66

До Черния

преди 6 дни

Ти на Коледа да не ровиш още в чорапа? Вдигнали ПП заплатите - точно затова има инфлация необразовани човеко. Цените се определят само на база търсене и предлагане. Вдигат цените, хората не могат да купуват, цените бързо падат. А сега тие от кауфланд и компания-картел преписват червените етикети след всяко вдигане на пенсиите и Ицето рекламира прИмоции по телевизията.

65

Иисусееее Иисусееее

преди 6 дни

А нещо заплатката да вдигнеме?То вече се губи смисъл човек да работи в България само са забогатяват на наш гръб?!

64

ЕЦБ

преди 6 дни

започна да печата пари. Оттам дойде инфлацията. А всяка инфлация изяжда спестяванията и доходите на европейците.

63

Анонимен

преди 6 дни

До 70: никога нямам да излезем на свободния пазар на ток защото тук ще има бунтове и гилотини по улиците! Затова си караме ЕА- Тата спокойно!

62

До 65

преди 6 дни

Факт. Огледай се какви коли кара народа. Всяка 10-те вече е с ЕА номер. Чакаме догодина да излезем на енергийната борса и ще има въпроси по автофорумите от рода на - пичове, помагайте, може ли да и сложа газчица на теслата, че настъпих мотиката.

61

Анонимен

преди 6 дни

За цгнте и укрнците е без пари! Да се гърчи българският данъкоплатец! Той е доволен и никога не протестира!

60

Анонимен

преди 6 дни

На кого му пука? Хората са пълни с пари.

59

До Пепеляшка

преди 6 дни

Колкото и ти ще си намериш Принца с кристалната обувчица, толкова и Костов ще лежи в затвора.

58

Храбрият шивач

преди 6 дни

Руската агресия в Украйна е виновна.Американската в Югославия,Ирак,Либия и Сирия не е виновна.

57

Анонимен

преди 6 дни

Вчера видех един мой познат, който е 2 метра висок, беше с кожено яке и целия опърпан, така че не е гаранция за никой как ще свършиш :)) Засега не се оплаквам от ядене иначе... :))

56

Пепеляшка

преди 6 дни

Иван Костов рано или късно ще изкара последните си години или месеци в затвора.Ще има и други . Историята се променя и повтаря.Разрухата и разграбването на държавата повече от 30 г.няма да остане безнаказана

55

Анонимен

преди 6 дни

Има хора дето една супичка не могат да си позволят, но явно аз съм избегнат от това нещо... :))

54

Василев

преди 6 дни

Асенчо раздаде на пенсионерите кешовица и сега хранителните вериги пробват до като могат, и то само в една посока винаги нагоре!И какво стана в крайна сметка, покупателната способност при ГЕРБ е по висока с по-ниски доходи и пенсии, отколкото при ПП-ДБ!Това е ефекта на харвардските икономисти и нови милиардни кредити!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

53

Анонимен

преди 6 дни

Путин е виновен, вчера го видях как пренаписва цените!

52

Анонимен

преди 6 дни

Инфлацията само ще се засилва докато лидерите на свободния и демократичен свят продължават да печатат хартишките долар и евро на килограм.

51

До Същите тези

преди 6 дни

Кой бе приятелю, кой ще произвежда? Маминчо с бръснатите крачета от прайда ли ще произвежда плодове и зеленчуци? Или кака Мара с пластмасовите балони? Ми, ако стане някоя трудова злополука и и се размести или недай си Боже спука някой балон? За едните краставици ли? Че по-добре си е на кафе с дружките в молапо цял ден. На маникюрист, фризьор. После ще си покаже балоните за 30 секунди в сайта и ще оправи месечния бюджет. Ще се фръцне с някоя рокличка у инстаграм и от там ще капне някой лев.

50

Василев

преди 6 дни

Има едни съвпадение , между два компонента , които са в основата на инфлацията!Това е войната и скъпите енергийни суровини и втория компонент сделката за зелената енергия!Само да не си мислите, че това е случайно!Сега плащате скъп ток, за да не работят маришките тецове, но те си прибират печалбата , защото Иван Костов ги подари на офшорка!Същото е с горивата, Иван Костов пак подари Лукойл на офшорка и те са монополисти!А руския газ минава през две ръце към Булгаргаз!Агент Трейси Адамс!ЦРУ!!

49

@@@

преди 6 дни

Инфлацията е най-лошият данък, той е за тези които спестяват, за много богатите и много бедните е все тая, едните са в режим на оцеляване, другите въртят инвестициите по- бързо...А така наречената средна класа обикновена бива занулена и почва отначало да върти колелото.

48

Анонимен

преди 6 дни

Засега не се оплаквам, не ми липсва нищо с хранителна стойност, но знам ли какво ще е в бъдеще :))

47

Ефекта герб

преди 6 дни

Радвайте се селинджъри! Това е ефекта герП. Цените растат, заплатите падат, чекмеджетата се пълнят. Който не е доволен отива да полежи в ареста няколко месеца без присъда. Хвала на гербавите управници.