40

Анонимен

преди 3 месеца

За руснака, колкото повече жертви даде, толкова по слатка е победата!

39

До 29

преди 3 месеца

Понеже в Русия семействата изпращат доброволно мъже, синове , че и дядовци на заработка денег. Схващаш ли разликата ?

38

до 29

преди 3 месеца

Не бе напиши, че РФ изгуби 6 милиона да ти олекне. Абе оFца Русия направи досега само една мобилизация преди година и половина от 300К и повече не е правила. А Укрозомбитата вече правят 13-та мобилизация. Гледа ли интервюто на Зеленски миналата седмицица на срещата на върха. Той през зъби процеди, че Украйна не е в състояние сама да се защити поради огромния брой жертви и ранени има го качено в Телеграм калите. Аман от зомбирани заблудени разбирачи.

37

Анонимен

преди 3 месеца

14, не е логично да са политически бежанци, бягащи от война. В Европа бягат предимно западно-украинци, а истински страдащи от военните действия са рускоговорящите в Източна Украйна, но те нямат възможност да избягат и живеят в мазетата с постоянен риск за живота.

36

До

преди 3 месеца

Един украинец ти бил разправял....

35

Петър

преди 3 месеца

Украйнците до сега са загубили 800 000 и Зеления Наркоман ще бъде линчуван от соцстения си народ.

34

До 30

преди 3 месеца

Руснакът е агресор, който не дава и пукната пара за живота си, какво остава за живота на другите. Какво е контрактник? Човек, решил да заработи пари, поради некадърност или човек без воля, комуто са казали ***.

33

Един украинец

преди 3 месеца

ми разправя че могат да те извлекат и от кафене . Той затова избягал защото няма никакво желание да умира за престъпен режим.

32

Анонимен

преди 3 месеца

до 23, на фронта пращат и жени, имаше размяна на военнопленници, 100 руски мъже срещу 99 украински жени, едната е отказала размяна

31

Анонимен

преди 3 месеца

В Лондон се напълни с Украинци, ходят си на ресторанти пият коктейли и шампанско и въобще нямат намерение да се бият.Нашите продажници продължават да пращат помощи на Украинските неблагодарници обаче за Българите са напълно абдикирали.

30

бай Гоце

преди 3 месеца

да де, ама като се смени заглавието (от "мобилизация" на "мобилизиране"), с това не се променя нищо. Просто "мобилизиране" в условията а укро-наци-условията всъщност означава "могилизиране"...при това абсолютно сигурно...

29

Разхода

преди 3 месеца

*** се изтърва преди време за украинските загуби и я тричаха здраво. 200 000 до края на годината трябват за да държат сегашния незавиден хал. Вчера беше Джулая ,до Нова година има 6 месеца. Математика - 200:6 =? хиляди месечно за да се крепи фронта. Ако са замислили още един юруш пък колко ще трябват.

28

Анонимен

преди 3 месеца

"Руснакът е мързелив и затуй е и грозен, а като бонус и беден" - Казваш, че това било мнение. Ние приемаме твоето мнение за сведение, но имаме мнение, че само откачен човек може да изкаже мнение като твоето.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Нормално. РФ до момента изгуби около 600к души и още толкова са осакатени до живот. Цялата армия на Украйна с все резервистите беше 200к души. Трябват още толкова. За жалост, Украйна няма помощ от милиони снаряди и жива сила от КНДР, Иран и всички бананови републики. Краят ще дойде, когато НАТО се намеси решително.

26

Анонимен

преди 3 месеца

В Украйна не се извършват проверки по улиците, в Украйна се отвличат хора от улиците, магазините, заведенията и градския транспорт. Спират се шьофьори дори последно бяха отвлечени шофьори на линейки. Ние това го разправяме от една година в Телеграм каналите има хиляди клипа за това. Хаха "героите" свършват ще трябва неолибералните .оклуци подкрепящи тази фашистка страна да ги заместят вместо да пишат простотии.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Да мобилизират и въоръжаваш немотивирани хора е опасно. Революцията в Португалия я извършват части , които тъкмо е трябвало да отплуват за Ангола.

24

Нане Вуте

преди 3 месеца

Глупаците умират на фронта докато жената на клоуна си поръчва последният модел Бугати за 4,5 милиона Евро!!!! Пушечното месо не знае ли посоката за Киев????

23

Слава на Украйна

преди 3 месеца

Колективния запад трябва да помогне на изстрадалия Украински народ и да изпрати войски на помощ! Слава на героите!

22

До 24

преди 3 месеца

Кои сте вие нормалните хора? Ако вие нормалните хора се бяхте интересували, дотук нямаше да се стигне. Нормални хора, като вас никога нищо не ги интересува. За това и политици могат да правят с вас, каквото си поискат.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Поправете си заглавието: 200 000 мъже!!!