53

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 51 - Немои те молам . Ако им е страв ????? Сигурно не сте до толку наивни во тоа да верувате ?! На едно чудо странски амбасади , мегиународни организации , ОПСЕ ..... И на 100 000 пасоши никои не се престраши да даде макар и една тужба до Стразбург за етнички тормоз. Напротив ,ние сме надалеку познати како држава каде малцинствата уживаат наиголеми права ....

52

Анонимен

преди 6 дни

Ко *** интирисуват някакви шиптаро-српски торбеши

51

Българин

преди 6 дни

Аз съм абсулютно уверен, че без никакво съмнение нашите партньори от САЩ ще ни сапортнат при спора с Македия, защото САЩ са релайабал партньори.

50

Анонимен

преди 6 дни

A какво става с визите за САЩ, след 30 години 6лизане на американски гьзове, българите могат ли свободно без визи да бегат в САЩ като западно европейци, или българите са нещо втора категория хора?

49

Анонимен

преди 6 дни

Българите все се репчат и се правят на умни, и все e6aни ходят, все ги e6aт. И всички останали са глyпави, а те са най-умните, и сега така с македонците, като че ли македонците не са си направили сметката, и какви са им позициите, кой стои зад тях и защо така се подиграват с българите.

48

МВР-то

преди 6 дни

наш'то де, що не ги обяви всичките с български паспорти. Или батакът е толкова голям, че и това не знаят.

47

Българин

преди 6 дни

То цяла РСМ е просто една нацифицирана България.

46

Анонимен

преди 6 дни

"Абсолютно погрешна политика на България."---------------Абсолютно правилна политика на България, макар че аз лично бих действал доста по-агресивно срещу тези палячовци. В момента сами се прецакват и никой не им е виновен.

45

Анонимен

преди 6 дни

To еден Лиупчо Георгиевски , тука во Македониа познат како наиголем бугарофил иавно на емисиа каи Коритаров кажа дека има три пасоша а на прашането што е по националност иавно се искажа Македонец ....го имаше видеото на иутуб до пред некое време ..... аи доста ве лажат и доста се лажете себеси. Да ви извадам слика од прадедо му во ваша униформа сигурно ке паднете у несвес , а тоа што на човекот цел имот му пропадна ради вшта држава нема везе . А?

44

Анонимен

преди 6 дни

Колку пати човек треба да ви каже дека имането на пасош нема врска со националност. Тоа е чист пазар , на 5000 ,даи пасош. На последниот попис се иавиа 3.504 блгари од кои само 522 пишале маичин иазик - блгарски. На последното ви гладане сигурно излегле ИЧ , штом медиите ви пренесуваа за гладачи секции од Коста Рика и Океаниа , а за Македониа .....штама. И тоа на над 100 000 купени пасоши.

43

Анонимен

преди 6 дни

Абсолютно погрешна политика на България.

42

Дедо

преди 6 дни

Тоя Мицкоски и компания са същите ,като Възраждане, които уж били против еврото ,но всички си държали парите в евро в банките, уж били против ваксините,но всички се били ваксинирали, уж щели да връщат субсидията,но Копейкин си купил къща на Варненското езеро със субсидията......

41

била българка?

преди 6 дни

На неиния вуйчо лелята е преспала със Северно Македонец от Северната част на С.Македония.

40

Петърчо

преди 6 дни

Мицковски никъде не е казвал че не харесва или мрази българите. В случая с Данела се оказа че не е тя защото представяте ли си може да има две лица с една и съща фамилия и име. Проблем ще е ако македонската конституция забранява хора с двойно гражданство да бъдат на държавна функция. Всичко останало неподкрепено от факти е "един в кръчмата каза".

39

Анонимен

преди 6 дни

Явно на никой в античка Македония не му е направило впечатление, че говори на български. Добре се е прикрила.

38

Бойкот на ОLX

преди 6 дни

Ами нормално, те макетата са си българи, само че некъпани...

37

Българин

преди 6 дни

Ние българите не трябва да мразиме македонците заради Мицкоски, македонците не са виновни, че от некаде им е дошал некакъв Мицкоски и им е станал премиер, какво са виновни македонците, че от некаде им идват такива политици? Затова ние българите трябва да пръвайднеме сапорт на македонския народ да влезе в ЕС.

36

Анонимен

преди 6 дни

Тези които са живяли при социализма помнят, как тогава заглушаваха усилено Свободна Европа, Гласът на Америка и хората скришом ги слушаха ако хванат честотата. А сега нещата се обърнаха, ЕС забранява и блокира руски медии да бе би хората на запад и в източна Европа да чуят и да видят истината.

35

не сте добре

преди 6 дни

Шкембе Воеводата да вземе мерки.Не може при макетата да има българи в управлението им.

34

Голяма сенсация

преди 6 дни

И защо трябва да правим лоши новини от това? Всички знаят, че разлика между българци и македони няма, особено като се изкъпе българинът той си става чист македонец. Или обратното важи същият принцип. И защо да се караме, вместо да обединим усилията си и да изгоним НАТО как-то и да извършим БУЛЕКЗИТ.