18

Анонимен

преди 6 дни

"Израел блъфира, САЩ не искат война сега, значи няма да има война." - Евреите на практика управляват голяма част от камарата в САЩ. Преди няколко години, Бен отиде в Белия дом и там получи цели 29!!! овации на крак, това е брутално доказателство за влиянието на Израел. Още повече, че Израел имат дързостта да направят ВСИЧКО само за да постигнат целите си. Например организирането на 9/11 кулите близнаци е доказано дело на Израел. Но в случая с ХАМАС са прави да воюват

17

Анонимен

преди 6 дни

Израел блъфира, САЩ не искат война сега, значи няма да има война. Макар че тоя Биби е малко като заспалия джо, никой не знае какво му е в главата и винаги има 10% шанс за ескалация.

16

Ммм, не

преди 6 дни

"Случващото се в Палестина не е война, а е геноцид" - Хамас управляват тази територия от 2006 година, щото на всеки с 2 грама знание по история му ясно, че там няма държави, а кланове. Основната мисия на ХАМАС е да убива всички гявyри в света - неверници, евреи, християни и тн. Хамас казват, че ще убият всеки един евреин в света. Влизат в Израел и почват да убиват мирни хора и сега реват за геноцид? Ти сериозно ли?

15

Мертвые укропы 18+

преди 6 дни

До Анонименмного як канал, украинците пукат като пуканки

14

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 дни

До 9. Та ти си турчин! Какви си ги разплямпал такива? Толкова лесни сте за разгадаване турците,че няма накъде. Не научихте и грам конструкции за реални Български изречения. Точно вие турците сте ни проблема.Ако идва наистина време,когато Израел и България ще се обединят завинаги. Първо обаче чистката от сефаради в Ашкеназки Израел и България.

13

Алекс

преди 6 дни

Израел разнебити обединените армии на 4 арабски държави.Ще се справи и с Иран.Иран го видяхме колко може.Израелската ПВО свали почти всички допотопни ирански ракети и дронове.

12

Анонимен

преди 6 дни

"Хамас никого не са нападали, а отвърнаха на терора на Израел." - E Хамас какво е бе, дибилен? Патреотично движение ли?? Копейките що сте толкова прoсти???

11

АзъКанъАзъ7112136860

преди 6 дни

В Иран бъркат реалността с разни фантасмагории . Защо не отреагираха на ракетната демонстрация ,която Израел направи,докарвайки досами възглавниците на иранските лидери своите невъзможни за детектора е ракети,в отговор на подлата масивна иранска ,иракска и ливанска актака ? Защото както руснаците,така и иранчаните и арабите обичат да се фукат,но на практика са гола-водс като армейци. Но каквото почукало,такова се обадили. Но и да се види,че всички саботажи в Израел срещу Нетаняху са сефарадски.

10

malgiorno a tutti

преди 6 дни

Прекрасно, към колекцията ми от снимки на разпарчетосани огърмени гоморашки войзауйници ще се прибавят и снимки на разпарчетосани пръси :). От предния път (иран-ирак) няма хубави кадри, сега ще има, с цветове, детайли, ... :)

9

Анонимен

преди 6 дни

Ти ако беше Православен БЪЛГАРИН нямаше да казваш лоши неща за мюсюлманите които те пазят от Израел. Ето, Израел е враждебно настроен спрямо Ливан, а в Ливан има много християни, включително православни. Ако България граничеше с Израел, в момента щяха да ни избиват. Благодари на Господ, че граничиш с мюсюлмани, а не с евреи.

8

АнонимеН

преди 6 дни

Исраел, Ливан И Иран АКО ЩАТ ДА СЕ САМОУНИЩОЖАТ.

7

Православен БЪЛГАРИН

преди 6 дни

HACPАН ИРАН ИСКА ДА БЪДЕ ЯКО ИБAH. AMAH ОТ ЧАЛМОCAНИ ИСЛЯМИСТИ.

6

Анонимен

преди 6 дни

Групировката наречена Ислямска Държава беше създадена от Израел и ЦРУ. Иран бяха единствените които дръзнаха да кажат това на високо равнище съвсем официално. Дори показаха документи за един от лидерите на ИД че е агент на Мосад.

5

Анонимен

преди 6 дни

Случващото се в Палестина не е война, а е геноцид над палестинския народ. Еврите не искат нищо друго освен целта им да убият повече палестинци и да завладеят земите и природния газ в морето.

4

Анонимен

преди 6 дни

Разривът между израелския премиер Бенямин Нетаняху и военното ръководство на страната става все по-открит, след като главният говорител на въоръжените сили заяви, че целта на Нетаняху да унищожи "Хамас" в Газа е непостижима, съобщава "Уолстрийт джърнъл".

3

Анонимен

преди 6 дни

До 1: Египет най-вероятно няма да се включи, за Ирак е по-малко вероятно да не се включи, но също като теб смятам, че няма да се включи. Но хора и от двете държави неофициално ще се включат. И християните от Ливан ще се включат, понеже и те са обект на изтребление от Израел. И те бяха потърпевши при еврейския атентат на пристанището в Ливан.

2

Анонимен

преди 6 дни

"Войната в Газа започна през октомври, когато палестински бойци от Хамас нападнаха южен Израел." - И про-еврейската пропаганда в България върви с пълна сила! Откога когато браниш своето се нарича "нападение"? Хамас никого не са нападали, а отвърнаха на терора на Израел.

1

Анонимен

преди 6 дни

Този път Египет и Ирак няма да се включат. Афганистан се мразят с другите мюсюлмани, така че мижава работа.