324

made in Решетников

преди 3 месеца

Българския Лукашенко от Дондукова маала !

323

Кеф

преди 3 месеца

След дебата Байдън-Трънп се ипокриха всички слуги на сащ...

322

Факт

преди 3 месеца

Това и децата го знаят,само евроатлантиците не?!

321

А у нас тишина

преди 3 месеца

Орбан е в Киев и предлага мирни преговори.Зеленски е в шок.

320

Анонимен

преди 3 месеца

Чиче , що пак не направиш едно коремно!

319

Анонимен

преди 3 месеца

Радо, хващай самолета за москва и казвай на путин да спира, кат си толкова ербап.

318

Инж+

преди 3 месеца

Ако РФ продължи с агресивни действия към страна-членка на НАТО, ще се стигне до сблъсък. Затова е по-практично РККА да бъде разгромена в Украйна. Да не повтаряме грешките от ВСВ!!!

317

До IQ 3,14

преди 3 месеца

Ти щом си учил по времето на активните борци... значи си бил и пионер че и комсомолче, човек гледай си старините и пенсията.

316

Анонимен

преди 3 месеца

Нема страшно! НАТО ще смачка блатная за часове!

315

Айде Радев мачкай

преди 3 месеца

Още един два пъти безсмислени избори, прави партия и измети тия недомислия в парламента. Имаш екип, имаш хора ,а по време на война ни трябва военен.

314

IQ 3.14

преди 3 месеца

До До IQ 3,14нещо ми говориш за неща които май само си слушал за тех, кво точно геройство е "факултетна библиотека" "отделно", че не вдявам. и как точно си вземаш изпитите без "факултетна библиотека отделно", "курсови работи" и "че и упражнения". аз като учех, ако не идеш на упражнение 2 пъти дядо ти требваше да е активен борец, да си вземеш заверката. айде да си лягаш.

313

До IQ 3,14

преди 3 месеца

Аз домашните си ги пишех докато учех история в СУ че и курсови работи че иупражнеия отделно факултетна библиотека, ама тия неща са далеч от теб.Та относно Южна Америка и как САЩ ги спасява, Пиночет е невероятен спасител, още има 60 000 безследно изчезнали,аа и Никрагуа, а Венецуела то е такава помощ че се не търпи, и въпрос за домашно има ли влияние САЩ в Колумбия и какво, че тази страна е супер развита и безопасна.

312

АзъКанъАзъ7112136860

преди 3 месеца

Радев е объркана. Много объркана е Радев. Тя знае добре,че етническа и генетическа разлика между руснаци и украинци няма. Затова и е объркана. Не е случайно,че на френски РУСИЯ значи "държава на хитреци" . Хитроландия. А Украина винаги,освен за по няколко дни , е била част от Руската империя и после СССР. Фашистките методи на Киев и Москва са едни същи. В Украина днес има около 500 000 полицаи,които бият своите,понеже последните им казват,че не искат да се бият с братовчедите си. В Русия е същот

311

Анонимен

преди 3 месеца

Черрните и мюсулманите превземат Нато от вътре.

310

Анонимен

преди 3 месеца

Ами че той сблъсъка е факт но Русия си мълчи за да не стане по лошо. Нато може да са по силни но и тях ги е страх. Ще победи по как да кажа по умния , по търпеливия.

309

хахаха

преди 3 месеца

До IQ 3.14 Само?

308

IQ 3.14

преди 3 месеца

До хахахапортугалски?

307

Домбил Бомбасов

преди 3 месеца

До сега...китай и сащ могат да си осигурят военен паритет на фона на търговия за да вкарат човечеството в някаква епоха, по различна от развито социалистическо общество. в случая благодарение на далновидното руско ръководство, рф е като дебелия четвърти братовчед на сватбата ти, който идва пиян, досажда на всички, и след като певицата му не пуска, прави бой и разваля на хората банкета.

306

Анонимен

преди 3 месеца

До До 310 ..."така че чакайте защита от НАТО и САЩ"... - Дай ми пример за една европейска НАТО-вска държава, която е била нападната през последните 30-ина години от трета страна. НЯМА. Ето това е защита! Аз ти давам пример за няколко НЕ-НАТО-вски държави, които са били нападнати, защото са нямали защитата на алианса - Сърбия, Грузия, Украйна, Армения. И не ми давай за пример Кипър, защото Кипър и до ден днешен НЕ е чл_ен на НАТО!

305

хахаха

преди 3 месеца

До IQ 3.14 Че ти Испания къде я оставяш? Къв език се говори в Южна Америка?