106

Анонимен

преди 6 дни

И как става така, че при 140 делегати избора се прави от 69 гласували за него, да не говорим че и за издигането на кандудатурата му нямаше достатъчно гласове, беше издигнат с 9 гласа, вместо изискваните минимум 10

105

БАНко

преди 6 дни

ПАТРИАРХА БЪЛГАРСКИ БЕ ИЗБРАН С 3 % РАЗЛИКА , А БАЙ БИДОН ЗА ПРЕЗИДЕНТ ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ С ...0,0002 % !!!

104

Анонимен

преди 6 дни

Активирана демократична чумна клетка

103

Анонимен

преди 6 дни

При тези резултати трябваше да се повтори гласуването, самия избор е нелигитимен и сигурно няма да бъде вписан, а ако бъде ще има оспорване

102

Анонимен

преди 6 дни

Както виждаме, силно набожният Копейкин се моли на Руския бог за и приветства интронизацията на своя събрат Даниил.

101

БАНко

преди 6 дни

А ЗАЩО ЛИ 90 % ОТ БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ ПОВЕДЕНИЕТО И ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ПАТРИАРХА БЪЛГАРСКИ ???

100

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен"Призната" е Украйна, ама някъде в сънищата ти, Украйна не е била признавана за държава изобщо! Винаги си е била част от Русия, а след това и част от Руската федерация.

99

Анонимен

преди 6 дни

Украинците убиваха етнически руснаци и етнически българи! Доказан факт! Явно за всички други, освен за този менте поп Никанор!

98

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 141 - Центче нещастно, ти, като не я знаеш, не значи, че не я е имало. Чети, бре, не е тайна информация!

97

Анонимен

преди 6 дни

не че нещо, ама целия тоя цирк е меко казано смешен, 140 делегата, някакви 2 негласували, защо? не е ясно, пък и от някъде се появиха 3 недействителни, точно толкова колкото е разликата, според мен не налице избор, и трябва да има ново гласуване, ако не явно ще видим един разкол в църквата, нещо което отдавна се цели от рашистите

96

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 139, каква украйнска агресия в Донбас бре копейка, Донбас е международно призната украйнска територия

95

Анонимен

преди 6 дни

Който не му харесва новия патриарх да си ходи извън Светата ни Църква, българите не искат патриарх войнолюбец, който да раздава оръжието ни на Украйна и който да толерира ЛГБТ пропагандата, която ни атакува от Запад!

94

Анонимен

преди 6 дни

Интересно Архимандрит Никанор какво мисли за украинската агресия в Донбас от 2014 година насам?!

93

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 133, не е нужно да е глава на православието за да дава автокефалия, нашата църква как е получила такава, руската как, другите......Вселенската Патриаршия е 1-та православна, църква майка на всички останали, това е ! и всичкото това рИване на Гундяев е абсолютно безпочвено

92

баба мара

преди 6 дни

прав ти път изчезваи ние искаме мир и доброта не искаме воини да умират младихора заради печалбите на впк на запада 21 век е

91

Татул

преди 6 дни

Най после от някой от върха да поеме правилната посока, че ми омръзна да слушам как американците ни спасявали, нас и света от лошите руснаци. Никой не ги е канил и молил за това. Така че щом иска да напуска Никанор, добре. Един американофил по малко е по добре за България.

90

Вартоломей

преди 6 дни

гърка, вселенския патриарх мрази България и българите..................дори бат Бойко прояви здрав разум преди няколко години и отказа да го приеме!!!

89

тоя

преди 6 дни

е гъркофил и величае Вартоломей................ужас...............бягай при Вартоломей в Истанбул. Вартоломей се прави на папа на православните християни и мрази българите!!!

88

Анонимен

преди 6 дни

До АнонименАми в голяма грешка си и не познаваш православието, вселенския патриарх няма такива правомощия, в православието, няма върховен глава, който да е фактор при вземане на решения, решенията се вземат чрез гласуване на патриарсите!

87

Анонимен

преди 6 дни

Господ си знае работата! Неслучайно патриархът ни се казва Даниил! Единствената институция, която отказва да се кланя когото и да е било.