45

Анонимен

преди 6 дни

В Нова Загора почти няма българи

44

Анонимен

преди 6 дни

Едни чупят плочи,други присвояват милиони,трети газят хора по пешеходни пътеки,четвърти лекичко крадат от работата,пети лъжат държавата,че са болни и точат телкове и болнични...Нещо не вярвам да е останал поне един читав гражданин в тази държава,който да не е извършил престъпление. И накрая теглим чертата и казваме,че западани е виновен. А затова,че на изборите ходят 20% и послени ни управлява ДПС няма да коментирам

43

Анонимен

преди 6 дни

До Домбил Бомбасов-Не ти разбираме. Купи си един буквар и мини отново първи клас. После ела пак да пишеш мнения.

42

КОНСТАНТИНОВ

преди 6 дни

ТОВА Е ПОДРАСТВАЩОТО ПОКОЛЕНИЕ .БЕЗМОЗЪЧНИ ,НАРКОМАНИ,БЕЗ ГРАМ ВЪЗПИТАНИЕ И МОРАЛ,БЕЗ ТРУДОВИНАВИЦИ,ДЕБЕЛИ И БЕЗФОРМЕНИ.ТОВА Е НАШАТА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА МЛАДЕЖ,ПЪЛНИ ОТКАЧАЛКИ.ПРИ ЛОШИЯТ СОЦИАЛИЗЪМ НЯМАШЕ ТАКИВА НЕЩА.

41

Анонимен

преди 6 дни

Въпросът ще се реши с обществено полезен труд без заплащане. Така трябва да ги накажат.

40

Анонимен

преди 6 дни

а турски не са пипани :))))

39

До 39

преди 6 дни

И като гласуваш какво ще стане? То всичко е фалшиво.

38

до 37

преди 6 дни

За това можеш да благодариш на комсомолката от ГДР Меркел. Тая същата си отгледа Путин и режима му.

37

Анонимен

преди 6 дни

Тия ГЕРБ и ДПС си ги развъждат за гласове, а народът не излиза да гласува и така им помага.

36

Анонимен

преди 6 дни

Ами така е! След като родители и държава не се грижат за младите да са заети и възпитани. С младите трябва да се говори. Да им се намира работа, да помагат. Тогава няма да правят пакости. Ама държава няма, родителите са по чужбина работят. И нямат време. И туй ви е резултатът.

35

до 14

преди 6 дни

Вземи се разходи малко на запад от Виена, стига седя в тази панелка. Тъкмо ще имаш възможност да видиш как новите европейци вече почти са смазали местните. И други неща ще забележиш - занемаряване, мърлящина, инженери навсякъде и полицаи, които се правят, че не им виждат золумите

34

До 30

преди 6 дни

Копейка неграмотна, става въпрос за руските тролеи, които използват подобни новини, за да плюят по запада и да хвалят руската кочччина. Каквото и лошо да се случи тук, за тях виновен е винаги лошия запад и никога любимата им раша. А там положението с полудиваците е дори по-зле, но цензурата замита всичко под килима.

33

Домбил Бомбасов

преди 6 дни

До Защощо на днесбеге фотографа снима на автоматичен режим, и хората ше се почудят дали снимката е негатив ;)

32

IQ 3.14

преди 6 дни

До Случаен минувач квото им е казано, това правят

31

Защо

преди 6 дни

Защо не ги покажете тези хубостници,а и родителите им също???

30

Домбил Бомбасов

преди 6 дни

на галя захариева и е направило впечатление явната провокация, а не и прави впечатление нивото на поддръжка на парка (за което плащат данъкоплатците)

29

Случаен минувач

преди 6 дни

Идете по селата, да видите какво правят индобългарите с т.н. "гробищни паркове"!

28

Глупости са това

преди 6 дни

До До 14: Г'лупости по опорна точка. Само Путин си забравил да споменеш. Сигурно той лично им е наредил да чупят надгробни паметници.

27

Бау

преди 6 дни

Отгледахте нагли и безотговорни поколения! Това е като с кучетата - голяма защита от всякакви организации, екозащитни, политически, партньорски НПО - та! Горката кметица - те я избраха, те ще я погребат, ако е по чувствителна! Дано да е някой бездушен пън като тях, че да оцелее и се кандидатира пак! И пак, и пак....! Ако някой възкръснал съвестен човек бе станал и ги ошамарил, всички вие, начело с журналистите щяхте да се струпате там и със сълзи в лицемерни очи да охкате за ,,насилие над деца"!

26

До 14

преди 6 дни

На тези не им пука нито за конкретния случай, нито за България като цяло. Твърде вероятно е никога да не са стъпвали в България, понеже логистичния им център се намира в Санкт Петербург. Плаща им се да плюят по Европа и да хвалят азиатската империя на злото. А защо нашите медии им разрешават да разпространяват пропгандата си, е въпрос, който ще се заеме Прокуратурата, когато България стане отново българска държава, а не руска губерния.