42

Анонимен

преди 6 дни

Заложил се е със снайпер да стреля в Банкя и са го арестували.

41

ВИД НА ЧЕЧЕНЕЦ

преди 6 дни

СИГУРНО Е СВЪРЗАН С МИЛЙОНЧЕВА И МОСКВА...

40

Анонимен

преди 6 дни

Невинен до доказване на противното. Стига сте заклеймявали човека, че е престъпник - съда още не се е произнесъл.

39

УЖАС!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 дни

НЯМА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ЕРГЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОМОЩ!!!!!!!!!!! КАКВО ДА ПРАВИМ!!!!!!!!!!! А ЩЕ ИМА ЛИ БИК БРАДАР????????????!?!?!??!??!?!??!?!??!?!?!?!??!?!?!??!?!??!?!?!??!?!??!?!??!?!??!?!

38

Анонимен

преди 6 дни

Зарибих се по Игри на волята от 4-ти сезон, но там наистина беше мазало с Джаферович и Фифо, но последния си беше направо катастрофа :))) За Ергенът, то там си е женска казарма, не знам някоя да е търсила любовта, както и Ергенът, ся чякаме новия Биг Брадър :)))

37

ВСИЧКО Е ЯСНО

преди 6 дни

ОЧЕВИДНО е отказал на Борисов да заснеме Под Прикритие Сезон 4 с главен антагонист по негов образ и подобие. Егото му е много голямо и веднага е заповядал ареста.

36

Анонимен

преди 6 дни

аууу ся ко ше гледаме?

35

Анонимен

преди 6 дни

Той и оня арменец беше с ГЕРБ и се чудеше как мачкат хората,а него не,обаааче като смачкаха брат му от Господарите,взе да вярва май?!Ше се сетите вие как работят ГЕРБ ,ама късноооо!!!!И най-вече кои са те!!!!!!!!?

34

Анонимен

преди 6 дни

до 29 Ти ми напомни на ония смееешници дето казваха че Тайсън бил беден като църковна мишка и бил банкрутирал. Тайсън живя 20 години като ЛЪВ. Профука 400 милиона долара за тези години, но сега името му му носи пари. Ето само нагледен пример с нашия Брадър. Отиваш за малко в него и хоп един милион хонорар само защото се казваш Майк Тайсън. И го канят постоянно и до днес в предавания. Иначе от глад щял да умре според завиждачите или тия които не го харесват. Жалка история са тия смооотаняци!

33

Анонимен

преди 6 дни

цялата ни държава е една пълна *** ****а и размазана , дори се чудя как оцеляваме още

32

Анонимен

преди 6 дни

Очаквам и Буда да влезне дброволно вътре при Брендо,за да не го очистят.

31

Анонимен

преди 6 дни

Изгаври се с ергенките и ергенът, последният сезон на Игри на волята беше пълна трагедия, то оставаше и Биг Брадър да направи отново... :)))

30

до 28 от изпатил

преди 6 дни

Абе навремето като дойде Борисов още от кмет и да нямаш пари пак имаше тормоз.Ти зааааеби да е само за тия с парите.е днес вече им дойде ред,ама почнаха най-нискотото да стрижат!

29

Анонимен

преди 6 дни

Ще го хванат за дедовия този скааапаняк. Най-доброто като продуцент от него през годините беше че накара Майк Тайсън 2016-та година да се съгласи да участва в нашия Вип Брадър за 3 дни. Хонорарът на Майк за тези 3 дни в къщата беше 1 милион долара. Тупарев пък колко е лапнал не знам само от тази гледаемост.

28

Анонимен

преди 6 дни

Ще го пуснат.В България като имаш пари почват и те тормозят по законен начин.

27

Анонимен

преди 6 дни

Измамник и перач на мръсни пари на мутрите е тоя.Продуцент за пред масите...

26

Анонимен

преди 6 дни

Абе бееегай не става за нищо тоя беее!

25

Анонимен

преди 6 дни

Крайно време беше с тия чалга бози и серяли.

24

Анонимен

преди 6 дни

Ужас! Кой ще продуцира сега Биг Брадър?

23

Анонимен

преди 6 дни

До като не арестуват от ЦРУ мазният и дебел руски шпионин , контрабандист, страхливец и женкар Бмб ще има арести като в есесовските времена. Това е резултатът на гласовете на ромите, умрелите и държавната администрация и липсата на гражданско общество. Трябва тази държава да се тресе от притести до като шестаците не избягат в Урал