куп свалени руски модел самолети. По боен рекорд Ф16 направо размазва руските самолети във въздуха.

129

Сенеката

преди 3 месеца

Ми то това е проблема на цялата западна техника ...високи технологии и високи изисквания към инфраструктура и персонал...това на книжка и срещу бедуини е идеално но при продължителна война на изтощение със съответните загуби на персонал и инфраструктура може само да свърши катастрофално..

128

СМЕХ...

преди 3 месеца

....кофти работа ...а , русофилчета....ха,ха,хаааааааааааааа

127

Анонимен

преди 3 месеца

Ще падат като череши НАТО- вските щайги Ф-16 ..