40

подкрепа за Украйна

преди 6 дни

Навремето българите спрели османския поробител на границата на Европа. Сега украинците спират руските окупатори и мародери на границите на Европа. Това е приликата между България и Украйна - ние сме свободни хора.

39

Анонимен_777

преди 6 дни

Да живее Руската военна агресия - 1877-1878, продажниции !!! Русия ни постави на картата, за да можете сега да църкате мишоци ! Точно запада е подкрепял османската империя през вековете на турскто робство, за да се предотврати излаза на Русия на средиземно море! Пазели са си колониалните маршрути, за сметка на клета България !

38

за 53 - анонимника

преди 6 дни

На копейките, русоробите и вся там.... само фашизъм им се привижда където има цивилизация. Защото мразят нормалните хора и нормалните общества. Искат всичко да е по рускому - скотско.

37

Анонимен

преди 6 дни

Тези неофашисти,които грабят България и си делят парите с фашистите в киеф,ще бъдат бесени по дърветата един ден

36

Анонимен

преди 6 дни

А питахте ли хората дали са съгласни парите от техните данъци да отиват за фашистката хунта в усраина,а по нашите телевизии да се набират средства за лечение на деца в чужбина?Не ви ли е срам бе родоотстъпници?

35

DOCTOR

преди 6 дни

Този дядка да си гледа здравето и простата вместо се изявява. Комунистически ***!

34

вой на БГ мужици

преди 6 дни

Русофилите в България толкова обичат Русия, ама не искат да чуят да отидат там. И децата им на запад и те самите все за там мечтаят и се натискат да ходят.. Русофили в кръчмата или платени хейтъри по форумите , а иначе в живия живот не искат да чуят ни да видят нищо руско. Срещу жалки подаяния не само срещу Украйна, Запрянов и НАТО , но и срещу майка си ще злословят.

33

Анонимен

преди 6 дни

Браво, само така! Пълна подкрепа за Украйна! Като член на НАТО и ние може да се изявим и да участваме в постигане целите на сигурност в региона.

32

Анонимен

преди 6 дни

Каква ти е Украйна бе, запряноооов? Ние, нормалните българи сме с Русия, а вие, шепа слуги на брюкселската ве щи ца и дедото с деменцията, си вземете еднопосочен билет за Киев, и марш от Татковината ни, която искате да загробите. Не ви щем бе, не го ли разбрахте, и не ми говори от името на Родината ми, защото вие сте продажници.

31

Хан Крум

преди 6 дни

Американска прости-тутка!

30

СИЧКИ АКТИВНИ БОРЦИ

преди 6 дни

СЕГА СТАНАХА ПЪРВИ ЕВРО-АТЛАНТИЦИ > не им вярвайте и не гласувайте за тях

29

Анонимен

преди 6 дни

Ще продължи,ама до кога?Още малко ви остава.

28

Анонимен

преди 6 дни

Много са смешни такива наведени прислужници като започнат да говорят от името на България кои е тоя и кои хора избрал.

27

Анонимен

преди 6 дни

Този се е поклонил толкова ниско на западните господари че се притеснявам или да не шчупи прешлен или някой да му го натакова.

26

Анонимен

преди 6 дни

Давай колкото искаш, мерзко мekepe. Всичко, което дадеш ще бъде изгорено, взривено, унищожено. А когато руснаците цъфнат на Дунава и във Варна, ти ще припкаш към Гърция с натариалните си актове и четка за зъби в джеба. За паста и чорапи няма да имаш време...

25

И ТАЗИ ВЕЧЕР

преди 6 дни

ТУРСКАТА АГЕНТУРА ВЪВ ФОРУМА Е МОБИЛИЗИРАНА ДА ПИШЕ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ

24

Лллл

преди 6 дни

Стига сме ги подпомагали тези нацисти .

23

Закривай окрайна!

преди 6 дни

Вън наглите окраинци!

22

Анонимен

преди 6 дни

Защо никой не пита народа дали иска да дава на укрофашистите? И дали народът иска да хрантути нагли и мързеливи курортисти? ( само да уточня - не съм русофил)

21

до 32

преди 6 дни

Aбе червен каскет, в кой век живееш ? Не си ли проумял ,че България вече 20 години е в НАТО където членува и Турция. Аман от мухлясали и тотално изкукали копейкаджии ....