89

Какво се случи?

преди 3 месеца

Публичен сюнет на дебел евроатлантически домус! Гнусна гледка!

88

Гоче

преди 3 месеца

Русия печели днес. САЩ го гонят .Какво ще стане с човека.

87

Ама разбира се

преди 3 месеца

Ама разбира се, че Русия ще спечели. Народът е с Русия. Вие сте нелигитимни, свинчо! Путин ако дойде в България ще бъде носен на ръце от поне 5 милиона българия. България с Русия вовеки веков. Айде чезвай, прасчо. Хахахахах

86

Анонимен

преди 3 месеца

И да в ДПС отдавна не са само мюсюлмани там са и християни които биха продали и майка си за пари имало ги е винаги.

85

Турците

преди 3 месеца

Вън от парламента! Всички предишни и действащи облажили се с конаци, чифлици, къщи и тъщи за гости, скъпо имущество и препълнени банкови сметки- да им се конфискува и шута в Анадола!

84

Резидент-разединител

преди 3 месеца

Каква силна икономическа страна сме били с Русия. Те през 90-те затова българите работиха в Гърция, защото бяхме много силни. Като почнете да пишете глупости и ми става лошо да ги чета. Май който пише не е виждал режим на тока. Толкова бяхме силни, че ние бяхме на тъмно, за да можем да продаваме ток на съседите.

83

Коледа дойде!

преди 3 месеца

Заклаха битката!

82

Анонимен

преди 3 месеца

Такъв пухкав, закръглен, руснаците не те харесват защото нямат вкус, но ние евроатлантите те любим мили мой! Амин!

81

Даааа...

преди 3 месеца

Здраствуйте друзя, КГБ ваша жизнь и будище. Прасето ще го колят и ще раздават мазното му месо на бедните руснаци. Голям смях и цирк.

80

Мишо

преди 3 месеца

Няма абсолютно никакво значение какво дрънка това лице! Той ще работи със всеки от когото има интерес и изгода, или с който дърпа конците и раздава баницата.Този се продава на всеки, който дава повече.

79

Анонимен

преди 3 месеца

Бъдещето ни е с Русия! С нея бяхме силна икономическа страна. След 1989г. какво стана? Къде ни е промишлеността, къде ни е СС, къде ни е образованието, къде ни е медицинското обслужване? 35 години невиждан упадък с ЕС и НАТО! Народе, Българи...забравихте ли Ботев и Левски, забравихте ли Опълченците на Шипка? Защо допусна от цветуща страна да станем европейска клоака? До кога ще гласуваш за капитализъм и за собствената си гибел? Само с Русия ще си върнем това, което загубихме.

78

Пеевски

преди 3 месеца

Дали разбра, че си никой. Самолюбието ти и наглостта ти, ти отрязаха главата! Всяка жаба да си знае гьола, мястото в гьола и реда на крякането е казал народа! Ти се опита с *** газ да изпревариш всички и катастрофира!

77

Анонимен

преди 3 месеца

Доган vs Пеевски

76

Анонимен

преди 3 месеца

Копейките продажни гледам изпаднали във луд възторг,получили *** чак.

75

не може да бъде!

преди 3 месеца

Все пак трябва да има някаква мярка в глупостите.Според мен на руснаците вече им е все тая какво става в България и считам това за много лошо...най-малко за това,че географията не може да се измени!?И за какъв дявол да сме враждебни към хора които не са ни направили нищо лошо,а напротив -само добро сме видяли от тях!?/Нека да не прехвърляме нашите грешки и слабости върху руснаците/!И г-н Пеевски,който стана първо Дебелеевски,сега -Дерибеевски,да не се опитва да оправдава простотиите си с Русия

74

Анонимен

преди 3 месеца

Ако сблъсъкът е между Пеевски и Русия, язък за Пеевски. Но днес не виждам какво печели Русия. По-скоро печелят Пеевски и Борисов, те и така си управляват, а с тези изказвания само се борят не срещу Путин, а срещу Магнитски.

73

Хо хо

преди 3 месеца

Кики ще прави правителство в Мола с втория мандат. ДПС се разпадна на две парламентарни групи - Евроатлантическо ДПС и Проруско ДПС. Гениално-феноменално. Айде Кики ти си мъж.

72

Боли меКурацЗаРусия

преди 3 месеца

Въпроса е да спрете да ни ограбвате *** б Ани Мутри и еничари!

71

Айде,

преди 3 месеца

Двамата Шишковци се наиграха.А отрезвяването е жестоко.

70

Анонимен

преди 3 месеца

Ай стига с Русия когато на някого от шишкавите политици нещо не им изнася Русия им виновна.Ренета Инджова беше казала ще избираме докато случим на управляващи явно още не сме и как да сме като са едни и същи.