43

Рендето

преди 6 дни

Радев поне ще отстоява Българските интереси, за разлика от Центаджиите!!!

42

До Българин

преди 6 дни

Руснаците блъскат украинците като шкембе в дувар.Русия печели войната безусловно. Усещам как се се гърчиш от злоба зад клавиатурата.

41

Анонимен

преди 6 дни

А мен включили ли са ме в пътуването?

40

Чичо САМ

преди 6 дни

Васалите от колониите отиват да "ударят по едно чело" на американският килим))))--там се влиза наведен -и се излиза още по наведен))--Корейският рапър явно мисли да участва във войната с Украйна -което си е вече притеснително ако е вярно

39

Браво!

преди 6 дни

Единственият реален и умерен политик.

38

Анонимен

преди 6 дни

Позор...

37

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 6 дни

Може и Главаначев да ходи, ама да не си прави илюзиите, че мен ще могат да ме ловят за мобилизация така както ловят онези нeщacтници в Украйна. Главаначев и подобни да си налягат парцалите защото техните имоти и коли също могат да горят колкото луксозни да са, а те няма да може да си скрият децата/внуците в чужбина от народната любов.

36

Анонимен

преди 6 дни

Спокойно Путинофили,ДПС е проруска бизнес корпорация.

35

До Анонимен 24

преди 6 дни

Ей, много си обратно на острото! Знаел малко разговорен английски! В щатите е учил, радиообменът при полети се води на английски, стотици срещи с американци и англичани е имал и със сигурност не е викал конграчулейшън. Ама ти и последното толкова знаеш! Аман от дървени философи, дет Сичко си знаят по рождение!!!

34

Анонимен

преди 6 дни

Да не му направят като на Цар Борис 3. Американците избиха бая народ.

33

Анонимен

преди 6 дни

28, мислиш ли че главчев може да направи нещо, което не е одобрено или даже наредено от борисов

32

Анонимен

преди 6 дни

Слугите на Нато отиват, американските агенти

31

Анонимен

преди 6 дни

до 27, за пеевски САЩ са мираж в пустинята, че и западна Европа

30

ЛЕЛЯ ПЕНА

преди 6 дни

ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА,НО НИЕ СМЕ ВИНОВНИ,ЧЕ ГИ ТЪРПИМ ! БЕЗГЛАВЧЕВ И РУСКИ АГЕНТ=УНИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !

29

Анонимен

преди 6 дни

борисов каза, че ако той бил премиер щял да изпрати президента, защото е главнокомандващ, против беше пеевски, но той не е на себе си, да загубиш стотици милиони с един подпис на американския президент, все още се надява на чудо

28

Анонимен

преди 6 дни

Персоните на най-висока държавна длъжност в България проявяват липса на елементарно приличие, когато не изразяват съпричстност при масови терористични актове. Имаше обстрел с касвтъчни американски боеприпаси на плаж в Севастопол, там няма никакви военни обекти. Всички "вкупом съгрешиха", правейки си на ни чул, ни видял.между другото, безпилотникът разузнавач, който насочва ракетите към мирните граждани, монава през България, Б-я също е обект на непрекъснат шпионаж и реална заплаха от него.

27

Живко Ролекса

преди 6 дни

Докато общественото внимание се отклонява с незначителни въпроси като това кой щял да ходи и коя нямало да ходи на някаква си там среща на НАТО, Турция и петата и колона ДПС пълзящо превземат държавата от вътре. Назначени са трима областни управители от турски произход, заслужили активисти на ДПС. Хасково се превръща в турски вилает по подобие на Шумен, където до скоро българите бяха + 70 %, но вече са покорна рая на анадолските тарикати. Новият областен на Търговище дори не знае български.

26

Анонимен

преди 6 дни

Евроатлантик Пеевски що го няма в делегацията? Има страх от магнити? Главчев ли ще го представлява?

25

Анонимен

преди 6 дни

"Големият мъж" от Банкя се сгъна на две пред Радев!

24

Анонимен

преди 6 дни

Пратете денко, пътувало му се на пaлячoтo.....хи хи хи