128

пръдНАНЕ

преди 6 дни

ОЩЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА СЛЕД КАТО СЕ ОБЯВИ КОЙ ПЕЧЕЛИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФАЩ ЩЕ ЗНАЕМЕ ЩЕ КОЛИМЕ ЛИ ТЪПУТИНА!

127

баба мара

преди 6 дни

и защо да не отмъсти за из битите млади хора от двете страни и техните съсипанисемеиства и всичко това сащ го започна за ресурсите на русия да не ги оставят напутин а да ги ползват те убии-ци и крад-ци по генезис

126

До 148

преди 6 дни

Ами аз от украинските просяци дето се домъкнсха тук и ми наглеят не съм го разбрал май тоя украински е нещо секретен език щом никой от тях не го говори,а си говорят руски

125

Анонимен

преди 6 дни

Защо няма новини в раздела "Войната в Окраина"? Руснаците само вчера са превзели две села, денс още две села и голям укрепен пункт на хохлите. Пунктът е превзет през 3 километрова тръба, авдеевския сценарий. Да не говорим, че вчера два ешалона с хохло техника бяха ударени с "Искандер", Харков е полигон за ФАБ-овете с УМПК, днес в Харков е ударена "Укропочта", в Одесса - потужнi вибухи, преди малко Куев е поел ракетка в района на Оболонь. Як гарно, както казват хохлите!

124

Анонимен

преди 6 дни

Безпристрастните западняци отдавна признаха, че САЩ и НАТО са виновни за войната, само разни като Пиърс Морган са като коне с капаци.

123

Анонимен

преди 6 дни

Тук се пише на български, който иска да пише на руски да си ходи в Украйна.

122

Анонимен

преди 6 дни

Западната капиталистическа система работи добре и осигурява благосъстояние на населението чрез генериране на дълг, който се погасява с евтини ресурси за центова от третия свят в замяна на това им продават скъпо технологии. Путин каза - повече няма да бъде така, и целият глобален Юг го последва. Западната капиталистическа система вече няма бъдеще, изживя времето си и не може да продължи да функционира.

121

До 140

преди 6 дни

До До.140"Пиши на български тук не е Уколандията някой да ти разбира руски" В Укроландия се говори и пише на украински. Така че трябваше да напишеш "Тук не е Русоландия", въпреки че на такива като теб много им се иска.

120

До 144

преди 6 дни

Ами според Фараж други да я разпалили ,а не Русия

119

Руси

преди 6 дни

Путин е много миролюбив човек. Аз досега щях да изтрия Франция и Англия от картата.

118

Анонимен

преди 6 дни

Вовата е кал-пав стратег. Така че и тук сметките му ще излязат по-криви и от украинските. Абе не се притеснява този дребосък да става за резил отново и отново.

117

Анонимен

преди 6 дни

Да отмъсти за какво? За защитата и подкрепата им към Украйна заради войната, която Путин разпали над една суверенна държава, която НЕ желае да бъде под руски ботуш? Убиецът на Навални за богоизбран ли се мисли?!

116

@

преди 6 дни

А дано, достатъчно е да ударят само едно американско корито за да ядосат Америка. После Урките няма да трябва да пестят боеприпаси и ще стрелят директно по Кремъл, а от хутите ще е останала само една дупка. Няма как да "отмъстиш" на някой, който е 20 пъти по силен, има 20 пъти по голяма индустриална и производствена мощ. Винаги ще си от страната на бития.

115

Анонимен

преди 6 дни

Путтин е цензурирана дума буахахах. Разбил е психиката на евроатлантиците.

114

Анонимен

преди 6 дни

Тези два мръсни боооклука на снимката що народ затриха. Когато и да пукнат, все ще е късно.

113

До 131

преди 6 дни

Само дето това е в Урколандия,а не в Русия тоя волчанск

112

Брешите

преди 6 дни

В Волчанск се прави свинско печено.

111

Анонимен

преди 6 дни

Президентът Путин бил предложил въоръжаване на хусите с крилати ракети. На кого е предложил? Защо си мислех, че на него му правят предложения, а той избира кои от тях да бъдат реализирани? Президентът Путин предложил полуфабрикат, а мъдрият Мохамед бин Салман го бил спрял. Само слаборазвит може да измисли подобни недоумици.

110

Анонимен

преди 6 дни

Обърках се до 123 се отнася за 125

109

Русенско варено

преди 6 дни

Във Вовчанск се получава руско варено.