34

Развеселен

преди 3 месеца

До Анонимен 35 "Но когато рашките почнат да пукат ракетките на уса" Алеле, като стана очеизвадно, че руските ПВОта нищо не струват пак започнахте да обещавате някога пак че ще има "светло бъдеще" а? :))))

33

Анонимен

преди 3 месеца

Малииии, евро - аталантическите краваре ще се сцепят от остроумие.Но когато рашките почнат да пукат ракетките на уса, ще видим. Щото който се смее последен, сам пада в него.

32

Развеселен

преди 3 месеца

Пълен блъф. Ако я бяха "свалили" нямаше да имат нужда да "разкодирВат" нищо, защото те ВЕЧЕ могат да ги "свалят" успешно. Поредната лъжа, за да оправдае пълното безсилие на безаналоговите руски ПВОта, включително супер дупер свръхбезаналоговата Ес500, която беше попиляна от 30 годишна американска военна технолигия.

31

Глупости са това

преди 3 месеца

До има: Значи, според теб американците не дават на Украйна по-модерни системи (които уж имат) от за да не тревожат Путин, така ли. По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

30

ВЕРВАМЕ!

преди 3 месеца

ТОЧНО РАЗКОДИРАНЕТО НА ТАЗИ ТОП СИСТЕМА НА САЩ ЩЕ ГО ПАЗЯТ В ПЪЛНА ТАЙНА, ЗА ДА ИМА ЕФЕКТ НА ИЗНЕНАДА, А НЯМА ДА ГО ПОСТАВЯТ В ТОЯ ПАР ЦАЛ РИА НОВОСТИ! ВЕЧЕ ВИ СВИКНАХМЕ НА ФЕЙК НОВИНИТЕ!

29

пияница мистик

преди 3 месеца

Пак ще крадат технология, защото нямат мозък да си измислят сами такава ракета :)

28

Юлиян до 22

преди 3 месеца

Ще могат,ще могат,бъди спокоен.

27

Go woke , go broke

преди 3 месеца

Цялото нато от не знам си колко държави се пъчи на Русия и евроатлантиците цапат денонощно медии и форуми. Ей ***, нали се сещате , че като тръгне Китай ще ви смачка само с маршируване бе !

26

има

преди 3 месеца

ATACMS и HIMARS са системи, които САЩ отдавна са започнали да свалят от снаряжение. То затова и ги дават на Украйна. Щото ако им дадат от готините оръжия, Путин ще се наака веднага...

25

Юлиян

преди 3 месеца

Щом са я показали,значи са я пленили.Не е първата модерна натовска система,която пленяват.

24

Анонимен

преди 3 месеца

"Без малко да повярвам на руската пропаганда, дето я правите незаконно тук! Но 1 ден ще си оплучите присъдата..." ..............................ами по-добре проверявай, когато имаш съмнения, безполов мъпете, защото същото го пише и в UNN (Украински национални новини)!!!

23

Анонимен

преди 3 месеца

А какво прави тази система скандална? Как ги мислите тези заглавия....

22

Анонимен

преди 3 месеца

Използването от украйна на американски ракети със среден обсег навътре в руска територия ще допринесе обратен ефект.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Абе те не можаха на москвича на китайския софтуер да му преведат на руски диалоговите прозорци, разкодирали Атакамс! Много е окъпано джуджето!

20

До Кубрик

преди 3 месеца

Преброй колко карабляка бяха придънени и колко складове за съветско оружие отиде на майната си, колко петролец въйгоря и тогава пиши щуротии изсмукани от пръстите си.

19

стига бе

преди 3 месеца

"Разкодирва скандална"?! Защо е скандална?

18

Анонимен

преди 3 месеца

Без малко да повярвам на руската пропаганда, дето я правите незаконно тук! Но 1 ден ще си оплучите присъдата...

17

Анонимен

преди 3 месеца

Именно с помощта на американски дрон в ЧМ който е насочвал изстреляните от украйна ракети ATACMS бяха ранени 150 жени и деца на плаж до Севастопол !!!

16

Мухахаха

преди 3 месеца

Може да са я пленили ... ама може и украинци да са им я продали. Такива системи стоят доста далеч от фронта. Така като руснаците плениха/купиха западна военна техника за парада си на Червения площад. Укрите от десетилетия водят класацията за най-корумпирана държава в Европа . Зеленски почти всеки месец уволнява по някой корумпиран генерал или чиновник. И изведнАж, руснаците "пленили" .... ахахаха. За колко долара са я "пленили" ?

15

Do 14

преди 3 месеца

А кога ще остъклявате землята и подпалвате океани и морета!? Нещо закъснявате.