290

ужас

преди 3 месеца

Кой е по-зле , този индивид или подполковника?

289

Анонимен

преди 3 месеца

Милиционерът яко е нагазил в калта, няма измъкване. В предизборните си обръщения често повтаряше "финансово сме напълно обезпечени", т.е. тази партия работи само с авансово плащане!

288

Анонимен

преди 3 месеца

Ние сме държава, в която Киро Брейка може да вкара в парламента ето това! В коя друга държва това може да се случи?

287

Анонимен

преди 3 месеца

Всичко това, което се случва с тези двамата прилича на сценарий, ама те не са особено добри актьори. Предишните "патриоти" играеха по-добре ролите си. А тя пиесата е една и съща.

286

Анонимен

преди 3 месеца

Много коментаре за тия въшльовци

285

Анонимен

преди 3 месеца

След тия не знам дали е възможно ново дъно, освен Божинката да направи партия

284

хаха

преди 3 месеца

Тези угаснаха, преди още да са светнали! Само мога да съжалявам наивниците, които им се вързаха! Но както не веднъж съм казвал шарани в територията бол! Така че Боковият кандидат премиер може и да мине.

283

sd

преди 3 месеца

борисов не е стока, но тези са абсолютни циркаджии!

282

Зозо

преди 3 месеца

Хахахаа, Пастор Ивелин иска дарения за сектантският си Зоопарк :)))))))))))))))))))))

281

Анонимен

преди 3 месеца

никой не може да ви унищожи -- контактьорите на политическите криминали имат имена, телефони, адреси и идват от името на *** лука борисов. Той се прави на ни лук ял, ни лук мирисъл, а това са нови престъпни деяния.

280

Анонимен

преди 3 месеца

Дистанцирайте се от този предател и му поискайте оставка от всички постове. Свикайте конференция на партията и го свалете, По време на срещите и говоренето му той от време на време минаваше в някакви неадекватни брътвежи, явно си е имал идея да излъже избиратели и съпартийци. Това е *** подобен на борисов -- от едно и също милиционерско училище. Като види сериозни действия ще припълзи на четири крака.

279

нищо чудно

преди 3 месеца

Че бълг. народ тъпее и гласува вече почти век за едни и същи, само че те си сменят имената. Напоследък им харесват едни тлъсти прасета и те водят всички само към ***.

278

Какъв трус!?

преди 3 месеца

Какъв е Ивелин Михайлов във Величие!? Никакъв! Но е доказан сектант, присвоил и изхарчил парите на доста заблудени хора, с големи задължения към държавата и към служителите си!

277

Дон Кикот

преди 3 месеца

Единия подполковник охранител другия измамник сектант - абсолютна трагедия. Кои наивници са гласували за тия? Те по-зле от ИТН и Възраждане даже.

276

Анонимен

преди 3 месеца

Ивчо- плати си задълженията и данъците, после вземи си изпий и хапчетата!!!!!

275

Сектанта търси вни..

преди 3 месеца

Търси внимание! Явно парите, които е присвоил от наивниците в частното село са силно намалели! Чудя се как могат да му се връзват и да му вярват!? Явно хората не само не четат книги, но и не гледат филми! В противен случай щяха да знаят, че се изправят срещу измамник, действащ на принципа на измислена секта, прикриващ незаконните дейности с билети за вход в т. нар. Исторически парк в размер на 50 лв.

274

244

преди 3 месеца

тихо ре3ак да не приемеш и ти неща

273

Посредствени

преди 3 месеца

елементарници!Най-накрая,и твърде скоро,тия ще останат само с мукавената си табела,на която ще стои изписано с главни букви "Величие" и нищо повече!!!

272

Анонимен

преди 3 месеца

Ако предложеното правителство ще е изгодно за всички партии. ГЕРБ ще бъде боксова круша . Отделно "опозицията" ще взема хубавите заплати и ще се моли правителството да оцелее колкото се може по-вече за да се пълнят джобожете. Правителството едва ли би посмяло да направи каквато и да е далавера и ще гледа да се докаже. За нас народа е по добре да има редовно правителство за да успокои ситуацията в този усложняващ се свят.

271

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо мътно има в цялата работа. Едно е сигурно - милиционер ли е, бягай далеч от него, нищо добро не те чака. За пореден път се доказа това правило. Хубавото е, че българският народ все повече узрява и схваща бързо схемите и постановките на мутрафоните. За съжаление трябва да си мине необходимия период на узряване и порастване, нищо не се е случило за един миг. Все по-трудно ще става на бандитите да лъжат и мажат...