317

Анонимен

преди 6 дни

Плана на Зеленски е мир чрез зануляване на украинското население. Хитро е! Като няма кой да трепат руснаците ще спрат да се бият.

316

Анонимен

преди 6 дни

Какъв план за мир прави пък тоя? Плановете и условията ги слага на масата победителят. Зелника да не е влязъл вече в Кремъл? Безмозъчна пионка е тоя.

315

Някой го лъже

преди 6 дни

Че ще влезе в НАТО и ЕС и тоя пак навири гребана!

314

Ники

преди 6 дни

Тъй като гледам Раша губи войната. Западът ги уби. Какви преговори и за какво?

313

мика

преди 6 дни

На лицемерния запад толкова му пука за Украйна колкото му пукаше едно време за Византия когато османците я унищожиха, само куткудякат встрани докато проблема не стане техен. Жалко че източна Европа така и не се обедини в нещо голямо, за да може да дава отпор.

312

хммм

преди 6 дни

Най-вероятно вече няма да иска цяла Русия а само западната страна. Ако Путин се съгласи тогава Зеленски ще спре войната. :DDD Нищо не може да ме учуди в наглоста му.

311

Анонимен

преди 6 дни

До ПроСоТо "А използвах широко разпространеното мнение / НЕ ОТ МЕН!!!/,че Зеленясалия е наркоман,просто като "съпътстващо уточнение"' Само руските пропагандисти застъпват това "мнение" и само сред тях е "широкоразпространено", защото ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ знаят, че това е ДОКАЗАН ФЕЙК. Упоритото повтаряне от твоя страна само доказва, че ти си един от тези, които са заинтересовани от разпространението му, въпреки че вече ти беше ПОСОЧЕНО, че разпространяваш откровен ФЕЙК.

310

Анонимен

преди 6 дни

Груба грешка на САЩ и Запада да разрешават на зеленски да атакува Русия Това ще има обратен ефект ....

309

ПроСоТо

преди 6 дни

ох,312,коментара ми беше за болното несъответствие в "логиката" на Зеления !!!..ТОВА Е !!...А използвах широко разпространеното мнение / НЕ ОТ МЕН!!!/,че Зеленясалия е наркоман,просто като "съпътстващо уточнение" !..Ти обаче не схващаш СЪЩИНАТА,а захапваш темата за наркозависимостта на "володемир",тема,която отдавна се дискутира по медиите..НЕ АЗ съм я измислил!!!!!!

308

До 314

преди 6 дни

Ами те това си го правеха в Донбас още от 2014,а неща май започнаха още през 2004 като съвсем целенасочено им се промиваха мозъците

307

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 314 Точно толкова са "атакували къща с цивилни" колкото и са "организирали атентата в Крокус"

306

До 313

преди 6 дни

Ами може да ми дадем чертежите дето ги имаме и да си сгънат един Ф-16

305

Анонимен

преди 6 дни

Тази сутрин в Курска област хохлите са атакували с FPV дрон къща на цивилни. Убити са петима души - трима възрастни и две деца. Хохолите много добре са виждали кого убиват... После да няма "А нас за какво?"

304

ароматния пръч

преди 6 дни

Ако има дадем нашите Ф-16 Русия направо ще капитулира,тъй като няма как да унищожиш нещо,което никой не го е видял.М,да!

303

Анонимен

преди 6 дни

До ПроСоТо "..може и да са глупости...Но защо се подмятат в общественото пространство?..." Не е ли малко нагло да питаш защо разпространяваШ руски пропагандни фейкове? "Подмятат" се от такива като теб, и това им е целта - лични атаки за дискрдитиране и очерняне.

302

Анонимен

преди 6 дни

Това е някакъв нов план за мир в украйна на зеленски .

301

Анонимен

преди 6 дни

Много хитър и лукав армен е този зеленски няма план.

300

До 360

преди 6 дни

Прилича май на онова нещо дето го слагат в храните и го изписват Е еди какъв си номер

299

Анонимен

преди 6 дни

Зеленски колко пари само изкара буквално за бог да прости.Защо да преговаря.

298

Луцифер

преди 6 дни

Зеленият тапир трябва да се подготвя за ада...и по възможност,не в деветия кръг.